Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

47. fejezet

Sakura ijedten nézett a férjére, a szemeit a könnyei égették. A karjain felállt a szőr, amikor a hideg csempéhez nyomódtak. Érezte az Uchiha testén a mentolos tusfürdőt. A kidolgozott testén néhány vízcsepp folyt le. A kockás hasán is végig futott a vízcsepp, amibe Sakura belebizsergett. Mindig ilyen hatást gyakorolt rá a férfi látványa. 
 - Menekülni nagyon tudsz. Szokj le erről a gyerekes viselkedésről.  – mondta Sasuke és elengedte a feleségét. 
 - Csak játszol velem Sasuke-kun! Soha senkinek nem voltam az első! Miért nem lehet engem szeretni?! Ha nem szeretsz, nincs értelme az életemnek! – kiabálta Sakura zokogva és kirohant a fürdőszobából. 
Sakura a konyhában sorban nyitogatta ki a szekrényeket, alacsony termete miatt alig érte el a gyógyszeres dobozt. Üvegpohárban vizet töltött magának és az összes altatott kiszórta a kezébe. Néhány gyógyszer szem leesett a kezéből és szétgurult a konyha kövén.
Nem tudok Sasuke-kun nélkül élni. Belehalok, ha elhagy… ~ 
Az Uchiha a fürdőszobából hallotta a zajt és a felesége sírását. Magára kapta az alsógatyáját és kiment megnézni. Mikor meglátta Sakuránál a gyógyszereket, rögtön odament hozzá és kicsapta a kezéből a tablettákat.  Az üvegpohár leesett, és szilánkokra tört. A víz szétfolyt a konyha kövén. Sasuke maga felé fordította a fiatal nőt és felpofozta. Sakura kerek arcához kapta a kezét, ami sajgott a férje ütésétől. Az ütés nyoma csúnyán bepirosodott neki és sírástól remegve próbált elfutni. A férfi mindkét karját szorosan megragadta.
 - Normális vagy?! Két gyereked van, akiknek szükségük van rád! A beteges féltékenységed teljesen tönkrevág! 
 - Igen,féltékeny vagyok, mert nálam sokkal szebb csajaid voltak. – mondta Sakura zokogva. 
Az Uchiha szeme láttára tört össze apró darabokra. Nagyon kevés önbizalma volt, ami percek alatt lenullázódhatott. Alábecsülte magát, pedig nem volt rá oka. Gyönyörű nő volt, akit sok férfi megbámult, csak ő nem vette észre.  
Sasuke nagyon dühös volt, de tudta, hogy ha tovább kiabál a feleségével, csak még jobban összetöri. Ezért megenyhülve magához ölelte. Erős karjai körbefonták a vékony testet. 
 - Számomra te vagy a leggyönyörűbb nő. Rajtad kívül senki más nem kell nekem. Nagyon szeretlek… csak nem tudom kimutatni. 
Sakura remegve ölelte át a férjét. Ekkor nyitódott a másik szoba ajtaja és Ai riadt szemekkel sietett a szüleihez. Sasuke ezt meglátva ráförmedt, hogy azonnal menjen vissza aludni. A kislány elpityeredett, és azt mondta: „Anyával veszekedtek?”  
 - Takarodj vissza aludni Ai, nem mondom még egyszer!  
A sötét hajú kislány összerezzent az édesapja félelmetes hangjától. Sírva szaladt vissza a szobába. Eddig még soha nem beszélt vele így az apukája. Megrémülve bújt vissza az ágyába. 

Sakura a konyhában takarította fel az összetört üvegpoharat. Egy szót sem szólt az óta, nagyon maga alatt volt ezért egy óvatlan pillanatában megvágta egy nagyobb üvegszilánk a kezét. Felszisszent és hideg földre ült felhúzva a lábait. A fejét lehajtotta és a szomorúsága eluralkodott rajta. 
Eközben Sasuke bement az alvó gyerekeihez. Ai álomba sírta magát. A takarója az ágy mellett hevert összegubancolódva. Biztos akkor esett le, amikor a kislány lemászott az ágyról. A férfi felvette a takarót, majd a kicsire terítette. 
Rám hasonlítasz, de anyád jellemvonásait örökölted. ~ gondolta Sasuke, amikor kiment a szobából. 
A konyhába ment, ahol felkapta a feleségét, aki megtörve ült a földön. Letette az ágyra és megnézte a jobb kezén a vérző vágást. 
 - Holnap reggel feltakarítod a konyhát. Most hagyd úgy, ahogy van. 
 - Ne találkozz azzal a nővel. 
 - Fejezd be Sakura! Fogalmad sincs, hogy miért találkoztam vele. Szüksége volt a segítségemre, ezért keresett fel. 
 - Ha ennyire törődsz vele, akkor legyél vele. Engem bezzeg meg ütöttél… nem is tudom, hogy kit szeretsz jobban. 
Az Uchihának újra lendült volna a keze, ha nem akadályozza meg, de ehelyett csak ökölbe szorította a kezét.

Hajnalban az erkélyen az Uchiha dohányzott, miközben a kivilágított várost nézte. Ekkor elkezdett csörögni a telefonja. Mellinda kereste ezekben a korai órákban. Hosszasan beszélgettek, mivel a nőnek mostanában nagyon nagy gondjai voltak. Ezért nem tudott máshoz fordulni segítségül, mint az Uchihához, akivel régről ismerték egymást. Sasuke amikor elszívta a cigarettáját bement és az alvó feleségére nézett. 
 - Mostanában nem tudunk találkozni. Segítettem neked, elégedj meg ennyivel. Örülj, hogy már nem kell vele élned. – mondta Sasuke majd kinyomta a telefonját. 
Lehúzta Sakuráról a takarót, aki ijedten ébredt fel és szóra nyitotta a száját, de nem volt ideje semmit sem mondani. A férje vadul magának követelt a száját. A két kezét leszorította, miközben szétterpesztette a lábait. 
 - Magamnak akarlak… Megmutatom mennyire szeretlek. – mondta Sasuke, amikor pénisze már az égnek állt. 
Hamar letépte az alatta fekvő nőn lévő hálóinget és mérrtes farkát nyomban Sakurába dugta. 
 - Ahhh… sikított fel a fiatal nő, de a férje nyomban elhallgatatta.
Az Uchiha folyamatosan csókolta, hogy megakadályozza a hangoskodását. Erősen szorította le a vékony, kecses csuklókat. Azt csinált a feleségével, amihez kedve volt. Mindig ő irányított mindent, nem tűrte meg az  ellenszegülést. Gyorsan kezdett el mozogni és erőseket lökött rajta, amitől az ágy is elhagyta megszokott helyét. A nő átfonta a lábait a férfi derekára, nagyobb teret engedve neki. 
 - Sasuke-kun…  Ahhhhh! A gyerekek… felébredhetnek… Ahhhhh! Most nem szabad… csinálnunk… Ahhhh! 
Az Uchiha több helyen is kiszívta a nő nyakát, majd lejjebb vándorolt és a felesége egyik mellbimbóját vette a szájában. Sakura teljesen szétnyílt a férje alatt, mint egy virág és elégedett hangocskákat adott. 
 - Ezért legyél halk… Magamnak követellek és ez nem változott azzal, hogy gyermekeink születtek. Ki kell elégítened engem, amikor akarom.

Reggel miután Sakura kitakarította a konyát, nekikezdett a reggeli készítéshez. A férjének kitöltötte az erős kávéját, amit minden reggel reggelijének tudott be a cigaretta mellett. A férfi észrevette, hogy felesége arca enyhén belilult, ahol megütötte és kicsit fel is duzzadt. Ai álmosan ment ki a szobából és mikor meglátta az édesanyját odasietett hozzá. Szorosan hozzá bújt, mert még mindig tartott az édesapjától. Ai félve merészkedett el az anyja mellől és közelebb merészkedett az apjához. 
 - Félsz tőlem? – kérdezte Sasuke, amikor a kislányára nézett. 
Ai zavartan álldogált rózsaszín pizsamájában. Sötét gubancos hajának egy tincsét pödörte apró ujjai között. 
 - Nem kell félned tőlem. 
Ai mosolyogva az apukájához sietett és az ölébe hajtotta a fejecskéjét. Az Uchiha felvette a kislányát és megpuszilta. A kicsi szorosan odabújt az édesapjához. 
Sakura bement a másik lányához, aki éppen akkor ébredt fel. Kireina mosolyogva köszöntötte az édesanyját. Felhúzta magát a kiságy rácsán és izgatottan rúgózni kezdett a lábával. A fiatal nő szeretteljes mosollyal vette fel a kislányát. 
Az étkezőben beleültette az etető székbe addig, amíg a tányérokra rakta a két kislánya reggelijét. Ai az édesapja melletti széken ült és az reszelt almapüréjét kanalazta.  Kis kanálkával eszegette a reggelijét. Kireinát kezdték hozzászoktatni, hogy egyedül egyen, de ez még nagy maszatolással járt. Sakura szinte mindig törölgette a száját és a kezeit, ami hamar maszatos lett. A világos szemű kislány hamar jóllakott és a cumijáért kezdett el sírni. Ai sem ette meg a reggelijét, a végét csak kevergette. 
 - Biztos nem ízlik nekik… - mondta Sakura csalódottan, amikor a kisebbik lányának odaadta a cumit. 
Sasuke megkóstolta az almapürét.
 - Ízletes. Finomakat készítesz mindig, csak mindig többet adsz nekik annál, amennyit megesznek. 
Ai az édesanyja arcára mutatott és azt mondja: „Bibi”. 
 - Igen. Tegnap éjszaka beütöttem valamibe. Ügyetlen vagyok… a nyakamat sikerül mindig beütnöm, ezért vannak tele kék-zöld foltokkal.
Sasuke elnyomta a cigarettáját a hamutálcában és a karóráján megnézte az időt. Reggel fél nyolcat mutattott, vagyis nem sokára indulniuk kellett. Igaz, hogy magánrepülőgéppel érkeztek, de akkor se akartak tovább maradni a kelleténél. Minél hamarabb el akarták hagyni az országot.

***

A boltban Sakura a piros ikerbabakocsiban tolta gyermekeit a sorok között. A két kislány a babakocsiban utazva nézelődött. A gyereksoron állt meg először, ahol figyelmesen végignézte a választékot. A kézi bevásárlókosár a karján lógott, amikor a bébiételek között válogatott. A fekete haja lófarokba volt kötve. Királykék háremgatyát viselt ugyanolyan színű felsővel. A kék nyári magas talpú szandálja tompán kopogott a kövön. Ekkor hirtelen Kireina elkezdett sírni, mert a szájából kiesett a cumija. Sakura odasietett hozzá és leguggolt a kisebbik lányához. Felvette a földön lévő cumit, majd a táskájába tette. 
 - Inni. – mondja aranyos hangocskáján Kireina. 
Sakura a cumis üveget odaadta a kislányának, amiben víz volt. A világos szemű kislány kicsi kezei közé fogta az üveget. Az anyukája segített neki tartani az üveget, ameddig a szomját csillapította. Sasuke odament a családjához, magához húzta a feleségét és megcsókolta. 
 - Kitaláltad, hogy mit ennél? – kérdezte Sakura mosolyogva. 
 - Vannak ötleteim. 
 - Apu. Apu. – mondta Ai, aki izgatottan forgolódni kezdett a babakocsiban, hogy lássa az apukáját. 
Az Uchiha odament hozzá és kivette a babakocsiból. Ekkor egy ismerős hang szólította meg a férfit. Sasori boldogan ment oda hozzájuk. A rózsaszínes hajú férfi öltözékén látszott, hogy neki sincs oka panaszra. Ő is a legmárkásabb cuccokban járt és adott a jó megjelenésre. 
A két férfi erős kézrázással üdvözölte egymást. 
 - Gyönyörű a kislányod, Sasuke. Hány éves vagy? – kérdezte Sasori barátságosan Aitól. 
Ai félénken az apukájához bújt és szégyellősen nézett a férfira. Mindig is félt az idegenektől, ezért mindig a szüleinél keresett védelmet. Sasuke megpuszilta a kislányát, majd azt mondta neki: „Mondd meg neki hány éves vagy”.  A sötét hajú kislány kis kezén mutatta, hogy két éves lesz. Sasori füttyentett egyet.
 - Hogy repül az idő. Az én lányom most novemberben töltötte be a kettőt. 
 - Ai csak májusba lesz két éves. – mondta Sasuke büszkén. 
Sasorinak megakadt a szeme egy csinos nőn, akinek fekete haja lófarokba volt kötve. Hófehér bőrét és vékony alakját kihangsúlyozta a kék kosztümje. Tátott szájjal nézett végig a fiatal nőn, akit rögtön felismert. 
Sakura karjába vette Kireinát, majd a férjéhez ment. Az Uchiha figyelmeztető pillantást vetett régi cimborájára, majd magához húzta szépséges feleségét. 
Sasori pislogva nézte a fiatal nő karjába lévő kislányt. 
 - Két lányod van? – kérdezte megdöbbenve Sasori.  
 - Hamar jött a másik. – mondta Sasuke, amikor összenéztek Sakurával. 
Sasori észrevette, hogy a csendes Sakurának fel van dagadva kicsit az arca. A fiatal nő kényelmetlenül érezte magát, hogy ő került a figyelem középpontjába. 
Ekkor Sasorihoz egy rózsaszín hajú, barna szemű kislány rohant. Majd a kislány után egy magas, rövid világos barna hajú nő jelent meg. Zöld földig érő ruhát viselt, és a szemüvegét feljebb tolta, hogy jobban lássa, kikkel beszélget a férje.  Rögtön észrevette, hogy a férje nyálcsorgatva nézi a fekete hajú fiatal nőt. Majd belehasított a felismerés: Sasorinak tetszik ez a kislány! 

Sasori már szemeivel levetkőztette az előtte álló tiltott virágot, ami senkinek nem kerülte el figyelmét. Sakura elpirult zavarába. Neki Sasuke-kun volt az első és utolsó szerelme. Persze amikor még nem ismerte az Uchihát, tetszettek neki más férfiak is, de azokkal nem jött össze neki. Igazából azokat nem is lehetett szerelemnek nevezni, hanem inkább csak vonzalomnak. Sasukéval teljesen más volt: első látásra beleszeretett. A teste teljesen másképp kezdett el viselkedni, úgy mint azelőtt soha.  
Sasuke kezdte elveszíteni a türelmét. Hergelte, ahogy a régi ismerőse felfalta a szemeivel a feleségét. Nagyon közel állt ahhoz, hogy betörje Sasori orrát. De szerencsére a zöld ruhás nő hamarabb véget vetett ennek. Belekarolt a férjébe és azt mondta neki: „Mehetünk. Mindent megvettem.” 
A férfi bólintott, majd a felesége húzni kezdte. 
 - Gyertek el valamikor a kaszinómba. – mondta Sasori, majd elment a családjával. 
Sasuke dühében szorosan magához ölelte vékony feleségét, akinek fájdalom ült az arcára. Boci szemekkel felnézett imádott férjére, majd lábujjhegyre állt és lány csókot lehelt a szájára. Az Uchiha ettől kicsit lenyugodott, de még mindig düh fortyogott benne. 
Ezután együtt indultak el vásárolni. Nem akarta magára hagyni a családját.      

Még nincs hozzászólás.
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG