Aranypenna

Ha szeretnéd nálunk megosztani a történeted, akkor küldd el nekünk e-mail-ben! Mielőtt bármit is küldenél,  kattints:

 
 
 
Szerkesztők Aimi és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Nyitás 2016.03.18.
Téma anime fanfiction
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Írói kisokos
1. Alapok, helyesírás, párbeszédek helyesírása, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők

 

 
 
Jiraiya Tolla
Szabályzat
Kulcsok 2017
Történetek 2017

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

Miért utálom az orgonát, és szeretem Dobét?

Birizgálni kezdtem a lila kötelet. Nem is értem, miért hordok kötelet a derekamon. Nem arra szolgál, hogy ne essen le rólam a ruha, amely mozzanat instant orrvérzést okozna minden nőnemű egyednek egy kilométeres körzetben, hanem csupán Uchiha-szeszélyből kötöttem magamra. 

Persze később, mikor megtanultam bánni a katanámmal, hasznos lett ez a kötél. Bár, akkor sem értem, miért lila. Ez egy kicsit buzis szín, nem? Mondd, Kishimoto, ez egy jelzés akar lenni? Felfogtam, hogy az anime arról szól, hogy a hős főszereplő, Naruto, csupán azzal, hogy nem adja fel soha, térdre kényszeríti a fél világot, és győz a gyűlölet ellen, miközben próbálja megmenteni szerelmét. A legszexibb, legdögösebb, legérzéketlenebb balfácánt, vagyis engem. Értem, hogy így szól a forgatókönyv, de mégis, miért kell egy rakás félreérthető, vagy rominak szánt jelenettel telepakolni, ha aztán úgysem jövök össze az Uzumaki fiúval? És itt van még ez a kötél is. Kishimoto, ne szórakozz velem! Lemondok Sasuke szerepéről! Válasszon valaki mást. Bár, kötve hiszem, hogy bárki el tudná játszani olyan jól ezt a szerepet, mint én.

Kétség sem fér hozzá, jól nézek ki. Rám tervezték ezt a szerepet. Meg ezt a ronda kötelet is. Ch. Bár... néha hasznos, ha kéznél van az embernek egy kötél. A múlt éjszaka is hasznos volt, nem Naruto? És ráadásul a sötétben nem is látszik, hogy ilyen borzalmas orgona-színe van.

Utálom az orgonákat. Annyira édes az illatuk, hogyha tökéletes orrommal beleszippantok a levegőbe, menten nyáltócsává változok az erős édes hatástól. És akkor olyan leszek, mint Suigetsu. Együtt folykálunk majd a földön, kedves kis pocsolyákat, és patakokat alkotva. És ha a talaj éppen lejt, lehet, hogy összefolyik a két patakocska, elkeveredve egymásban. Fúj, ez undorító! Na ezért nem szeretem az orgonákat!

Tehát Naru-chan, ha jót akarsz magadnak, a következő randinkra fekete rózsát hozol. Hogy miért? A fekete megy a szememhez, és a tövisek szúrnak, mint én. De ha gondolod vöröset is hozhatsz, lángoló szerelmed jeléül. Na jóóóó! Csak vicc! Vicc az egész! Sosem járnék ezzel a sráccal!! Én nem vagyok meleg! Bevettétek, mi? Heh. Marhák. Sosem járnék egy ilyen elbűvölően mosolygó idiótával. Állandóan csak nevet, mintha nem lenne semmi gondja. Nevessed odébb magadat fiam, mert nem tudok koncentrálni tőled. Tudod, én dolgozom. Az is a te hibád, hogyha belenézek zavarbaejtően kék szemedbe, elfelejtem a szövegem, és újra kell vennünk a jelenetet. Mi a francért ilyen kék a szemed? Néha azt veszem észre, hogy csak azt bámulom, mert annyira kék, hogy az már idegesít. Igen ezért, bámulom. Meg az aranyszőke hajad is olyan szőke! És...

 Jó, Sasuke, állj le. Teljesen felhúztad magad megint ezen az idiótán. Valld be, tetszik neked.

Mi? Dehogy! Egy béna, borzasztó kékszemű kétbalkezes FIÚRÓL beszélünk! Már hogy tetszene? Egyébként is, én a barnákra bukom!

Óh, valóban? És ezt honnan is veszed? Ha jól rémlik, a legutóbbi barátnőd szőke, kékszemű volt. 

Igen. A legutóbbi BARÁTNŐM. De ő fiú!

Hát, ez van szívem. Úgy látszik, a lila kötéltől te is bemelegedtél.

Chh, hagyj békén! Hülyeségeket beszélsz, mint mindig.

Jé, itt jön Naru-chan!

Mindenért az a rohadt kötél a hibás!

 

 

Még nincs hozzászólás.