Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

2. Egy hősről legenda születik

Sasuke

 

"A hősökre nem azért emlékszünk, mert egy kőtáblába véstük a nevüket, hanem azért maradnak meg a köztudatban, mert óvjuk az emléküket az utókornak. A hősöknek nem kell szobor vagy tábla, hogy emlékezzenek rájuk, ők tetteikkel megkapaszkodtak a felejtés kútjának falában. A szobor és a kőbevésett név csupán megkülönböztetés, mert nem minden halottnak van olyan. Ez csak egy formája annak, ahogy az ismeretlenek, akikért képes volt feláldozni magát, kimutassák milyen hálásak Uzumaki Narutonak."

 

Ezt a szöveget, és egy tollat szorongattam a temetés hajnalán az erdőben. Eddig képtelen voltam egy vonalat is húzni, így addig halogattam a beszédem írását, amíg szégyenemre a legutolsó pillanatokban írtam.

Az összes csapattársam már készen volt, pedig ők kevésbé szoros viszonyt ápoltak vele. Csak magamba révedve bámultam a hajnal első napsugarainak a fák között átszűrődő fényjátékát, és élveztem, ahogy a hűvös szellő néha átsuhan rajtam. Mintha csak a fák között bujdosna a szövegem folytatása, úgy tekintgettem körbe-körbe.

 

Szörnyű barátnak éreztem magam, amiért nem tudtam csípőből három oldalas beszédet írni a legjobb barátom temetésére. Mindent és mindenkit hibáztattam, a Hokagét, amiért nem adott több időt, az összes orvosi ninját, akik annyian, sem tudtak semmit tenni Narutot, amiért nem tudta megállni, hogy ne szálljon harcba, és magamat is, mert nem mentem vele harcolni.

A düh és a szomorúság megint utat tört magának, és könny formájában lefolyt az arcomon. Nem zokogtam eddig, nem is fogok. Egyrészt, mert nem volt erőm, másrészt pedig a kiborulással nem jutok előrébb sem a szövegem megírásában, sem a falu restaurálásában, sem pedig a rengeteg nincstelen ember életének egyenesbe állításával.

Az idő múlásával észrevettem, hogy a falu járóképes lakói kezdtek összegyűlni a kijelölt helyen. Naruto testét a kiskorunkban megsebzett fa árnyékába terveztük végső nyugalomra helyezni, így a meghajlott törzsű növény előtt egy kis helyet hagytak az emberek. Kifújtam a levegőmet, az eddig összehozott szövegem kettétéptem, és egy jutsuval porrá is égettem.

A barátom, a testvérem egy előre megírt, mesterkélt, hatszázszor újrafogalmazott szöveget érdemel? Ugyan már!

 

Hatalmas, biztos léptekkel a csapatom tagjaihoz kezdtem sétálni, nem akartam tovább egyedül tépődni a gondolataimmal. Név szerint Itachi és Kakashi közt foglaltam helyet, majd lehajtott fejjel vártam a Hokage érkezését. Szemben volt velem, illetve a csapattársaimmal a tömeg, a jól ismert fa pedig a bal kezünk irányában árválkodott, és várta, hogy mikor is kerül a közelébe annak az embernek a teste, aki gyermekként számtalanszor ütött és rúgott bele.

Lassan, de annál inkább figyelem felkeltően érkezett meg az ötödik Hokage, Tsunade. Szalmaszőke haja ki-kilibbent a kalapja alól, szigorú, határozott vonásai, amik az arcát díszítették, bölcsességről árulkodtak, valamint karcsú, ámde formás alakja tudatta a többiekkel, ő bizony a Hokage, akinek a türelme sokkal rövidebb ideig tartott ki, mint az eddigi Hokagéknak.

A nő - csapatom tagjai közt banya - kiállt a tömeg elé, és egy a jelleméhez méltó és passzoló búcsúszöveggel köszönt el Narutotól, majd átadta nekünk, a közeli barátainak a szót. Elsőként a testvéreim, utánuk Kakashi, végül pedig én következtem. Kiálltam az emberek elé, felnéztem rájuk. Rengeteg sajnálkozó, megvető, elkeseredett, reményvesztett és üveges tekintettel találtam szemben magam, amik miatt csak még nehezebben tudtam összeállítani a fejemben egy őszinte, mégsem túl nyers, és szépen megfogalmazott mondandót. Sokáig állhattam a "színpadon" szótlanul, ugyanis megéreztem, ahogy egy ujj az oldalamba bök.

Az ujj tulajdonosának irányába fordultam, és szembe találkoztam Itachi várakozó tekintetével. Ő is arra várt, hogy mondjak valamit, mint az összes többi jelenlévő. Csakhogy nem tudtam szavakba önteni azt a tengernyi érzést és gondolatot, amik belülről kezdtek apró darabokra tépkedni.

– Aki hős volt, az halála után is hős marad. Míg élt, hősként tekintettek rá, mikor már elhunyt, hősként él tovább legendáiban az emberek közt, és generációkon át honol tovább köztünk. Uzumaki Narutóval, az utolsó Uzumakival sem lesz másként.

 

*****

 

Naruto teste szépen, lassan a koporsóba került, az pedig a korábban kiásott lyukba. Azonban vele együtt a lelkem egy darabja is a mélyben ragadt.

 

 

 

Még nincs hozzászólás.
 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!