Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

1. fejezet

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én teljesen felpörögtem a karácsony miatt. A karácsony a szeretet ünnepe! Kevés fiatal gondolja azt, hogy ajándékok nélkül nem is igazi a karácsony. Ez részben igaz, de! Nem kell itt százezreket költeni minden féle szarra.. Mondom ezt én! Például a szülők nagyon boldogak tudnak lenni, ha egy kézzel készített ajándékot adsz neki, hisz a te kézügyességed van benne, és sokkal jobb mint valami bolti kacat. Persze, aki szeretne, vehet valami boltit is, én is így szoktam. Egy bolti, egy saját. De vajon idén mit ajándékozzak a szüleimnek? Plusz még egy kihúzott személy... A kihúzott személy? Az osztályfőnökünk eltalálta, hogy húzhatnánk egy-egy személyt, és megajándékozzuk azt. Ezzel is fokoznánk az osztálytársaink iránt érzett szeretetünket. Ez egy szuper ötlet volt. Ugye? Szerintem is.

-Sakura!

-Tessék? Mi? 

- Rád várunk! Figyelhetnél! - mondta a padtársam, Hinata, aki egyben a legjobb barátnőm is volt.

-Öhm.. Persze. Kezdhetjük! - mondtam.- De mit is? - kérdeztem bambán.

- A húzást! Mi mást? - Fújtatott. 

- Elnézést, hogy megzavarom magukat, de kezdhetnénk végre? Nem érek ra egész nap.... - mérgelődött osztályfőnökünk, Kakashi-sensei.

- Bocsásson meg! - mondta idegesen Hinata.

- Szóval akkor. Osztottam ki lapokat, arra írjátok fel a neveteket, majd hozzátok ki. Kaptok öt percet. - Mondta a sensei, és már nyúlt is a könyvéért, amit annyira imád. Mindig ezt olvassa. Tök uncsi lehet.. Felírtam a nevem, és ki is vittem. Aztán végül mindenki kivitte.

- Sasukeee-kun!! Remélem én húzlak. - Mi már ez a nyávogás? Menten agyvérzést kapok. Had mutassam be az egyik libát, Karint. Egyike azoknak a lányoknak, akik megőrülnek Sasukéért. Soha nem értettem, hogy miért vannak oda vissza a lányok érte úgy érzem, hogy soha nem is fogom. Meg amúgy is. Nem érdekel! Helyes, meg minden, de ekkor bunkót mint ő, még nem láttam.

- Rendben, akkor most jöjjenek ki elsőnek ez a padsor - mondta a sensei, miközben összekeverte a papírgalacsinokat, és egyik kezével a jobb oldali padsorra mutatott. A tartalma állt: Naruto, Sasuke, Shikamaru, Neji, Lee, Kiba, Choyi, stb..stb Sorba álltak, és egyesével, húztak. Mikor mindenki visszaballagott a helyére mi következtünk. Vagyis a bal oldali padsor, ahol: én, Hinata, Ino, Karin, Temari, Tenten, stb..stb ült. Mi is húztunk.

- Mielőtt bárki cserélgetni akarna, körbejárom a termet, és mindenki, szépen halkan, bediktálja nekem azt, akit húzott - mondta vigyázzállásba a sensei.

- Most már megnézhetitek - mindenki eszeveszettül, izgatottan bontotta ki az összegyűrt papírt. Recsegő hang jön minden padból. Remélem Hinatát húztam. Vagy valamelyik lányt. Még Naruto is jöhet. Lee is akár. Az igazság pillanata.

                                                   Uchiha Sasuke.

Észbe se kaptam, de már a Sensei itt volt mellettem. Hitetlenkedve mutattam neki a papírt, mire elég feltűnően mosolyogni kezdett. Vajon miért? Nem is érdekel! Uchiha Sasukét húztam! Na ne már!

- Ne mondjátok el senkinek se! Mehetnek. Kellemes hétvéget! Hinatára néztem, akinek úgy csillogott a szeme, mint a gyémánt. Mi lelte? Biztos Narutot húzta. Igen, jól gondoljátok. Szerelmes belé. Ez fordítva is így van. Nem is értem miért nem járnak. Még a hülye is észreveszi a köztünk lévő forróságot.

Hinatával szoktam hazamenni, ezért együtt indulunk a buszmegállóhoz. De, mivel az iskolának egy buszmegállója van, mindenki itt száll fel, csak logikusan valaki hamarabb, valaki később száll le. Hinatáék háza, és a mi házunk között egy utca van, ezért egy helyen rak le a busz Csendben várakozunk, majd végre megérkezik. Tapasztalatból mondom, hogy ilyenkor jobb, ha a vadállatokat előre engedjük. Aztán mikor fogynak az emberek, karon ragadom Hinatát, és fellépünk a járműre. Utálom, amikor ennyien nyomorgunk...

- Sasukeee-kun!! - mondta a vörös -Szállj le itt velem!! Nincs otthon senki..Na mit szólsz? -nyávogta, és a melleit a kezeivel mozgatta.

- Ne is próbálkozz - flegmázott Sasuke, és arébb ment, hogy ne is lássa a lányt.

- De Sasukeee-kun! - nyafogta tovább. Egyszerűen annyira idegesített, hogy már nyitni akartam volna a szám, de szerencsére a busz megállt, és Karin szomorúan ballagott lefelé a buszról. Mély levegőt vettem. Egy újabb probléma megoldva! Egy kis idő múlva a mi megállóhelyünknél állt meg a busz. Le is szálltunk. Kb tíz percet kellett még sétálnom, hogy hazaérjek. Sétálás közben muszáj volt megtudnom, hogy kit húzott Hinata. Ezért úgy döntöttem, megkérdezem.

- Kit húztál? - kíváncsiskodtam.

- Nem mondhatom el. A sensei megtiltotta. És...Én...én - magyarázkodott.

- Nem tudja meg senki! Amúgy is. A legjobb barátnőd vagyok. Tudod, BFF - mondtam. Nem szeretem ezt a BFF szót. De Hinata annyira boldog amikor ezt mondom neki, és ez most is bejött.

- Na jó.. De nem mondhatod el senkinek! Értve? - mondta, és a mutató ujját feltartotta.

- Jó, csak mondd már.!

- Vííí-ugrándozott Hinata - Naruto-kunt húztam.Hát nem csodás?

- Tudtam - büszkélkedtem, majd kitört belőlem a nevetés.

- Sakura! Ez nem szép dolog!! Most meg miért nevetsz?

- Semmi-semmi - mondtam, és megtöröltem a szemem. Beszélgetésünk közeppete elértünk a házunkhoz.

- Nem akarsz bejönni? - mondtam majd elővettem a kulcsot, és kinyitottam a kaput.- Anyáék nincsenek itthon.

- Sajnos sietnem kell haza. De vasárnap elmehetnénk együtt bevásárolni a dolgokat. Ha benne vagy - mosolygott barátnőm.

- Jó ötlet! - mosolyogtam vissza. Hinata felszaladt hozzám, megölelt, és indult is haza. Beléptem a házba, levettem a cipőm, és a konyha felé vettem az irányt. Farkaséhes vagyok! Kaja kaja kaja kaja!!! Kaja keresés közben, az asztalon, egy cetlit véltem felfedezni.

"Szia drágám! Én és apád, elmentünk a nagyihoz. Estére hazaérünk. Kitakarítottam, így neked nem kell. Csináld meg a házi feladatod, és tanulj. Kaja a sütőben. Vigyázz magadra! Puszi: Anya"

A sütőhöz rohantam, kinyitottam. Csodás illat csapta meg az orrom. Lasange. Imádlak anya!! Egy nagy adaggal szedtem ki, és mielőtt neki kezdtem volna, kivettem a táskámból a telefonomat, és megnéztem az értesítéseimet.

 

Jöhet a kaja! Végre! 

 

Elmosogattam, majd úgy döntöttem megcsinálom a házim. Csak matekból van. Az a vén banya egy csomó feladatot adott. Nem nehezek, de akkor is...

 

Ezzel is kész vagyok. A nap többi részét olvasással ütöm el. Sajnos az egyik történet, amit olvastam egy cicás volt. Nincs is erőm elmondani... sírtam egy jó ideig, olyan szomorú volt... Kegyetlen emberek vannak.... Gyűlölöm az ilyeneket...

- Megjöttünk! - kiabált fel gondolom anyum. Már nyoloc óra?! Leszaladok az emeletről. Hangos dübörgés hallatszik.

- Sziasztok! - üdvözöltem őket.

- Szia. Ettél? Tanultál? Leckéztél?

- Igen, igen - nyugtattam anyát. - Viszont, most elmegyek fürdeni.

- Most ne pacsáld ki a meleg vizet! - szólított meg apa, miközben az újság bújta. Bólintottam, és visszaszaladtam a szobába. Kivettem a szekrényemből az alvós pólómat. Imádom. Apáé volt, csak ő kinőtte. Besiettem a fürdőbe. Nem szoktam magamra zárni az ajtót, ezért most se teszem. Levetkőztem, és belemásztam a forró vizű kádba. A telefonomat mindig magammal hoztam. Ilyenkor általában chatelek valakivel. Legtöbbször Hinatával. Ez most is így történik. Egy jó fél óra..na jó.. Egy óra után, felöltözök, és az ágyba bújok. Van egy osztálycsoportunk, ami mindig aktív. Rengeteget irkálunk oda. Elköszöntem ott is, majd álomra hajtottam a fejem.

A szombatom unalmas, és csendes volt. Ma vasárnap van. Felöltöztem, és most már csak arra várok, hogy Hinata megérkezzen. Töprengésemben, meg se hallottam a csengőt, csak arra eszméltem fel, hogy Hinata áll előttem.

- Indulhatunk?

- Hát te?

- Anyukád engedett be.

- Értem. Indulhatunk. Kiléptünk az ajtón, és egy random boltba mentünk.

- Ha már itt tartunk - szólalt meg Hinata.- Te kit húztál?

- Én?

- Ki más? - forgatta a szemeit barátnőm

- Sajnos,Sasukét.

- Ohh, értem - ugrált.

- Mi lelt hirtelen?

- Semmi,semmi -mondta. Hinata te kis!! Leutánzott!

- Emlékezetes válasz ugye? - mosolygott ördögien. Ilyen is tud lenni? Mit rejt még ez a nő?

 

Anyának veszek egy gyertyatartót, illatos gyertyákat is veszek hozzá, és készítek neki egy képkeretet, amibe teszek egy családi fotót. Frappáns! Apának veszek egy új papucsot. Igen papucsot! Arra van szükség, mert a mostanit, megint kinőtte, és készítek neki, valami sütit. Imádja a finomságokat. Oké, ez is meg van. Most már csak Sasuke van hátra. Minek örülne? Én nem utálom őt, egyszerűen csak idegesít, hogy azt hiszi mindent megtehet. Szóval nem leszek görény.

- Sakura! Te mit veszel Sasuke-kun-nak?

- Ez egy jó kérdés! - vakargattam a fejem.

- Na és te mit veszel Narutonak?

- Édességet, és valami kis aranyos figurát, ami egy rament fog. Nézd! - mondta, és felémfordult.

- Ez szuper ötlet! Naruto imádja a Rament.

- Igen! Tudom, plus még veszek neki egy utalványt, amellyel háromszor elmehet ingyen Rament enni.

- Ezek nagyon jó ötletek! De vajon Sasuke minek örülne?

- Vegyél neki édességeket.

- Nem szereti.

- Igaz - elszomorodtam.

- Ehhez mit szólsz? - mutatott egy parfümre barátnőm. - Milyen jó illata van!

- Mutasd! - fújtam egy kicsit a csuklómra. - Hmm nagyon finom az illata. Ezt megveszem neki! 

Még nézelődtünk egy picit, és még vettem ezt azt Sasukénak. 

Remélem, azért örülni fog neki!

6 hozzászólás
Idézet
2016.12.29. 13:46
Vivi-chan
Az ilyeneket szeretem!:) köszönöm, hogy leírod azt, amit gondolsz! :) Igen, ez jobban vonz. Jobban beletudom élni magam. Puszi
Idézet
2016.12.29. 01:54
Ildi-chan
Szia! Nos, tetszett. Úgy èrzem ezzel a törtènettel többett foglalkoztál, vagy csak jobban èrdekell ez az irány. Sosem szabad feladni egyetlen egy törtènetet sem. Ha nár belevágtál, mièrt adnád fel. Vagy irsz, vagy nem. Válaszút nincs. Az ember sokszor elgondolkodik pár kèrdèsen: Tetszik nekik, amit írok? Mièrt van ilyen sok megjegyzès arra, hogy nehezen haladok? Nem èrtik, hogy kezdő vagyok? Stb. Ilyenkor az ember magát okolja, de nincs mièrt. Tapasztalatlan vagy az èlet egy nagyobb rèszèben. Gondolom èn, ès remèlem is. Vannak rèszek, amiket nem tudsz kifejteni, ès ez nem azèrt van, mert èrtetlen vagy esetleg nem tudsz fogalmazni, ha nem mert fiatal, naív, ès nincs gyakorlatod. Aki azt mondja, neki elsőre is megy, az vagy hazudik, vagy hülye. Ezeket a dolgokat, ne kritikakènt fogd fel, inkább csak megjegyzès, vagy valami hasonló, de nem kritika. Vki nem attól lesz író, mert megír pár ficcet, vagy mert kiad egy,kèt könyvet. Ha nem mert kitudja fejweni az èrzèseit, átadja az olvasóknak az ő belső kètsègeit, problèmáit, szeretetèt, vagy bármi mást. Sosincs olyan, hogy "nem tudok, mit irni" mimdig vN mit írni, ez egy èrdekes felfogás a rèszedről. Napokat ülsz egy sor felett, mert elakadtál? Kit3rdekel az a sor, egyszerűen, csak szoljan a lelkedből, ez is ugyan olyan, mint, amikor Karácsonykor ajándèkot kèszítesz a szeretteidnek. Őszinte. Az írásaid is legyenek őszintèk. Èrezzem benne az èletet, ne etőltesd annak semmièrtelme, csak hallgass a szívedre. Az eszünk nèha hülye, ès rossz útra vissz bennünket. Semmifèle kèppen ne add fel! Ha úgy könnyebb hasonlítsd a kerèkpárhoz, amikor tanultál règebben, először segítsègre volt szüksèged, vègül már ment magadtól is. Itt is meg vannak a hibák, attól, mert új törtènetbe kezdtèl mèg nem tunnek el a problèmák. Nem kell egyikből a másikba menekülnöd. Senki nincs ellened, az ellen, amit kèpviselsz. Egyedul, te magad tudod legyőzni a fèlelmeidet, de, ha megsem probalod, mibol gondolod, hogy győzhetsz, vagy veszíthetsz. Nos, gondolkodj kicsit, de ne sokat, csak igazán keveset. Remèlem segíthettem! Hamarosan ugy is "beszèlünk", addig is , sok merengèst, ès bízz magadban. Másban, a.ugy sem szabad! Jó èjt! Csildi (telefonról voltam)
Idézet
2016.12.28. 09:53
Vici-chan
Bogyó! Lesz még pár része a Kisebb Balesetnek szóval ne aggodj. Igen rengeteg a rizsa, de néha nem tudok mit írni. Azert köszönöm. Meg Annusnak is köszönöm! Puszi😘
Idézet
2016.12.28. 09:50
Vici-chan
Kedves Annus! Dehogy vagy bunkó! Örülök, hogy vannak ilyen őszinte emberek. Sőt,személy szerint, én is nagyon őszinte vagyok, és ezt sokan nem szeretik. De ilyen vagyok😁 köszönöm a kritikát! Igen, kezdő vagyok, és nekem is ez jobban tetszik. Puszi
Idézet
2016.12.27. 22:24
Bogyó
Aszta ez, ez észbontóan jó lett, alig várom a folytatást.😍 De még annyi, hogy én személy szerint imádom a Kissebb balest című ficcedet, és nehogy így félbe hagyd, mert tudom hol laksz! (Amúgy nem😂😇). Viccet férretéve annyiba igaza volt Annusnak, hogy néha több a rizsa a kelleténél, vagy itt, ott érthettetlen, de ezek korigálható hibák szóval folytasd, csak semmi féle képen ne csapd össze egyiket se! További sok sikert! Pussy!!
Idézet
2016.12.27. 21:25
Annus

Tyűűűűűűűűűűűűűűűűűha
Imádom
Figyu rövid leszek
nem akarlak elszomoríteni, de
olvastam a kissebb baleset című ficcedet vagy már nem is tudom az nekem nem tetszik 
és hogy miért??
1.érhetetlen
2. túl sok benne a sok rizsa blab blab blab
3. nagyon unalmas és azt sem tudom hogy mit akarsz abból kihozni
Bunkó vagyok??? ez van ;)
Érdekel?? neeem :D csak ŐSZINTE!!
De ez a ficced egyszerűen TYŰŰŰŰŰŰHA ahogy kezdtem is!!
IMÁDOM!!!
a másikat felőlem bfejezheted de ezt a ficcedet nee!!!!!
foltytatást kérek!!!!!!!!!!!!

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human