Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

Szabályzat 2018

Az Aranypenna oldal novellaversenyt hirdet!!!

Idén második alkalommal megrendezésre kerül az Jiraiya Tolla kihívás. Szeretnénk hagyományt teremteni ebből a kezdeményezésből, ezért remélem, sokan fogtok jelentkezni, és jobbnál jobb történetek kerülnek ki a kezetek alól. Mindenki indulhat, aki szereti írni, és kedvet érez, hogy megméretesse magát.  

Megjegyzés:
Reméljük, hogy mire vége a kihívásnak, addigra a programozó végez az új oldallal, amit itt találtaok: aranypenna.hu
Egyelőre így nézz ki, de a szakember már dolgozik rajta. Amint elkészül, akkor megejtjük a kötlözést, és a nyertes törtrénete (és minden más is), az új oldalon fog már szerepelni.

A kihívásra bármilyen műfajban íródott mű nevezhet!

 

Kizáró ok: PWP, Incest, Drabble.

Jelentkezési határidő: 2018. Január 28.


A verseny menete:

1. Jelentkezés:

Amennyiben ifjú titánnak érzed magad, akkor írj egy levelet az aranypenna.info@gmail.com e-mail címre a következő adatokkal:

- az e-mail tárgyához írjátok be: Jiraiya Tolla jelentkezés

- felhasználóneved:

- korod:

- e-mail címed:
 

2. Kulcsok

A jelentkezési határidő után, január 31-én délután kerülnek ki az oldalra a kulcsok, melyekből a jelenkezőknek hármat kell választaniuk.

Az oldalon lévő Kulcsok 2018 menüben találjátok majd az úgynevezett kulcsokat pl.

hangya, eső, angyal  -)  ez egy kulcsnak számít

A kulcsok számokkal lesznek jelölve, és három szóból állnak. Így fognak kinézni:

1.       alamuszi, béka, hold

2.       gép, gyógyszer, cigi

3.       szatyor, cellux, démon

A kulcsoknak szó szerint, vagy átvitt értelemben szerepelniük kell a történetben.

Minden kedves nevezőt megkérünk, hogy senkinek se árulja el, hogy melyik kulcsot kapta meg, illetve egymás közt cserélgetni sem lehet, mert az a versenyből való azonnali kizárást jelenti.

3. Időpontok:

Február 3-án este nyolc órától várom a jelentkezőktől a kiválasztott kulcsszámot erre e-mail címre:
aranypenna.info@gmail.com

2. Február 4-én este hét órától várhatjátok a visszaigazolást, és azt, hogy melyik az a szócsokor melyet megnyertetek.

Ha esetleg egy szócsokorról (kulcsról) többen is úgy érzitek, hogy az a nektek megfelelő, akkor a levelek beérkezési sorrendjében fogom kiosztani. Pl. Juci és Marika is az ötös számú kulcsot kéri, akkor az kapja meg, akinek a levele előbb ért el hozzám.

3.  Március 4-én ér véget az alkotói szakasz. Ebben az időtartamban írhatjátok meg az adott művet, ekkor bétáztathatjátok, lektoráltathatjátok. Legkésőbb március 4-én este nyolc óráig lehet beküldeni az elkészült, lektoráltatott novellákat. Aki ez után küldi, az automatikusan kiesik a versenyből. Aki egyáltalán nem küld történetet, az három évig nem jelentkezhet az oldalon semmilyen versenyre, kihívásra!

4. Történet kritériumai:

- Minimum 2000 szó legyen, maximum szóhatár nincs megadva. Ha a kész történet meghaladja a tíz Word A/4-es oldalt, akkor szedjétek fejezetekre.

- Befejezet történeteket várunk, ezért teljesen megírt műveket küldjetek be. A történet végére írjátok oda: vége.

- Word dokumentumban Times New Roman betűtípussal, és 12-es betűmérettel, sorkizárttal írjátok meg, és docx. formátumban csatolmányként küldjétek el a megadott e-mail címre (aranypenna.info@gmail.com) a teljesen elkészült művet. A csatolmány neve a mű címe legyen.

5. Pontozás:

Pontozni csak regisztrált tagoknak lehet.
Nem pontozhatnak az oldal  szerkesztői Aimi és Emilly, illetve a játékban résztvevő írok.

Véleményt, kritikát bárki írhat, ez alól nincs kivétel.

Két lehetőség van:
- az olvasó kritikát ír, de nem pontoz,
- az olvasó kritikát ír és pontoz.

Fontos: kritika nélkül TILOS pontozni!!!

Úgy gondolom, aki képes pontozni, az arra is legyen képes, hogy megindokolja miért annyi pontot adott, amennyit. Minden kritika nélküli pontozást törölni fogunk!

Egy olvasó, egy történtet egyszer pontozhat! Egy történethez annyi véleményt, kritikát írhat, amennyit szeretne, de  csak egyszer pontozhat!!!

A kritikátokat, véleményeteket, pontjaitokat a „Szólj hozzá!” rovatba írhatjátok.

6. Pontozás szempontjai:

Minden műre öt, azaz 5 pont adható maximálisan.
Fél pont (pl. 3.5) nem adható.
Az egy a legkisebb (nem annyira tetszett), és az öt a legnagyobb (nagyon tetszett).

8. Oldalon való megjelenés:

Az elkészült műveket a Jiraiya Tolla menüpontba, névtelenül lesznek feltöltve. Jelentkezőktől függően napi két, három novella kerül fel, hogy minden olvasónak legyen ideje elolvasni, pontozni. Amikor véget ér a verseny, akkor minden író története átkerül a saját neve alá.

9. Eredményhirdetés:

Az utolsó feltöltött novellától számított harmadik napon.

10. Díj:

A nyertes szerző novellája kikerül az Aranypenna főoldalára a következő Jiraiya Tolla pályázatig, vagyis egy teljes évre

A második és harmadik helyezett mű az egy teljes hétig kikerül az Aranypenna föoldalára, az oldal facebook csoportjába a főoldalon, és a facebook oldalra.

 

 

Aimi és Emilly

 

Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG