Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

48. fejezet

A zöldség-gyümölcs osztályon voltak, ahol a friss áruk kínálgatták magukat a vásárlóknak. Az almák szép élénkpirosak voltak, sehol sem lehetett találni bennünk semmi hibát. Hostessek zamatos gyümölcs falatkákkal kínálgatták a látógatokat. Kireina nagyon akaratos kislány volt, amit elhatározott, ahhoz makacsul tartotta magát. Még a nővérénél is izgágább volt, percek alatt elszaladt az édesanyja mellől, ha éppen egy percre levette róla a szemét. Nagy hisztit vágott le akkor is mikor az anyukája vissza akarta tenni a babakocsiba. Mivel Sakura egyáltalán nem volt határozott jelem, ezért a két kislánya sokszor nem hallgatott rá. Hogy ne zengjen az egész bolt Kireina sírásától, Sakura engedette és nem erőltette a babakocsiban utazást. Ai is nagyon mozgékony teremtés volt, de ő nyugodtabb és szótfogadóbb, mint a húga. Megelégedett azzal, hogy az édesapja karjában volt. 
 - Sasuke-kun, milyen gyümölcsöt és zöldséget vegyek? 
 - Nekem mindegy. 
Sakura felsóhajtott, mert a férje nem nagyon vonta bele magát a vásárlásba. Ezért elkezdett válogatni almákat, narancsokat, kiviket. Beletett a kosárban egy doboz málnát és ananászt. A zöldségekből sok fajtát vett, majd amikor a hűtött húsokhoz értek, elkezdte a dobozokban lévő nyers húsok közül kiválasztani a legszebbet. Kireina elszaladt az anyukája mellől, hogy megnézze az akváriumban lévő halakat. Mivel pici volt nem látott fel, ezért csak az akvárium alját kopogtatta, amitől a halacskák ijedten elúsztak. 
 - Kireina, hányszor mondjam, hogy ne menj el mellőlem? – kérdezte Sakura, amikor a kislányért ment. 
A világos szemű kislány az akváriumba lévő halakra mutatott. Sötét haja kicsi copfba volt fogva a feje tetején. Fehér ruhácskát viselt, amiben úgy nézett ki, mint egy tavasz tündér.  
Ai rózsaszín kis ruhácskát viselt, rózsaszín szandállal. Piros hajpántja kiemelte gyönyörű sötét haját a tömegből. Több vásárló is felfigyelt a két Uchiha kislányra, hiszen ritkán születtek ilyen gyönyörű gyerekek. Persze minden kisbaba aranyos volt, de nem mindegyik szép, de a két sötét hajú kislány mindkettő erénnyel rendelkezett. Sakura felvette Kireinát, hogy megmutassa neki a halacskákat. A kislány mutatóujjával mutatta a halacskákra.

A kaszánál Sasuke beleültette Ait a babakocsiba, majd mielőtt fizetett volna a legerősebb cigarettából kért hat dobozzal, meg a legjobb minőségű szivarból is ugyanannyit. A kaszásnő először azt hitte, hogy rosszul hall, mivel azok a dohányáruk nagyon drágák voltak. Majd amikor látta, hogy az Uchiha nem tréfál odaadta neki, majd beütötte a pénztárgépbe. 
Sasuke elővette a zsebéből a pénz köteget,és leszámolt belőle annyit, amennyit fizetnie kellett. Még a visszajárót sem kérte. A kaszás és a mögöttük álló pár is csak pislogva néztek. 

 

***

Nyáron Sasuke elkezdte abba az életbe bevezetni Sakurát, amitől eddig kímélte. Egyre több helyre magával vitte, hogy bemutassa bizonyos embereknek. Ahogy egyre jobban megismerte a férje életét, rádöbbent, hogy eddig szinte semmit se tudott róla. Ettől kezdve mindig szétidegeskedte magát, ha az Uchiha hajnalban elment és csak késő éjszaka ért haza. 
Július végén az Olaszországban lévő nyaralójukba utaztak két hétre. Sakurának sejtelme se volt arról, hogy az a „nyaralás” csak neki és a gyerekeknek lesz az. Imádott férje eltitkolta előle a valódi okát az utazásnak. 
A nyaralójuk a tengertpart nyugodt részén állt. A telek hatalmas volt és a tenger hullámai mosták a homokos partot. Mikor bementek a luxus nyaralóba Sakura kinyitotta a tengerre néző üvegajtót. A teraszon két napozó ágy volt egymás mellé állítva. A két napozóágy között kisebb asztalka állt, amin maximum két koktélos pohár és egy hamutálca fért el. A teraszt faállványok kerítették körbe kerítésszerűen, amiken illatos fotóvirágok nyíltak. A két kislány vígan indult felfedező útra, minden új volt számukra. 
 - Lányok, ne menjetek nagyon messze! – kiabált utánuk Sakura, miközben féltően figyelte őket. 
 - Hagyjad már őket. Nem tűnhetnek el a birtokról. – mondta Sasuke, amikor kiment a feleségéhez és felkapta a karjaiba. – Ideje felavatnunk a nyaralót. 
Sakura elpirulva nevetgélt, amikor a kezeit a férje nyaka köré fonta. Az ajkaik egymáshoz tapadtak és heves csókcsatát vívtak, mikor meghallották a kislányaik sírását. Az Uchiha rögtön letette a feleségét és a síró hangok irányába rohant. 
A két kislány sírva futottak, amikor feltűnt mögöttük egy szürke vérszomjas kutya. Kireina megbotlott és a földre esett. Sakura amilyen gyorsan tudott a férje után szaladt, de közel se volt olyan gyors futó. Majd a távolban meglátta a szürke kutyát, aki egyenesen a kislányai felé tartott. Ijedten felsikított, amikor látta, ahogy a nagytermetű izmos kutya majdnem odaért Kireinához. 
 - Sasuke-kun, könyörgök csinálj valamit! 
Sasuke hallotta a felesége kétségbeesett kiabálását, hamar odaért a lányaihoz. Felkapta Kireinát és Ai elé állt. Az ijesztő kutya behúzta fülét-farkát és nyüszítve lefeküdt a homokba.  Amikor Sakura odaért, a kutya felmordult, de még így sem mert fel kelni. Ai az anyukájához bújt sírva, és remegve nyújtotta fel a kezeit. A fiatal anyukának nem is kellett több, felvette a kislányát és a derekára tette. 
Sasuke akkorát rúgott a kutyába, hogy az nyüszítve lapult le még jobban.   
 - Agyon váglak, ha megtámadod még egyszer őket! Takarodj a helyedre, Nord! 
Nord nyüszítve porolt vissza a helyére.  
 - Nincsenek biztonságban a gyerekek, ameddig ez a kutya szabadon van. Bármikor megtámadhatja őket. 
  - Erre a két hétre ki fogok kötni. Démont direkt harci kutyának képeztem ki, ezért minden hirtelen mozdulatra támad. 

 

Délután elmentek a térre sétálni és közben a két kicsi elaludt. Beültek egy rangos kávézóba, ahol a vendégek a leggazdagabbak közé tartoztak. Mivel kellemes idő volt kint, a kávézó előtti asztalnál foglaltak helyett. A pincér azonnal felvette a rendelésüket és megkérdezte angolul, hogy megnézheti-e a kicsiket. Sasuke bólintott, mire a pincér átment Sakura oldalára és megnézte a babakocsiban szunyókáló hercegnőket. 
Mikor kihozta a rendelést, Sasuke rágyújtott egy cigire és közben beleivott extra erős kávéjába. Sakura az ásványán vizét iszogatta szívószállal, amikor meglátott egy idősebb nő karjában egy kiskutyust. 
 - Sasuke-kun, én is akarok egy ilyen kutyust. 
Az Uchiha az 50-nes éveiben járó nőre nézett, akin látszott, hogy igen jó módú családból való. A törpe mérető patkányt meglátva koránt sem volt elragadtatva. 
 - Felejtsd el. Nem lesz kutyánk és ezzel befejeztem ezt a témát. 
Sakura erre felállt a székből és odament a nőhöz. Leszólította, de mivel csak az anyanyelvén tudott beszélni, az idős nő értetlenül nézett rá. Sasuke dühösen felpattant a székből és megragadta a felesége karját. Mivel az idős nő olasz volt, így csak törte az angolt, de így tökéletesen megértette a férfit, amit kérdez tőlük a nő. 
 - Mit képzelsz magadról Sakura? Ha egyszer azt mondom, hogy nem, akkor nem. 
 - Csak meg szerettem volna kérdezni, milyen fajta kutyája van. 
Sasuke nagy levegőt vett, hogy lenyugtassa magát, majd megkérdezte az olasz nőt, hogy milyen fajta ölebe van. A nő segítő készen elmondta, hogy boston terrier. 
Mikor visszaültek az asztalukhoz, Ai nyüzsögni kezdet. Sakura kivette a két éves kislányát, aki rögtön odabújt hozzá. Szegénykének nagyon melege volt, amitől nyűgösködött. Semmi nem kellett neki, csak hisztizett. 
 - Anyu… - dörzsölte a szemecskéit.
Sakura megfogta a kislánya homloka, ami tűzforró volt. 
 - Te jó ég. Nagyon meleg a homloka. 
 - Menjünk. – mondta Sasuke, aki a pénzt a borravalóval együtt az asztalra tette.

Estére Sakura hideg borogatást tett a kislányára és mindig mellette volt. Tökfőzeléket csinált neki, amiből alig evett egy-két falattal. A narancslébe is csak belekortyolgatott. Ai még a lázcsillapítót sem akarta bevenni. A gyerekszobában Sakura a kislányát ölelve aludt el. Nem tervezte, hogy elalszik, de olyan sokáig maradt ott, hogy elnyomta az álom. Kireina is az igazak álmát aludta a saját rácsos gyerekágyacskájába. Egyszer csak a fiatal fekete hajú nő felriadt hajnali egykor. Idegen férfi hangját hallott, aki kétségbeejtően kereste a kifogásokat. Majd behallatszott a férje kiabálást.
 - A kurva életbe! Teszetosza emberekkel vagyok körülvéve! Hatalmas összeget buktam a te figyelmetlenséged miatt! Ezért drágán megfizetsz! 
 - Bocsásson meg, főnök. 
 - Mintha egy nyomorult bocsánatkéréssel el lehetne intézni! Elkapták a két kamiont a rendőrök, amikben nagy mennyiségű tiltott áru volt!
Hangos csörömpölést lehetett hallani, mire Sakura az ajtóhoz sietett, hogy kikukucskáljon. Látta, hogy az idegennél fegyver van. Ijedten a szája elé kapta a kezét, hogy megakadályozza magát a sikításban. Majd a látta, ahogy egy kés repül a levegőbe, ami megsebezte az idegen fülét, majd a falba állt bele. 
Sakura elszörnyedve indult vissza az ágyhoz, de figyelmetlen volt és beütötte a lábát a szekrényre. Kint minden elcsöndesedett, egyedül a saját szívverését és lélegzetét hallotta. Mozdulatlanná dermedt és ijedten fordította a fejét a résnyire nyitót ajtó felé. 
 - Ne hidd, hogy ennyivel megúszod! Most takaródj el a szemem elől! 
Sakura amikor hallotta, hogy az idegen férfi elindul gyorsan visszasietett Aihoz és bebújt mellé. Féltően magához ölelte, miközben az egész teste remegett a félelemtől. Alig csukódott be a bejárati ajtó, Sasuke lépett be a szobába. A kezében üvegpoharat fogott, amiben whisky volt. 
 - Ne legyél kíváncsi arra, hogy hogyan végzem a munkámat. – mondta Sasuke, majd kiment a szobából. 
Sakura a férje után sietett, hiszen amúgy sem tudott volna visszaaludni. Mikor kiment észrevette, hogy a szőnyegen vörös vérfoltok éktelenkednek. A hall szekrényéről le volt verve a váza, ami széttörve hevert a földön. A vágott virágok a vízbe és a vázából megmaradt darabokra estek. A falban mélyre be volt fúródva a kés, amin lehetett látni a friss vért. Az Uchiha újabb pohárral töltött magának és rágyújtott egy szivarra. A pohárban lévő whiskyt lehúzta, majd a falhoz vágta. Nagyon dühös volt, amiért meghiúsították a szállítmányát. A pohár a falnak vágódva rögvest lezuhant széttörve. Sakura összerezzent az széttörött üveg hangjára és ijedten a férjére nézett. 
 - Menj vissza a gyerekekhez! Nincs kedvem most a hülyeségeidre! 
 - A hülyeségeimre? Sasuke-kun, legalább a lányainkra gondolj… felébredhettek volna és…
 - Nem mondom még egyszer Sakura! 
A fekete hajú fiatal nő összerezzent a férje vérszomjas hangjától. Rájött, hogy felesleges lenne tovább húzni ezt az egyoldalú beszélgetést. A férje rettentő dühös volt és ilyenkor nem ismert sem ember sem Istent. Ennek okából Sakura visszaindult a gyerekszoba felé, majd amikor kinyitotta az ajtót egy pillanatra megállt és azt mondta: „Jó éjszakát Sasuke-kun.” 

Még nincs hozzászólás.
 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?