Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

Prológus

Naruto nagyokat ásított, ahogy a tűző nap sugarai elkezdték cirógatni az arcát. Álmosan megdörzsölte égszínkék szemeit, majd hunyorítva kinyitotta őket.

– Drágám, indulnunk kell – szólt egy kedves hang.

– Ah, Hinata... – Naruto megsimogatta az ágyára ült feleségének az arcát. – Már ennyi az idő? Olyan gyorsan eltelt ez a két hét... Mintha Sasuke csak most jött volna vissza Konohába – duzzogott a fiú. – Ráadásul most Sakura-chant is elviszi magával.

– Ugyan. Inkább örülj neki, hogy végre együtt lesznek sok-sok idő után – mosolygott Hinata az ébredező férjére, majd felállt. – Gyere le, amint felöltöztél. A reggeli már kész van – csukta be az ajtót Naruto előtt, aki nagy nehezen kikecmergett a puha ágyból és felöltözött.

 

A reggeli után Hinatával Konoha nagy kapujához vezetett az útjuk, ahol már egy kisebb csapat javában búcsúzkodott a két ninjától. Naruto pár méterre megállt, mielőtt odament volna. Elképzelte két barátját geninként, felidézve a régi emlékeket, és megnézte őket most. Mennyi minden vezetett el idáig. Sasuke folyton egyedül érezte magát, de hamarosan már nem csak az ő hátát fogja díszíteni a piros-fehér legyező. Már nem ő lesz az utolsó Uchiha. És most, hogy nincs egyedül Naruto olyan mosolyt láthat tőle, amit a szülei elvesztése előtt mutatott csak a fiú. Persze, ez nem csak Sasukéről szól. Sakura is sokkal vidámabb lett, és menyasszonyként szikrázik a boldogságtól. Miután Sasuke megkérte Sakura kezét, végül a pár úgy döntött, nem házasodik össze egyelőre. Nem akarták csak azért összekötni az életüket, hogy Sakura szülei megengedjék, hogy a lányuk Sasukével utazzon. Nem kellett ehhez esküvőt tartani. Természetesen szeretik egymást, de először túl akartak lenni ezen a küldetésen, hogy utána Sasuke már nyugodt szívvel maradjon Konohában Sakura mellett.

Naruto szép lassan odasétált barátaihoz.

– Mindketten itt hagytok – mondta szomorúan, majd megölelte őket. – Jó utat. Gyertek vissza épségben.

Naruto szeme megtelt könnyekkel. Boldog volt, de egyben szomorú is.

–Visszajövünk – Sakura és Sasuke lágyan Narutóra mosolygott, majd megfogták egymás kezét, és elindultak a hosszú és megpróbáltatásokkal teli útra.

Naruto még sokáig nézte, ahogy barátai sziluettje eltűnik az út végén, majd kinyújtóztatta végtagjait.

– Én sem lazsálhatok – mondta vidáman, majd elindult irodájába, ahol egy köteg papírmunka várta.

 

 

Eközben...

 

– Sasuke-kun, mi lesz már?! Igyekezz! – integettem a távolba a bosszúsan sóhajtozó Sasuke-kunnak, aki beletúrt éjfekete hajába, és kicsit megszaporázta a lépteit. Én addig az előttem lévő hosszú földutat bámultam. Sokszor jöttem már ki a faluból küldetések miatt, de egyik sem volt annyira fontos, mint ez. Valamint egyiknél sem voltam még ennyire boldog. Én és Sasuke-kun kettesben. Ráadásul már a menyasszonya vagyok! Vajon mit fog tartogatni ez az út számunkra?

– Sakura – nézett rám rosszallóan Sasuke, amint mellém ért. – Tudom, hogy nagyon izgatott vagy, de ne rohanj ennyire előre. Mi lett volna, ha útonállók rád támadnak? – szidott le.

– Hmmm... leütöttem volna mindegyiket – jelentettem ki mosolyogva, ami miatt neki is halvány mosolyra húzódott a szája.

– Gyere, menjünk. Az első állomásunk Kőrejtek.

– Yaaay! - ujjongtam feltartott kézzel.

- Reménytelen vagy. - sóhajtott mosolyogva, majd megfogta a kezemet. - Ne merészeld elengedni. - mondta az utat bámulva, de a szemem sarkából láttam, hogy a füle töve vörös. Elkezdtem kuncogni, majd az oldalán sétálva elindultam egy teljesen új világ felé...

Még nincs hozzászólás.
 

Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha