Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

31. fejezet

Itachi éppen a trónján ült mélyen a gondolataiba merülve. A jobb kezével könyökölt, nagyon unatkozott a kevés teendői miatt. Az uralkodásban egyáltalán nem volt semmi izgalom, csak papírmunka, meg a birodalom irányítása, törvények meghozása, meg mindenféle ezekhez hasonló hülyeség. Amióta az eszét tudta mindig pörögnie kellett, folyamatosan harcolni, ami igazán örömet okozott neki, most pedig semmi izgalom nem volt. És valahogy az unalmas pillanatokban régi, csaknem elfeledett emlékek törtek elő az elméjéből.

***

Késő éjszaka volt, az égen egyetlen egy csillag sem látszott, a kifli formájú Holdat sem lehetett látni. Biztos jól elrejtőzött, mivel ettől még ő is megijedhetett. Fájdalmas sikolyok, halálhörgések zaja hallatszott. A nagy vízesés mentén egy sebes szőke férfi támaszkodott a hegyet alkotó egyik sziklába, rezgő lábai vissza akartak zuhanni a földre, de csupán az akarat erejével képes volt talpon maradni. A szőke Uzumakin kívül két férfi is ott volt a víz tetején állva. A másik két férfit sűrű köd takarta el, de ők lassan kisétáltak belőle. A két Uchiha fivéreken is kisebb karcolások és fáradság jelei látszódtak. A hegyről egy vörös hajú nő ugrott le és egy nagy kő mögé bújve figyelte az eseményeket. A szemüvegének egyik üveglencséje megrepedt, és szaporán vette a levegőt. Naruto a most érkező korabeli nőre nézett, és a tengerkék szemeiből csalódottság jelent meg. Összeszorított fogakkal elfordította a fejét, és behunyta a szemeit, hogy ne is lássa a vörös hajú nőt. Karinnak rögtön feltámadt a lelkiismerete, és lesütötte a szemét. Sasuke dühösen a nőre pillantott, és a pillantásában a vérszomjat lehetett látni. 
 – Vége van Naruto. Add fel, innen nem menekülhetsz sehová. – mondta Itachi.

&

Naruto egy sötét sárgás-zöldes fénnyel világító helyen állt, és szemben vele egy hatalmas rácsos ajtó magaslott szétnyitva. Az ajtó mögött sötétség volt, de egyszer csak két nagy piros szempár jelent meg. Végül két nagy fehér karmos mancs csapódott a vizes talajra, majd utána a nagy kilencfarkú róka kidugta a fejét. 
 – Alig maradt erőm! De talán annyi maradt, hogy begyógyítsam a sérüléseidet. 
 – Kurama...nagyon jó barátom lettél, és még azelőtt is sokszor megmentetted az életemet. Nagyon korán elvesztettem a szüleimet, és utána te vigyáztál rám, ezért hálás vagyok...
 – Milyen megható pillanat. – hallatszott Sasuke hangja mögöttük.
Kurama vicsorogni kezdett, amikor észrevette, hogy a két Uchiha megjelent az otthonában. Naruto felemelte a kezét, ezzel lecsillapítva a házi kedvencét. A róka megdöbbent, és hirtelen szörnyű érzés kerítette hatalmába, amikor meglátta a szőke férfi hatalmas vigyorát.

&

Mit vigyorogsz te hülye?! – kérdezte Sasuke dühösön, akit már az Uzumaki kinézete is felidegesített. 
Megvetette az ilyen idiótákat, akiknek csak a szájuk nagy, de egyébként töketlenek. Az Uzumaki jól helytállt a csatában, de a lágyszívűsége miatt leengedte a védelmét. 
 – Eszembe jutottak azok az emberek, akiket mindennél jobban szerettek. Ha rájuk gondolok, minden fájdalmam elmúlik. Nekem már az örömöt okoz, hogy tudom, hogy a számomra kedves embereket meg tudtam védeni tőletek. 
Sasuke dühösen összehúzta a szemöldökét, előrántotta a karját, de akkor Itachi kinyújtotta elé a kezét, hogy ezzel visszatartsa. 
 – Velem végezhettek, de cserébe azt kérem, hogy soha ne ártson senki sem közületek Hyuuga Hinatának. 
 – Elismerem az erődet Uzumaki Naruto, ezért szavamat adom, hogy a nődnek nem fog bántódása esni. – mondta Itachi. Sasuke indulj vissza Karinnal a többiekhez, hamarosan én is követni foglak.

 

Miután Itachi egyedül maradt a kilencfarkú tárolójával, elküldte egy másik dimenzióba, majd ezután fogta magát és elhagyta a Kaminariakat. Úgy intézte, hogy ne találjanak semmi nyomot vagy jelet arra, hogy életben lenne.

***


Izanami macskaléptekkel ment oda a férjéhez, és beleült az ölébe. Vastagon ki volt húzva a szemöldöke és élénkvörös rúzsos szájával formálta halkan szerelme nevét. Itachi mosolyogva a felesége arcához tette a kezét, és megcsókolta. 
 – Mi bánt Itachi? Ismerlek és tudom, hogy valami szomorúsággal tölt el. 
 – Az előző háborúra gondoltam vissza. Most jöttem rá, hogy elvettem egy nő boldogságát. 
Izanami az Uchiha szájára tette a mutató ujját, és odabújt hozzá. 
 – Felejts el azt a háborút. Sok életet követelt, de ezért ne érezz bűntudatot. A háborúkban sokan meghalnak, és sokan elvesztik a szeretteiket vagy a hozzátartozóikat. Annak kell örülnünk, hogy mi boldogan élünk.

***

Eközben Sakura az ágyban feküdt, mikor Hotaru benézett hozzá. Egy üvegvázában szál sárga rózsát vitt be, hogy kicsit feldobja a lábadozó lány szobájának hangulatát. 
 – Remélem, ettől a kis virágtól jókedvre derülsz. Mindig olyan szomorú és depressziós vagy. – mondta Hotaru mosolyogva, és kivette a virágot, hogy Sakura megszagolhassa.
Ahogy a Haruno lány a kezébe vette, egy nagy tüske felsértette az ujját, amiből rögtön vér csordult ki. A szőke hajú nő rögtön elvette tőle és megnézte a rózsaszín hajú lány ujját. Ahol a rózsatüske megszúrta, ott elkezdett lilulni. 
 – Milyen ügyetlen vagyok. – mondta zavarában nevetve Sakura. 
Nem nagyon törődött vele, mivel az ilyen apró sérülések párperc alatt begyógyulnak neki, de mikor később megnézte, megijedt. A seb nem gyógyult be, csak még lilább lett és még vérzett is. Hotaru éppen akkor készült volna kimenni a szobából, amikor a rózsaszín hajú lány megszólította. 
 – Nem gyógyul be a sebem. – mondta Sakura. Felkelt az ágyból és a kis asztalhoz ment volna, de összerogyott, mivel még nem volt elég ereje ahhoz, hogy sokat sétáljon. 
Kivette a sárga rózsát a vázából és szándékosan felsértette még egy helyen a kezét. A másik seb sem gyógyult be. 
 – Elvesztettem az erőmet. Eddig nem volt szükségem, hogy gyógyítsam magam, ezért nem tűnt fel. Hotaru megnyugtatta Sakurát, majd gyorsan megkereste a férjét, hogy mihamarabb elmondja neki a történteket.

 

Utakata éppen a legidősebb fiú gyermekével beszélt a palotában lévő tóparton, amikor meghallották, hogy szőke hajú kedvese kiabálja a nevét. Hotaru, aki mindig a fia nyakába ugrott, amikor meglátogatja őket, most nem tette, hanem kapkodva elmesélte a történteket. Annyira kapkodott, hogy Utakatának le kellett fognia, hogy kicsit lehiggadjon. A legidősebbik gyermekük ritkán látta az édesanyját ennyire kétségbeesve. Barna hajába túrt, ameddig az apja csillapítani próbálta az anyját, és mikor végre érhetően elmondta nekik a dolgot, a fiú kék szeme elkerekedett. Utakata sem hallott még olyanról soha, hogy egy angyal elveszíti a képességeit. Ezért beleharapott a szájába. hátat fordított a családjának, majd a tóhoz sétált. 
 – Úgy tűnik, hogy a terhesség sokkal jobban megviselte Sakurát. Ez nagyon rossz, mert így védtelen lesz. Nagyon könnyű célponttá válik, ha valaki erről tudomást szerez. 
 – De apám, az a nő Sasuke-sama asszonya. Nincs olyan hülye, aki merényletet próbálna elkövetni Sakura ellen.
 – Valóban, de ha nincs mellette, akkor megnő rá az esély, hogy megtámadják. Semmiképpen sem szerezhet erről tudomást Keiko, valamint sem a sötétség, sem pedig a Hokori to suru birodalmában nem tudhatják meg. – mondta Utakata, aki azonnal egy óriási buborékot fújt ki a száján, hogy mielőbb tanácskozhassanak Itachival a továbbiakról. 

Mikor az égbe emelkedett a buborékkal, látta hogy Chiasa fehér szárnyaival felé repül, és elállja az útját. A szőke, rövid hajú nő kék szemeivel egyenesen a buborékhasználóra nézett. 
 – Én is veled megyek. A lányomnak Uchiha Sasuke-kun és a fajtátok miatt vált szenvedéssé az élete. 
A barna hajú férfi kifújta a levegőt, mivel egyáltalán nem akarta, hogy potyautasa legyen. Most jobb lett volna, ha csak egyedül megy, tekintve a helyezet súlyosságát. Unottan a szőke nőre nézett, de a szemeiből és a testbeszédéből látta, hogy sehogy se tudja lebeszélni, ezért nagy erőfeszítések árán beleegyezett. Így ketten indultak el a Kaminariak birodalmába, hogy amilyen gyorsan csak lehet, beszélhessenek az új uralkodóval. 

2 hozzászólás
Idézet
2014.09.17. 17:18
Hikarisan

Szia Mizuki-chan 

Nagyön örülök annak, hogy írtál véleményt a fanficcemhez.
 

1. Naruto és Karin mind ketten az Uzumaki klánba tartoznak, de nem rokonok! Ám ismerték egymást.

2. Igen. Vagyis nem rögtön ölte meg, hanem a egy olyan dimenzióba küldte, mint az anébe Kakashit. Egy szóval alpból sérült volt Naruto, de abba a démenzióba hunyt el.

3. Igen, Naruto angyal volt. Sőt az egyik leghatalmasabb angyalok közé tartozott, mint annak idején Yahiko is.
 

4. Itachi azért hitette el mindenkivel, hogy meghalt, hogy megóvhassa az öcsét, a családját, és a barátait az uralkodótól. + S hogy nyugodtan tervezgethesse a bosszúját.

Nos, igaz, hogy Sasuke már Sakurát szereti, de azt nem tudja elfelejteni, hogy Keiko volt az első olyan nő, akibe szerelmes is lett. ( Persze Keiko előtt voltak még kalandjai). Keiko még jó ideig bonyolítani fogja a két szerelmes életét.
Sasuke lefekszik Keikoval, de leginkább azért, hogy elhittese vele, hogy betartja az ígéretét, s elfejti Sakurát.

A kövi részét, amint tudom küldöm.

Idézet
2014.09.16. 18:13
Mizuki-chan

Szia-sziaa:3

Egyre jobbak a fejezetek, kiváncsian várom a következőket is!:)
Nos, hát volna pár kérdésem:

Naruto és Karin közt milyen rokonság is van? Unokatestvér?

Itachi akkor most megölte Narutót vagy nem? o.O

Naruto ugye angyal (volt) ?

Itachi miért játszotta el a halált? Vagy ez csak nekem magas?:D

Maga a fejezet jó volt, de azért  pár eseményszálat még beletettem volna, de a te döntésed. Sasuke x Keiko=Hányinger. Ez az egy szó. Remélem érted. :D Nem értem, ha Sasuke szereti Sakurát, akkor miért "jött újra össze" vele? Keiko nekem negatív emberkének tűnik a ficcben, (ha mégsem ezer bocs) oké, Sasuke sem az a pozitív, de tudod én nem szeretem semmilyen ficcben, filmben, könyvben, mangában, animéban..stb. hogyha az egyik főszereplő megcsalja a másikat, pedig azt bizonygatja hogy szereti...?! Akkor? o.O Jó, lehet hogy csak nekem lepte el a sötétség az agyamat, de... suli van, ez nem meglepő!:D
Egyébként Sakura és az anyja nem fog már visszatérni az (jó) angyalokhoz? Öhh.. így visszanézve amit írtam elég hülyeség, mivel egy kaminarinak ( jól írtam?! o.O) szült gyermeket, de ő ezt nem tudja, akkor miért nem furcsálja hogy nem térnek oda vissza?:o

Léci minél hamarabb hozzd a kövi részt, mert nem férek a bőrömbe.:D
További jó írást, ihletet! :)

Mizuki-chan

 

U.I.: Keikot valahogyan nyírd már ki, idegesít! :D
 

 

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG