Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

23. fejezet

Két órával később Sasuke az irodájában beszélt Nejivel, aki nem rég érkezett meg. A Hyuugát meglepte Kármen felbukkanása, és azt is előre látta, hogy fel fogja kavarni a nyugodt vizet. Az nő nagyon ravasz volt, a szépségbe egyben fegyverérül is szolgált. Régen amikor még együtt voltak az Uchihával, mindenki a tökéletes párt látta bennünk, mivel hasonlítottak természetileg egymásra. Sokan azt hitték, egymásnak teremtették őket, de a házasságuk csak egyetlen évig tartott. Kármen elkövette azt a hibát, hogy összefeküdt egy másik férfival, mivel Sasukénak nagyon sokat kellett utaznia és a családját magára hagyva más nővel kezdett viszonyt. Szóval elég egyhangúan mindkét fél bele ment a válásba, mivel jobbnak látták, ha szabadságot adnak maguknak.

Sasuke whiskyt iszogatott az üvegpoharából, miközben a második szál cigarettáját szívta el. Naponta legalább két dobozt is elszívott, mivel a szervezete hozzászokott a nagy nikotin mennyiséghez. 
- Melyiket szereted jobban? - kérdezte Neji, mikor leült a kanapéra. 
Tudta, hogy mielőbb lépnie kellene valamit Sasukénak, mivel a csak a hülye nem látta, hogy Kármen újra akarja kezdeni vele. Neji tudta, hogy azt a nőt nem bírják sokáig elviselni a férfiak, hiszen amikor a sötét fekete hajú férfival elváltak, csak fél évig maradt azzal a férfival, akivel összefeküdt. Az elmúlt négy évben is csak pár hónapig tartó kapcsolatai voltak. Egyszerűen kibírhatatlan tudott lenni hosszú távon az a némber, mivel semmi nem felelt meg neki. 
Sasuke immáron üres poharát az íróasztalára tette, amin rend és tisztaság uralkodott. Majd felállt onnan és elment a szoba másik végébe, ahol az ajtó volt.
- Kármen volt az a nő, aki először elérte, hogy beleszeressek, ne csak játszadozzak vele. Emellett még a közös fiúnk is összeköt minket. - mondta Sasuke amikor kinyitotta az ajtót és meglátta Sakurát, aki hallgatózott.
Sakura annyit hallott, amennyit kellett, így pontosan tudta, hogy neki tényleg nincs semmi esélye. Hiszen a férje még mindig a volt feleségét szerette. Ezért sírva elszaladt, mivel nem is akart semmi magyarázot hallani az egészre, tudta hogy csak még jobban belefájdulna a szíve. Soha nem érezte ennyire szomorúnak magát. Neji összeráncolt homlokkal nézett az Uchihára, aki még a lány után sem pillantott. 
Tudtad, hogy az ajtó előtt hallgatózik....Direkt okoztál neki fájdalmat? Csak az érzelmeivel játszadoztál egész idő alatt vagy szereted is? Ismerve téged soha nem álltál volna le egy hétköznapi lánnyal, csak össze akartad törni apró darabra. ~ -gondolta Neji, amikor hátradől a kanapén.

- Szegénykével nagyon kegyetlen vagy. Ha nem is szereted, legalább azt vett figyelembe, hogy a te gyerekeddel terhes.
Neji aztán hamar abba hagyja a szentbeszeddt, amikor Sasuke gyilkos tekintettel nézett rá. Megköszörülte a torkát és a whiskys poharáért nyúlt. Neji kerek két hónapja nem látta Sakurát, csak annyit tudott, hogy nagyon rosszul viseli a terhességet, mivel Sasuke többször felhívta, ha szabad ideje akadt. 
Amikor aznap újra látta a lányt, teljesen ledermedt, hiszen nagyon le volt gyengülve és sápadt volt az arca, egyedül a gömbölyödő hasán lehetett látni a terhességet. Persze az is még jobban legyengítette a szervezetét, hogy diétázott. 

Sakura elővette az egyik táskáját, belepakolt pár ruhát és közben felhívta Nimerát, hogy odamehet-e hozzájuk pár napra. A sógornője nyomban szólt Itachinak, hogy menjen el érte. 
Mikor Itachi megérkezett öccsének házához és az előszobában várakozott kék farmerjában és ingében, miközben a telefonján nézte az emailjeit.
- Mit keresel itt Itachi? - kérdezte Sasuke mikor odament a bátyjához. 
A hosszú szürkés hajú férfi elmondta jöttének az okát, ami egyáltalán nem tetszett az öccsének, aki alapból rossz passzban volt.
- Nem engedem, hogy elmenjen. 
- Sasuke csak pár napra hadd jöjjön hozzánk. Nem lesz semmi baja, csak most jobb ha magában dolgozza fel „dolgokat”.
Sasuke végül beleegyezett és mire Sakura elkészült, nem is mutatta semmi jelét annak, hogy megpróbálná megakadályozni az elmenetelét. Csak annyit mondott a neki: „Bármikor elválhatunk, nem kötelező velem élned”. A terhes lányt ezek a szavak még jobban elszomorították, ezért sietve ment ki a házból. 

Nimera előkészítette az egyik szobát, ahol a fiatal sógornője nyugodtan tud majd aludni. Az idősebb Uchiha fivér háza is akkora volt, mintha két kertes házat építettek volna egybe. Régi divatúnak építették belül, ahol toló ajtók voltak, és amit piros növényszerű motívumok díszítettek. A talajon sötétbarna parkettákon jártak az emberek. Ebben a házba csak egy nappali volt a földszinten. A nappali az egész hátsó részt betöltötte és a lámpák nagy fénye világította meg az egészet. Két kanapé volt egymás mellé állítva úgy, hogy „L” betűt formáljanak. Az alacsony asztalon apró illatos gyertyák világítottak. A plazma tv előtt ült pizsamában a két lurkó, akik a kedvenc mesefilmjüket nézték esti mesének. Nem nagyon kötötte le őket a tv, de ezt egy órás kis mesét mindig végig tudták ülni. 
Mikor a két kicsi nyugovóra tért, Sakura is elment aludni, mivel nagyon fáradt volt már. Nimera nagyon mérges volt Sasuke-kunra, hogy ilyen szívtelenül viselkedik Sakurával. Itachi sem sem értette az öccsének a kegyetlenségét, de sajnos ő ilyen volt. Minden embernek voltak hibái, de azokkal együtt kellett őket elfogadni. Viszont azt még mindig biztosan állította, hogy az öccse tényleg szereti Sakurát, csak a kegyetlen természete miatt sokszor nem lehetett látni. Ha jobban belegondolt, meg merte volna kockáztatni, hogy még Kármennél is jobban szereti terhes feleségét. 

Mikor ők is lefekvéshez készülődtek, Nimera gondosan felrázta a két párnát és a takarót is félbehajtotta. Itachi éppen a fogmosással végzett, amikor leült az ágyra és az éjjeli szekrény utolsó fiókjába betette a telefonját. 
Mikor lekapcsolta a lámpát és behunyta a szemét, a felesége felült az ágyba és megrázta. Itachi kicsit morcosan felkapcsolta újra a lámpát és várta, hogy a lila hajú nő elmondja a mondókáját. 
- Itachi szerintem féltékenyé kellene tenni Sasukét. 
A szürke hajú férfinak pislogva nézett világos lila hajú feleségére, aki mindig kitalál valamit, amivel segíthet a baráti körébe tartozó ismerőseinek. Ebbem mindig is támogatta, de most először ledorgálta.

- Ne is folytasd. Maradj ki ebből, mert nekem kell majd kimentenem a bajból, ha balul sül el. 
- Itachi mikor is mentek el megnézni azt horror filmet a cimboráiddal? Elvihetnéd magaddal Sakurát, hiszen Furusawa Chuugo is veletek megy. 
Nimera nagyon büszke volt magára, hogy kitalálta ezt a remek tervet. Sasuke nem volt féltékeny semelyik eddigi csajára sem, ezért nem nagyon fenyegette az a veszély, hogy feldühítené, ha a mostani feleségét egy másik férfi kíséri el. Csak az volt a baj, hogy a sógornője nem szerette a horrorfilmeket, de sebaj egy kis füllentés sosem ártott. Itachinak kevésbé tetszett, de maga se értette miért, belement ebbe az örültségbe. Reménykedett benne, hogy nem fognak elfajulni a dolgok. 

Másnap délután egy ötcsillagos szállodában a kis Gousuke az épületbe lévő játszóházban töltötte az idejét, mivel délelőtt a szüleivel voltak mindenfelé. Olyan régen történt meg, hogy együtt lehetett velük, hogy ez a nap lett élete egyik legjobb napja. Ritkán látta az édesapját, és az anyja is gyakran új férfiakkal költözött össze. A sötét hajú kisfiú nem kedvelte semelyik mostohaapját sem, mivel nem szerette, ha idegenek nevelik és szólnak rá. Az anyja is csak este látta, mivel négykor a dadus ment érte az óvodába és egészen addig maradt vele, ameddig a munkaadója haza nem ment a gyermekéhez. 

Eközben Kármen elégedett hangja töltötte be a zárt szobát. Nagyon örül annak, hogy újra magáévá teszi az Uchiha. Több férfival volt dolga az elmúlt években, de semelyik alak sem volt olyan jó a szexben, mint Sasuke. Hiányzott neki ez a vad szex, de most minden pillanatát kiélvezte. A szobábam a ruhák szerteszét voltak dobálva, mivel olyan hevesen támadták le egymást. Mikor Sasuke visszavette az alsógatyáját, hátulról a szőke hajú nő ölelte át. A szőke hosszú haja simogatta az Uchiha bőrét. 
- Újra hozzá tudnék szokni ehhez. - mondta Kármen csábítóan, amikor megcsókolta a vele háttal ülő férfi tökéletes hátát. - Próbáljuk meg újra együtt. Válj el attól a kislánytól. Hamar el fogom veled felejtetni, ahogy az imént is. A gyerekkel szenvedjen egyedül a világban. Előre sajnálom a gyereket, mivel abból a lányból még azt sem nézem ki, hogy magáról tudna gondoskodni. - mondta Kármen gonoszan. 
- Nem fogom hagyni, hogy a lányom bármiben is hiányt szenvedjen. Jobb lesz ha ezt az eszedbe vésed. - mondta Sasuke szárazon és eltávolította Kármen ölelő kezeit magáról. 
Kármen idegesen harapdálni kezdte a száját. Nem gondolta, hogy az Uchiha felelősséget fog vállalni azért a gyerekért, akit annak a hülye kislánynak csinált. Ezért, hogy jobb fényben tüntesse fel magát felajánlotta, hogy a kislányt vegye el Sakurától, hogy ők neveljék közösen. Sasuke erre ridegen ránézett a volt feleségére és felvette a pólóját. 

Még nincs hozzászólás.
 

Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?