Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

55. fejezet

Ezzel a fejezettel zárul le a Mindennapi bonyodalmak I. című fanficcem. A folytatása a Mindennapi bonyodalmak II. című fanficcemhez fog tartozni. :)

Aimi


Eközben Sasuke lerángatta a feleségét egy sötét lépcsőházba, amely olyan hűvös volt, mint kint a téli éjszaka. Az alig használ lépcsőfokokon meglátszott már az idő, mivel hiányzott belőlük egy-egy darab. Ahogy haladtak lefelé a mély sötétségbe, észre lehetett venni a lépcsők jeges csillogását. Csontig hatoló hideg fogadta őket, amikor leértek. A sötét helyen egy piros lámpa világított egy vasajtó felett. A dermesztő hideg csípte Sakura érzékeny hófehér bőrét és riadtan nézett a férjére, aki ez idáig egyszere sem nézett rá. A csuklója már elzsibbadt az erős szorítástól. 

A vasajtó egyszer csak nehézkesen nyitódni kezdett, miközben karcolta a betont. Egy elégedett férfi lépett ki rajta, akinek a slicce még mindig le volt húzva.  A kopasz agyon tetovált férfi kezet fogott az Uchihával. 
 - A legjobb luxuskurváimat hoztam el. Hallottam, hogy te is eljössz ezért a legeslegjobb lánykámat csak neked hoztam.  
 - Efelől nincs semmi kétségem. 
Sakura ezt hallva megpróbálta kirántani a kezét az Uchiha szorításából, de nem ment neki. Sértődötten elfordította a fejét, amikor a férje veszedelmesen rátekintett. 
 - Helyes babát találtál magadnak Sasuke! Egy ilyen bűbájos, ártatlan teremtésre nekem is szükségem lenne! Az ilyen lánykákért több pénzt kérhetek el… Hahahaha!
 - Verd ki a fejedből ezt a gondolatot. Ő csak az enyém. 
A férfi bizonytalan lépésekkel Sakurához ment és alaposan megnézte. A fiatal nő rémülten a férjéhez bújt és elfordította a fejét a kéjenc férfitól. 
Eközben egy Sakurától pár évvel fiatalabb lány lépett ki hiányos öltözékben. Szegény lányon látszott, hogy fogalma sincs, mi folyik körülötte. Az idegen férfi ráterített egy pokrócot és a vészkijáraton kivitte a lányt. De mielőtt ő is kiment volna a fagyos éjszakában megállt, és Sasukéhoz fordult, majd azt mondta: „Megváltoztál Sasuke. Vigyázz a feleségedre… de majd elméselem a többit.” 
 Az Uchiha bement abba a helyiségbe, amit a vasajtó zárt el. A szoba vörös színű volt és piros lámpák világítottak. A vörös szoba szabadidős tevékenységeknek volt berendezve. Ahogy Sakura elnézte a helyet, világossá vált számára, hogy ez lehet a „nagykutyák” szentélye. El volt rejtve itt egy melegítő, ami kis melegével próbált jobb időt teremteni a szobában, de alig lehetett érezni. 
Sasuke az asztal fiókjából elővette az elsősegély dobozt. Levette az ingét és a szófára hajította. Rutinosan ellátta a sebet a karján, de nem látta értelmét annak, hogy lekötözze. Sakura aggódva odament hozzá és lesütötte a fejét, amikor látta a vágás sebét. Magát hibáztatta és könnye lecseppent a sötétbarna parkettára. 
Sasuke magához rántotta és erőszakosan kényszeresítette arra, hogy a szemeibe nézzen. 
 - Soha ne merj még egyszer ilyet csinálni! Ez nem játék, Sakura! 
 - Miattam sebesültél meg… engem védtél… 
 - A védelmem alatt állsz. Nem fogom hagyni, hogy valaha is bántsanak téged. Ha valami bajod esne, nem bírnám elviselni. 
Sakura remegve a férje mellkasához hajtotta a fejét és közben sírva könyörgött neki, hogy bocsásson meg neki. Sasuke nem reagált erre semmit, csak megsimogatta a feleségét. Egyszer csak a fekete hajú fiatal nő lerogyott előtte a földre, ami megdöbbentette az Uchihát. 
 - Szenvedek már annak a gondolatától is, hogy más nővel vagy. A féltékenységemmel feldühítelek, de nem tudok nélküled élni! A szolgád leszek, megteszek minden, amit kérsz, csak soha ne hagyj el! – ígérte meg Sakura zokogva, majd elkezdte levenni a ruháját. 
Vörös fehérneműjét hagyta csak magán és felült az asztalra. 
Sasuke hímvesszője rögtön felmeredt, és mint egy ragadozó, úgy vetette magát a feleségére. Kioldotta a nadrágját, majd megszabadította Sakurát a fehérneműjétől. Az asztalra döntötte és azonnal belehatolt. Sakura felkiáltott és lábát körbefonta a férje dereka körül. Kezeivel a férfi hátát simította, miközben pirult arccal nézett a sötét szemekben. 
~ Az életemnél is jobban szeretlek Sasuke-kun! Ameddig nem ismertelek, nem hittem, hogy létezhet ilyen mély szeretet… de érted bármit képes vagyok megtenni. A tiéd vagyok, te rendelkezel felettem!~
Sakura elmosolyodva férje arcára helyezte hideg kezét. Sasuke megcsókolta a kecses kacsót, majd a nő teste mellé szorította le. Egyre vadabb tempót diktált és egyre durvábban tette magáévá asszonyát. 

 

Egy óra múlva Sasuke a szófán ült és elégedett nyögéseket hallatott. Odaadó asszonya az ölében ült szemben vele és cseresznye ajkaival csókolta. Az Uchiha borostás arca csiklandozta a nő bőrét. A mellkasán több újonnan szerzett piros folt virított. 
 - Nagyon… szeretlek… Sasuke-kun! 
 - Mivel babonáztál meg engem? Igazán elárulhatnád. 
Sakura kérdően nézett az urára, majd mosolyogva megcsókolta. A csók elcsattanása után a fekete hajú nő körbefonta karját Sasuke nyaka körül. Babaarca az izgalom pírját viselte. 
 - Ezt én is kérdezhetném… 
Sasuke két keze közé vette a felesége arcát és csókolgatni kezdte. 
~ Soha egyetlen nőhöz nem ragaszkodtam ennyire. Nagyon féltékeny ezért foggal-körömmel ragaszkodik hozzám, de ez rám is igaz… elrejtem ugyan, de minden férfit megölnék, aki rajta legelteti a szemét. ~ 

 

Hajnalbam a szerelmespár visszatért a többiekhez. A parti hangulata nem hagyott alább, sőt még jobban felforrt. Elszabadult a „pokol”. Minden vendég eszét vesztve tombolt a maga módján. Itachiról nem volt ismert, hogy nagyon táncoslábú lett volna, de az alkohol rá is hatást gyakorolt, ennek okából Natsuko rá tudta venni arra, hogy megpörgesse. Suigetsu sörösüveggel a kezében mulatott két csinos nővel, akik úgy csüngtek rajta, mint majom a fán. A szürke hajú férfinak az inge ki volt végig gombolva és a kidolgozott hasán rúzsnyomok voltak.
A villogó lámpafény játék és a bömbölő zene tükrözte a hangulatot. Sakura szorosan a férjébe karolt és próbálta az ellenszenves embereket elkerülni. Egyszer csak arra lett figyelmes, hogy valaki a fenekére csapott. Ijedten nézett hátra, de a tömegbem elrejtőzött a pimasz fráter. Sasuke maga elé húzta és két kezét Sakura vállaira tette, úgy vezette.  A pulthoz mentek, ahol Sasuke a kezével mutatta, hogy hány pohár whiskyt rendel. A pincér bólintott és odaordított a munkatársának, hogy két whiskyt rendeltek. Sakura az ita lapot nézte, amin csak szeszesitalok voltak feltüntetve. Az arca pirossága és kicsit összekócolódott haja arról tanúskodott, hogy mit műveltek a férjével. Sasuke a combjára tette a kezét és megcsókolta. Egyszer csak Suigetsu karolta át a vállukat vigyorogva. A leheletéből áradt a szeszesitalok szaga. 
 - Na, felszenteltétek a vörös szobát? Csak mert én is levinnék egy kívánatos nőcskét. 
 - Tiéd a pálya Suigetsu. – mondta Sasuke halvány mosollyal az arcán. 
A két cimbora összeöklözött, majd szétváltak útjaik. Sakura szívószállal iszogatta az ásványvizét, miközben megmosolyogtatta a férje felszabadult viselkedését. 
 - Örülök, hogy jól érzed magad Sasuke-kun. Soha nem láttalak ennyire felszabadultnak. 
Sasuke az asszonyára nézett.
 - Szerinted miért rendeznek néhanapján ilyen nagyszabású partikat? 
Sakura az ajkához emelte a mutatóujját és elgondolkodva lesütötte a szemét. 
 - Elárulom Cica. Csak itt tudunk megfeledtkezni a munkánkkal járó feszültségektől. – mondta Sasuke, amikor kezét Sakura ruhája alá csúsztatta.
A fiatal nő elvörösödve a szerelmére pillantott, majd körbenézett, hogy meggyőződjön afelől, hogy senki nem látja őket. Az erős, érdes kéz egyre feljebb haladt a combján, aminek hatására Sakura behunyta a szemét és picikét oldalra döntötte a fejét. Kerek arcát még jobban kicsípte a pír, és amikor a tapasztalt kéz a tangájához ért, felsóhajtott. 
 - Imádom hallani az édes hangodat. 
 - Ilyen sok bókot még soha nem mondtál nekem. Bárcsak többet tudnál velünk lenni… nagyon hiányzol nekem és a gyerekeknek. 
Sasuke magához húzta a feleségét és megcsókolta.

 

***

Pár nappal később Hinata a kék twingo autóját vezetve ment egy lakóparki övezetben. A környéket szépen rendben tartották. Nem úgy nézett ki, mint más helyek, ahol az egyszerű emberek éltek. A város központjában helyezkedett el a főtér, ahol kisebb butikok nyíltak a vásárlók kedvéért. A Hyuuga nő letekerte az a kocsi ablakát, amin keresztül a hideg szél magával sodorta a kürtöskalács finom illatát. A kürtöskalácsos bódéjánál anyukák álltak sorba kicsi gyermekeikkel, hogy vegyenek a finomságokból. A gyerekek vigyorogtak és boldogan majszolták a kicsit ragacsos édességet.  Amikor Hinata megérkezett az adott lakóépülethez céltudatosan ment fel a második emeltre, majd a 10-es számú lakásba becsengetett. Nem kellett sokat várnia, hogy hallja a kulcs hangját. Az ajtó kinyílt és egy barna hajú nő fogadta. A nő kedvesen behívta rég látott barátnőjét, mivel sejtelmese sem volt afelől, hogy a látogató rettenetes hírt akar vele közölni. 
A kicsi nappaliban foglaltak helyet. A helyiségben több játék szét volt szórva. A barna hajú nő mosolyogva vette fel másféléves kislányát. 
 - Natsuko nézd csak, a nénikéd jött látogatóba. Biztos apukád is hamarosan meg fog látogatni minket. 
Hinata nem bírta tovább tartani magát. Eleredtek a könnyei és magához ölelte a barna hajú nőt. Szégyellte magát amiatt, hogy képtelen bármit mondani, mert a sírás ellopta a hangját. A barátnője őt vigasztalja, pedig forítva kellett volna lennie. Mikor kicsit visszatért a hangja, elcsukló hangon azt mondta: „Neji meghalt. Sajnálom…Tenten.”
Tenten sokkolta a hír ezért gesztenyebarnai szemeiből eleredtek a könnyek. Lerogyott a földre és zokogva magához ölelte a kislányát, aki kicsi ujjával csavargatni kezdte az anyja barna haját.  Hinata segítette fe  és vezette őt a fotelhez. Átvette az unokahúgát és elmondta Neji halálának a történetét. 
 - Most mi tévő legyek? 
 - Nehéz helyzetben vagy… Senki nem tud rólatok, de most már nem lehet tovább titkolni. Szükséged van segítségre, mert most már egyedül maradtál… nincs itt Neji, hogy megvédjen. 
 - Ki segítene nekem rajtad kívül? Nejinek két hónapja született meg a kisfia, aki a feleségétől van. Kizárt dolog, hogy engem és a lányomat elismerjenek. Elvégre mi voltuml Neji törvénytelen családja…
Hinata szomorúan lesütötte a szemét. Tudta, hogy nagyon megüthetol a bokájúkat, ha felfedik Neji titkát, de muszáj volt kockáztatniuk. 
 - Beszélek Sakurával. Ő biztos segíteni fog. 
Tenten szemeiben a remény tüze kezdett elpislákolni. Elővette a telefonját és írt a facebookon üzenetet írt barátnőjének, akivel még itt „beszélgetés formájában” tartották a kapcsolatot.

***

Sakura teljesen ledöbbent, amikor elolvasta az üzenetet. Segíteni akart, de azzal is tisztában volt, hogy a férje eléggé érzéktelen tud lenni. Sasuke késő délután ért haza ingerülten. Meglazította a nyakkendőjét és az ingén kigombolta az első négy gombot. 
Sakura nem számított arra, hogy a szerelme korábban ér haza, ezért még nem készült el a vacsorával. A két kislánya csendben játszott a járókában, de amikor meghallották az apjuk hangját felálltak és elkezdtek hisztizni, hogy ki akarnak menni. Amikor Sasuke beért a konyhába, lenyomta a telefonját és a pultra vágta. A hangos csattanásra Sakura összerezzent. 
 - Hallgatasd már el a lányokat! Sajog a fejem!
Sakura kivette a járókából a gyerekeit és felvitte őket a szobájukban. Mikor visszament, Sasuke éppen egy pohár vizet töltött magának. 
 - Hacsak egy kicsit odamentél volna hozzájuk, akkor nem hisztiztek volna.  – mondta Sakura, amikor odament a férjéhez és lette a konyhapultra az algoflex forte gyógyszeres dobozt. 
 - Nem kérdeztelek! 
Sakura visszament a tűzhelyre, ahol már főtt a finom borsófőzelék. Semmit nem szólt Sasuke durva szavaira, megtanulta, hogy ilyenkor így vezette le rajta a feszültségét. Kinyitotta a hűtőt és a mélyhűtő részéből elővett egy csomag virslit. 
 - Sasuke-kun el kell mondanom neked valamit. 
Az Uchihának abban a percben szólalt meg a telefonja, majd azt mondta: „Fel kell vennem. Mondd el később”. De látva a felesége feszültségét, félve megkérdezte: „Ugye nem vagy terhes”?
 - Nem vagyok terhes. 
Sasuke felvette a telefonját és hosszú ideig beszélt valakivel. Sakura az elejétől a végéig hallotta a beszélgetést, még sem értett semmit. Csak azt tudta, hogy „üzleti” üggyel kapcsolat, amiből sok pénzt vesztettek. A férje nagyon ingerült volt, ezért amikor befejezte a telefonálást, odament hozzá és elkezdte masszírozni. Érezte, ahogy a férje kicsit ellazul az érintéseire. 

Még nincs hozzászólás.
 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?