Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

Friss történetek

Egy nehéz döntés

Sziasztok! Egy üzenetem van felétek, ami ide a blogba nem fog mind kiférni, ezért kérek mindenkit, kattintson a BŐVEBBEN-re, és szánjon rám pár percet... fontos lenne! Köszönöm!

Szóval... amint azt a címben is láthatjátok, egy nehéz döntést hoztam meg. Ez pedig sajnos nem más, mint hogy feladom az oldal szerkesztését. Higyjétek el, sokat gondolkodtam a dolgon, hiszen most már több, mint 4 év munkája van benne, rengeteget dolgoztam azon, hogy az oldalra tévedő látogatók jól érezzék magukat, és úgy gondolom sikerült is elérnem a célomat. De elérkeztem arra a pontra, amikor már nem akarom tovább csinálni, egyedül pláne nem. Ennek több oka is van, a legnagyobb ezek közül talán egyrészt az, hogy már én is eléggé kinőttem a témából így a húszas éveim elején, másrészt pedig az idő hiánya, ami mindig jelen volt, egyre nagyobb méreteket öltött, és amiből félévről félévre kevesebb van. És persze az, hogy nem szeretnék senkit sem abban a hitben hagyni, hogy visszatér a rendszeres frissítés, mert ez nem fair veletek szemben, hogy hiába vártok rám hétről hétre. 

Ennek az oldalnak nagyon sokat köszönhetek. Elsősrban azt, hogy jónéhány jó barátot szereztem, akikkel folyamatosan tartom is a kapcsolatot, és ha másért nem is, ezért már megérte belekezdeni. Hálás vagyok mindenkinek, aki segítette a munkám, aki akárcsak egy jó szót is írt a chat-re, higyjétek el nagyon jól esett és megmosolyogtatott. Ezek az emlékek mindig meg is maradnak bennem.

Annak ellenére, hogy én szinte biztosan búcsúzom innen, egyben biztos vagyok.... bezárni nem szeretém az oldalt, nem lenne szivem hozzá, már csak a beleölt munka mennyisége miatt sem, de tudom hogy ti is nagyon sokan szeretitek. Éppen ezért szeretném felajánlani közületek valakinek, hogy ha van kedve, vigye tovább! :) Fontos, hogy csak olyan jelentkezzen, aki tényleg komolyan is gondolja, hogy folytatná a munkámat, mert csak olyannak adnám oda szívesen, akinél tényleg jó kezekben lesz. Az oldal e-mail címére várom az esetleges jelentkezők leveleit. Amennyiben nem tudnátok kezelni a G-portalt, az nem lehet akadályt, bárkit szívesen megtanítok rá, nem egy nagy ördöngősség, gyorsan bele lehet jönni. 

Én lassan búcsúzom, de reménykedem benne, hogy az oldal maga nem és találok valakit, akinek nyugodt szívvel átengedem! 

Köszönök nektek mindent és nagyon sajnálom! Nehéz szívvel, de számomra ez az út itt véget ért, és egy biztos: hiányozni fogtok! Mégegyszer köszönöm ezt a 4 évet! Puszi! 

Jenny

2016.12.18. 09:01, Jenny-chan Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human