Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

14. fejezet

Hétfőn Sakura megkérte a férjét, hogy délután negyed ötre kísérje el a nőgyógyászhoz, mert még soha nem volt, és biztonságban érezné magát, ha elkísérné őt. 
Negyed ötkor elmentek a nőgyógyász magánrendelőjébe, ami barátságos hangulatú kis házacska volt. Nem keltett olyan érzést az emberekben, hogy bármi köze is lenne a kórházhoz. A titkárnő egy középkorú duci nő volt, akin feszült a ruhája. Bármelyik pillanatba szétszakadhatott volna, de nagyon segítő kész volt. Kis váróterem lett kialakítva pár székkel és olyan növényekkel volt berendezve, amiknek nem kellett sok törődés. A székkel szembe lévő falhoz volt állítva egy akvárium, amiben vitorlás halak úszkáltak. Mivel tél volt, mostanra minden sötétbe borult és a nőgyógyász rendelőjében energiatakarékos villany világított. Sasuke kiment a rendelő elé, hogy elszívjon egy cigit, és éppen csak visszaért. amikor a nőgyógyász éppen kikísérte az előző páciensét. Alacsony őszes borostájú, ritkás hajú negyvenöt éves férfi volt. Sakurának egyáltalán nem tetszett, hogy egy idegen férfi vizsgálja meg, ezért remegő kézzel fogta meg az Uchiha kezét. Mikor megtudta, hogy a férfi nem mehet be vele, legszívesebben azonnal sarkon fordult volna, de erre esélye sem volt. Követte az orvost az egyetlen szobába és még egyszer visszanézett a szerelmére, mielőtt becsukta volna maga mögött az ajtót. Nagyon kényelmetlenül érezte magát, hogy le kellett vennie a bugyiját. Azt hitte, hogy soha nem lesz vége ennek, minden perc olyan volt neki, mintha egy óra lett volna. Megkönnyebbülés volt számára, amikor végre vissza vehette a bugyiját és a nadrágját. Nem akart maradni, de pár kérdést fel akart tenni neki a nőgyógyász. Ülő hellyjel kínálta és megírta a papírokat. 
- Doktor úr, ugye egészséges a kisbabám? - kérdezte Sakura aggódva, miközben a hasára tette a kezét. 
- Ne féljen, a gyermeke makk egészséges. Őszintén, a maga állapota aggaszt inkább. Nehezen viseli a terhességet. Nem jut elegendő táplálékoz, ami miatt teljesen legyengült. E-mellett még diétázik is, ami kérdésessé teszi, hogy meg tudja-e ehyáltalán szülni majd a gyermekét. Lehet, hogy érdemes lenne császármetszéssel szülnie. 
- Értem, de a könnyű ételektől is felkavarodik a gyomrom. Semmi nem marad bennem.
A nőgyógyász ezt is felírta a lapra, majd kikísérte a fiatal anyukát. Sasuke a falnak támaszkodva várakozott. A jjegyese rögtön odament hozzá és átölelte. 
- Mi a baj? - kérdezte Sasuke.
A váró terembe közben érkezett két nő, akik közül az egyik rögtön bement az orvoshoz. Biztos rutinos volt és nem ez volt az első alkalom, hogy nőgyógyásznál volt. Sakura szégyellős volt, és meztelenül is addig csak Sasuke látta. Most volt itt először, de azt már akkor tudta, hogy nem szívesen jár majd vissza. 
Hamar el jöttek onnan és Sasuke a kocsiban megkérdezte a feleségét, hogy mit mondott az orvos. Sakura elmondta, hogy Hála Istenek a gyermekük egészséges, és csak ez után mondta el, hogy nagyon le van gyengülve az orvos szerint.

 

A rákövetkező napon minden meghívott vendég megkapta az ötletes és gyönyörűszép meghívókat. Az Uzumaki házba is megérkeztek a meghívók az esküvőről. A hosszú, vörös hajú nő a férjével nézte át a leveleket, amikor kezébe került a mutatós meghívó. Rögtön arrébb tolta a többi levelet és kíváncsian felnyitotta. 
- Minato nézd, kinek lesz 14-én az esküvője? Úgy tűnik, Mikotónak sikerült rábeszélnie a fiát, hogy minket is meghívjon a nagy eseményre.
Minato tengerkék szeme kérően nézett a feleségére, aki felmutatta a meghívót. Szőke hajába beletúrt kínjában, mivel nem nagyon szerette az ilyen rangos eseményeket. Ennek csupán az volt az egyszerű oka, hogy oda olyan alakokat is meghívtak, akikkel nem szívesen találkozott volna. Rég nem űzte már azokat az embertelen dolgokat, mint anno, amikor még Fugaku parancsolt neki. Nem akart ilyen életet élni, ahol a családját is veszélynek teszi ki, ezért nagy nehezen sikerült kilépnie a szektából, ami szerencsére nem a halálával valósult meg. Ilyen esetekben általában nyomban végeztek azzal, aki ki akart jutni az alvilág bugyraiból. Ennél fogva nagyon sok ellensége lett és sok akkori barátjával és szövetségesével is összeveszett, mint például Fugakuval, aki akkor még a vezető szerepet töltötte be. Nagyon rég történt, amikor hátat fordított a szervezetnek, pontosan akkor intett búcsút neki, amikor Kushana terhes lett. Nem akarta, hogy a megszületendő gyermekei is ebbe a körbe kerüljenek, ahol kegyetlen dolgokat kellett végre hajtani. 
Minato nagyot sóhajtott, mivel két válaszút között vergődött. Sok olyan régen látott emberrel kell majd ott találkoznia, akikkel nem volt túl rózsás a viszonyuk. Tegye ki a családját ennek? Az esze az mondta, hogy ne, de a szívében érezte, meg kell jelennie, hogy végleg lezárja múltját, ami eddig fogva tartotta. 
Aztán hangos kiabálás sértette meg a füleiket, ahogy egy szem kicsi fiúk berontott hozzájuk a nappaliba szokásos nagy jókedvével és cuppanós puszit nyomott az anyjának az arcára. Aztán rögtön megrökönyödött, amikor megakadt a szeme a meghívón. Kikapta az anyja kezei közül és végig olvassa többször is, egyszerűen nem volt képes elhinni, hogy ilyen hamar összeházasodnak. 
- Ez nem lehet...Sasuke elveszi Sakurát feleségül?
A vörös hajú Uzumaki nő sejtelmes vigyorra húzta a száját. Jól ismerte a fiát és pontosan tudta, hogy az a bizony nő tetszik neki. Megcsapta Naruto hátát és kacagva az mondta: „Ne áhítozzál egy olyan nő után, akit soha nem kaphatsz meg!” A szőke férfi lehajtotta a fejét és tőle szokatlan módon beletörődően bólintott. 
- Most az egyszer fogadd meg a tanácsomat...Ne menj annak a nőnek a közelébe a saját érdekedben. Soha ne tedd Uchiha Sasukét az ellenségedé, mert nagyon porul fogsz járni.-mondta Minato, aki visszatért a többi levél felbontásához. 
Naruto soha nem értett semmit, annyi esze lehetett körülbelül, mint egy szivacsnak vagyis gyakorlatilag nulla. Semmit sem tudott végig gondolni, hanem rögtön forrófejűen jártatta a száját. A szőke apja ennek tökéletesen tudatába volt, ezért soha nem bánta meg, hogy a régi életét feladta. Ha maradt abban a társaságban, az idióta fia biztos hamar elpatkolt volna. A Hyuuga lány sem volt neki való, ezért mielőbb muszáj lett volna, hogy abbahagynják a kapcsolatukat, mivel tiudta, hogy Hiashi nem fogja jó szemmel nézni a kapcsolatukat. Arról nem is beszélve, hogy terjengtek olyan pletykák, miszerint a legidősebb lányának odaígérte a kezét valakinek. Mielőbb visszamegy a két Uchiha fivér Angliába, annál hamarabb visszajön a nyugalom az életükbe is. Minato legalábbis így gondolta

***
 

Hinata az ágyán ült és soha nem érezte ilyen boldognak magát. Az Uzumaki a legszebb dologba vezette be őt, ami egy nő és egy férfi között lehet. Meglehet, hogy 16 évesen még nem kellett volna odaadnia magát senkinek, hiszen még fiatal kislány volt, de mégis, csak úgy jött magától minden. Nem is értette, miért volt lelkiismeret furdalása, mivel sok lány már sokkal korábban túl esett az elsőn. 
Aztán nem várva bevágódott az ajtó és az apja felbőszült bivalyként rontott be hozzá. Hanabi elégedett mosollyal lebegtette a nővére egyszerű naplóját. 
- Tényleg együtt voltál azzal az Uzumakival? Miért ver a sor egy ilyen lánnyal, mint te? Te vagy a szégyenfoltja a családunknak! 
- Igen, apám. Hinata olyan szégyenbe hozta a családunkat, hogy én a helyében ki sem mernék menni az utcára. - mondta Hanabi teljes mértékben egyetértve az apjával. 
A Hyuuga lány meg sem tudott szólalni, csak nézte az apját és a húgát, akik olyan megvetően néztek vissza rá. 
- Eszed ágába se jusson találkozni azzal a patkánnyal, mert akkor nagyon meg fogod keserülni. Arról nem is beszélve, hogy már kiválasztottam neked a vőlegényedet, aki nem rég érkezett meg hozzánk.
Hiashi kiszólt annak a férfinak, aki belépett a szobába és gúnyosan mosolygott Hinatára. A szürke szemeiben gonoszság csillogott és végignyalta a száját a nyelvével. Genyuumarunak hívták, aki 24 éves volt, akár csak a szőke Uzumaki férfi.
- Genyuumaru, mivel a mihaszna lányom úgyis a feleséged lesz, máris rendelkezésedre áll. Kedved szerint csinálhatsz vele, amit csak akarsz. 
Az idős Hyuuga férfi elhagyta a szobát a kisebbik lányával és becsukta az ajtót, hogy senki se menjen oda a szolgálók közül kíváncsiskodni. 
Hinata bármennyire nem akarta, nem ellenkezhetett. Hagynia kellett magát az idegen férfinak, akit most először látott. A szürke hajú gyorsan a magáévá tette jövendőbeliét majd a megtört kiskorú lány arcát megsimogatta. Kedvesen mosolygott rá és azt mondta neki: „Idővel belém fogsz szeretni”. Mikor Hinata nem válaszolt, a férfi bűnbánóan  lehunyta a szemét és elhagyta a szobát. Nem akart több szomorúságot okozni neki. Ő sem szívesen akarta elvenni a Hyuuga lányt, de sajnos az ő köreikben sokszor nem szerelemből házasodtak a emberek. Milyen szép lett volna, ha elvehette volna azt a nőt, akit szeretett, de az így már csak a szeretője lehet. 

Hiashi azonnal az irodájába hívatta Genyuumarut, hogy megbeszéljék a részleteket. Remélte, hogy minden jól fog menni és két éven belül megtarthatják az esküvőt. A szürke hajú férfi leplezte a szomorúságát, hogy el kell venni egy lányt, akivel nem is szeretik egymást, de a két család barátsága miatt meg kellett tennie. 
- Maga nagyon szerencsés ember Hiashi úr, amiért azt a nőt vehette el, akit szeretett. A mi köreinkben ilyesmi nagyon ritkán fordul elő. Bárcsak én is azzal a nővel köthetném össze az életemet, akit szeretek.
- Mindenki hoz áldozatot az életben. Igaz, hogy szerelemből házasodtam a feleségemmel, de pont emiatt még fájdalmasabb volt számomra az elvesztése .-mondta a Hyuuga. Az arcán megjelent a fájdalom, ami a felesége halála óta rejtegetett. 
Tudta, hogy Hinatát megfosztja a boldogságától, de vállalta ezt. A legidősebb lányát soha nem szerette úgy, mint a kis Hanabit. Hinatának az volt a kötelessége, hogy hozzámenjen egy olyan férfihoz, aki rangban azonos vele, csak így tudták megtartani a rangsorban a helyüket. Két fiatal életét tönkre teszi majd ez a házasság, de sajnos ez mindig is így ment náluk. Ezen nem tudtak változtatni. Sosem értette, hogy Uchiha Sasuke, hogy képes ennek ellenére ezt a szabályt felrúgni, hogy elvegyen egy hétköznapi fiatal lányt. Ebből még több probléma is származhat majd a jövőben. Egyedül csak azzal tudta megmagyarázni az ifjú Uchiha döntését, hogy tényleg beleszeretett abba a kislányba. Ha szerelmes az ember, akkor mindenkivel szembe mer szállni.

Még nincs hozzászólás.
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG