Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

Miért utálom az orgonát, és szeretem Dobét?

Birizgálni kezdtem a lila kötelet. Nem is értem, miért hordok kötelet a derekamon. Nem arra szolgál, hogy ne essen le rólam a ruha, amely mozzanat instant orrvérzést okozna minden nőnemű egyednek egy kilométeres körzetben, hanem csupán Uchiha-szeszélyből kötöttem magamra. 

Persze később, mikor megtanultam bánni a katanámmal, hasznos lett ez a kötél. Bár, akkor sem értem, miért lila. Ez egy kicsit buzis szín, nem? Mondd, Kishimoto, ez egy jelzés akar lenni? Felfogtam, hogy az anime arról szól, hogy a hős főszereplő, Naruto, csupán azzal, hogy nem adja fel soha, térdre kényszeríti a fél világot, és győz a gyűlölet ellen, miközben próbálja megmenteni szerelmét. A legszexibb, legdögösebb, legérzéketlenebb balfácánt, vagyis engem. Értem, hogy így szól a forgatókönyv, de mégis, miért kell egy rakás félreérthető, vagy rominak szánt jelenettel telepakolni, ha aztán úgysem jövök össze az Uzumaki fiúval? És itt van még ez a kötél is. Kishimoto, ne szórakozz velem! Lemondok Sasuke szerepéről! Válasszon valaki mást. Bár, kötve hiszem, hogy bárki el tudná játszani olyan jól ezt a szerepet, mint én.

Kétség sem fér hozzá, jól nézek ki. Rám tervezték ezt a szerepet. Meg ezt a ronda kötelet is. Ch. Bár... néha hasznos, ha kéznél van az embernek egy kötél. A múlt éjszaka is hasznos volt, nem Naruto? És ráadásul a sötétben nem is látszik, hogy ilyen borzalmas orgona-színe van.

Utálom az orgonákat. Annyira édes az illatuk, hogyha tökéletes orrommal beleszippantok a levegőbe, menten nyáltócsává változok az erős édes hatástól. És akkor olyan leszek, mint Suigetsu. Együtt folykálunk majd a földön, kedves kis pocsolyákat, és patakokat alkotva. És ha a talaj éppen lejt, lehet, hogy összefolyik a két patakocska, elkeveredve egymásban. Fúj, ez undorító! Na ezért nem szeretem az orgonákat!

Tehát Naru-chan, ha jót akarsz magadnak, a következő randinkra fekete rózsát hozol. Hogy miért? A fekete megy a szememhez, és a tövisek szúrnak, mint én. De ha gondolod vöröset is hozhatsz, lángoló szerelmed jeléül. Na jóóóó! Csak vicc! Vicc az egész! Sosem járnék ezzel a sráccal!! Én nem vagyok meleg! Bevettétek, mi? Heh. Marhák. Sosem járnék egy ilyen elbűvölően mosolygó idiótával. Állandóan csak nevet, mintha nem lenne semmi gondja. Nevessed odébb magadat fiam, mert nem tudok koncentrálni tőled. Tudod, én dolgozom. Az is a te hibád, hogyha belenézek zavarbaejtően kék szemedbe, elfelejtem a szövegem, és újra kell vennünk a jelenetet. Mi a francért ilyen kék a szemed? Néha azt veszem észre, hogy csak azt bámulom, mert annyira kék, hogy az már idegesít. Igen ezért, bámulom. Meg az aranyszőke hajad is olyan szőke! És...

 Jó, Sasuke, állj le. Teljesen felhúztad magad megint ezen az idiótán. Valld be, tetszik neked.

Mi? Dehogy! Egy béna, borzasztó kékszemű kétbalkezes FIÚRÓL beszélünk! Már hogy tetszene? Egyébként is, én a barnákra bukom!

Óh, valóban? És ezt honnan is veszed? Ha jól rémlik, a legutóbbi barátnőd szőke, kékszemű volt. 

Igen. A legutóbbi BARÁTNŐM. De ő fiú!

Hát, ez van szívem. Úgy látszik, a lila kötéltől te is bemelegedtél.

Chh, hagyj békén! Hülyeségeket beszélsz, mint mindig.

Jé, itt jön Naru-chan!

Mindenért az a rohadt kötél a hibás!

 

 

Még nincs hozzászólás.
 

Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG