Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

11. fejezet

Aznap délután elmentek az Uchiha szüleinek rezidenciájába, hogy velük is tudassák a hírt. Mikoto asszony tárt karokkal fogadta és rögtön behívta őket a szobába, ahol tartózkodott. Komoly szimfóniákat lehetett hallani a magnóból. Ebben a szobában tudott az asszony kikapcsolódni egy csésze finom tea mellett. Most is a finom zöld almatea várakozott rá az asztalon. Sasuke megkérdezte hol van az apja, mert valami fontosat akar mondani. Az előkelő asszonyság kicsit belekortyolt a teájába, majd elmondta, hogy lement lőni a gyakorlóterembe. Sakura riadtan nézett a szerelmére, aki felállt mellőle és kiment.

Sasuke lesétált egy sötét alaksorba, ahol hangos durranások hallatszottak. Két kis fülke volt mindkét oldalon, ahová a lövészek álltak be és a fehér embertáblára lőttek, ahol azok feltűntek. Homályos lámpafény világította meg a helyiséget. Fugaku füleiben ott volt a kimondottan erre a hangos lövésekre kitalált füldugasz, ezért nem hallott semmit. Pont az utolsó golyót lőtte el és kiment a töltényekért, amikor a meglátta kisebbik fiát.
- Nem változtál semmit, apám. Régen is, ha volt nagy ritkán szabadidőd, akkor itt lőttél hosszú órákon át.
- A múltat nem lehet megváltoztatni, fiam. Inkább fogj egy pisztolyt és lőjj velem egy kört, hiszen te és a bátyját még nálam is jobbak vagytok ebben. - mondta Fugaku, majd odadobta neki a vasszekrény kulcsát, ahol a fegyvereket őrizte hét lakat alatt. - Hallottam, hogy mindent elintéztél...Jobban rettegnek tőled, mint egykor tőlem, ami nem kis szó.
Sasuke erre fogta a pisztolyt, bement a másik fülkébe és elkezdett lőni. Fél óra múlva befejezték és felmentek Mikotóhoz. Fugakunak sejtelmese sem volt, hogy a fia mi fontosat akar nekik mondani. Mihelyt beértek, a barna hajú férfinak rögtön megkeményedett az arca és a homlokán a ráncok összefutottak, amikor meglátta Sakurát. Lőttek a jó napjának. Sakura felállt és köszönt az idősebb férfinak, aki nem is viszonozta az udvariasságot.
- Nos Sasuke, mivel apád is itt van, elmondod miről akarsz velünk beszélni? -kérdezte Mikoto, hogy megtörje a feszültséget, ami a szobára telepedett.
Sasuke odament Sakurához és magához húzta. Fugaku szemei szikrákat szórtak, ahogy látta a fiát azzal a tanulatlan, hülye lánnyal.
- Elveszem Sakurát feleségül.
Mikoto kicsit korainak tartotta a házasságot, hiszen csak két hónapja ismerték egymást, de mivel a fia boldogságáról volt szó, így örömmel fogadta a hírt. Fugaku alig tudta visszatartani a feltörő indulatát.
- Van még valami, amiről tudnotok kell. Sakura gyermeket vár tőlem.
Fugaku majdnem szívrohamot kapott, az arca elvörösödött a haragtól és levert mindent a szekrényről. Mint egy veszett kutya, feldühödve ment oda a lányhoz, de Sasuke elé állt.
- Soha nem fog a családba tartozni ez a hülye senki, aki csak a lábait tudta széttenni neked! Ez a lány semmire sem jó, még azt se nézem ki belőle, hogy ki tud elégíteni téged! Undorodom tőle, legszívesebben leköpném! Hogy tudtál pont neki gyereket csinálni?!
Sakura elkezdett sírni és kiszaladt a szobából. Mikoto sajnálattal nézett utána, szégyellte magát a férje helyett, aki teljesen ki kelt magából. 
Sasuke azonnal kiment beszélni az apjával, hogy számon kérje rajta az előbbit. 
- Nem engedem, hogy még egyszer így beszélj Sakurával! Ne merd még egyszer megalázni, mert akkor elfejtem, hogy az apám vagy és én válok a legfőbb ellenségeddé!
- Mi van ennek a lányban, amiért ennyire beleszerettél? Ő miatta képes vagy szembeszállni velem?
- Soha nem tudtál nekem parancsolni. Hogy hogyan tudtam megszeretni, erre még én sem tudom a választ. Én vettem el a szüzességét, csöppet sem fogtam vissza magam, ezért fájdalmat okoztam neki, de ettől függetlenül azt mondogatta, hogy szeret és továbbra is a közelségemre vágyott.
Fugaku megdöbbenten nézett a kisebbik fiára, aki eddig soha nem beszélt így egy nőről. Megfeszült a szája és még mindig alig bírt lenyugodni. Mikoto a szoba ajtajánál állt, onnan hallgatta a férje és a fia veszekedését. Nem szerette, ha veszekednek, de mégis mosolyt csalt az arcára az öröm, hogy a kisebbik fiánál azt tapasztalta, hogy tényleg beleszeretett egy lányba. Egy anyának csak az volt a fontos, hogy gyermekei boldogok legyenek. Ha Sasuke ezzel az egyszerű hétköznapi lánnyal volt boldog, akkor el kellett fogadniuk, még akkor is, ha nem mindenki fogja díjazni a házasságukat. 
Majd az inas kért elnézést a két férfitól, hogy megzavarja őket, de jobban látta, ha tudatja Sasukéval, hogy a lány elment. Az Uchiha rögtön otthagyta az apját és elindult, hogy Sakura után menjen, de egy pillanatra az apja megjegyzése megállította.
- Nem tudja igaz? Ha megtudja, hogy alvilági csoportnak vagy a vezetője, akkor jól tudod, hogy el kell hallgattatnod, nehogy eljárjon a szája. A másik dolgot is eltitkolod előle?
Sasuke nem válaszolt semmit, csak faképnél hagyta az apját.

Hamar megtalálta az elkóricáló kiscicát, aki a hóesésbe sétált szorosan összehúzva maga körül a kabátját. A hideg idő miatt lehetett látni a leheletét, és az arcát is kicsípte a hideg fuvallat. Azt vette észre, hogy az a kocsi áll meg mellette, amit bármikor megismert volna. Az arcán látható volt a szempillafestékének sárástól elmosódott csíkja. Sasuke ráparancsolt, hogy üljön be. A hangja kemény és rideg volt, hiszen ő sem volt jókedvébe, és legkevésbé sem tűrte volna el az ellenkezést. Sakura ezért nem is mert ellenkezni vele, hanem nyomban beült a kocsiba.
- Elmenekülni tudsz csak mint egy gyerek. Inkább töröld le az elmosódott sminkedet. - mondta Sasuke szárazon, amikor elhajtott a környékről.
- Most miért rám vagy dühös? Miért bántasz meg te is?
- Szokj hozzá, hogy ilyen vagyok. Azt hiszed, hogy minden jó és szép, de tévedsz. Semmit sem tudsz az életről, az akadályok elől nem elfutni kell, hanem megoldani. Hozd rendbe magad, hogy a családod ne így lásson.
Sakura előkotorta a táskájából a papírzsepit. Letörölte a könnyeit és az elmosodott sminkét. Alig bírta visszatartani a sírást. Az Uchiha szavai megbántották, pedig nem is érdemelte ki semmivel.

Délután háromnegyed négyre értek oda Sakura szüleinek házához. Mindenki otthon volt és teljesen váratlanul érte őket, hogy Sasuke is bement. Zeitaku még egyszer sem látta addig, de máris tudta, hogy ez a férfi nagy falat lesz a nevelt lányának. Nem volt szimpatikus neki, mert annyira megvetően beszélt vele, hogy kezdett kinyílni a bicska a zsebében. Bementek a konyhába beszélgetni, bezárva az ajtaját, hogy Kasumi ne hallja őket. A két szülő érezte, hogy valami baj van, csak azt nem tudták, hogy mi. Sakura meg sem szólalt, de az anyja meglátta az ujján a drága eljegyzési gyűrűt.
- Sakura és én hamarosan össze fogunk házasodni. Azt is tudniuk kell, hogy a lányuk terhes tőlem. - mondta Sasuke teljes nyugalommal, mintha egyáltalán nem félne a szülők reakciójától.

Még a kocsiban ülve megbeszélte a Haruno lánnyal, hogy ő fog beszélni.
Yume és Zeitaku arca elvörösödött a haragtól, és mérgesen nézték Sakurát.
- Hogy lehettél olyan hülye, hogy nem védekeztél Sakura? Előre közlöm veled, hogy nem fogom még a gyerekedet is eltartani. Ne fáradj azzal, hogy idejössz, ha esetleg Sasuke elhagy! -ordította Zeitaku, aki legszívesebben pofon vágta volna a nevelt lányát.
Sakura lehajtott fejjel ült a széken, nem mert felnézni. Sasuke kiküldte őt a konyhából, hogy pakoljon össze néhány holmit magának, mert indulnak. A többi holmijáér majd eljönnek máskor.
- Sakura a feleségem lesz, de nem fognak soha a családomhoz tartozni. Csak az esküvőre engedem, hogy eljöjjenek, ezt is csak érte teszem. De gondolom maguk ennek csak örülnek, hogy megszabadulnak tőle. - mondta Sasuke majd kiment.

Sakura elvitte néhány könyvét és a négy orchideáját a szobájából, valamint ruhákat is összepakolt magának. Érezte, hogy a szülei nagyon mérgesek rá, de örült, hogy végre elhagyhatja a házat és a szüleit. Végre boldogan élheti majd az életét Sasuke-kunnal és a gyermekükkel. Nyáron elköltöznek Angliába és ott lesz a végleges otthonuk, de addig Sasuke házában fognak élni. Valójában Sakura kérte meg szerelmét, hogy hadd szülje meg itt a gyermeküket, hiszen biztonságosabbnak érezte, mint Angliát. Ennek az oka csak abból adódott, hogy nem tudott angolul. Nem tudott beszélni semmilyen nyelven, kivéve az anyanyelvén.

Mikor hazaértek, a kapunál észre vett egy biztonsági őrt, aki elég rémisztő volt. Persze nem csak ez az egy biztonsági őr volt, hanem több is, akik elszórtan járőröztek A házban két szolgálólány takarított és egy inas felügyelte őket. Mikor meglátták, hogy ház ura megérkezett azonnal köszöntötte őket. Sakurának furcsa volt, hogy mostantól asszonyomnak szólították, hiszen annyira más körülmények között nőtt fel.

2 hozzászólás
Idézet
2013.06.30. 18:07
Hikarisan

Hát igen sajnos ez az estek 98%-ba úgy van, hogy ha az egyik fél gazdagabb a másiknál, akkor nem nagyon díjázák a szülők a házzaságukat. Mivel félték a vagyonukat és tartanak attól, hogy nem olyan személy kerül bele a családjukba, aki rangba közéjük való. 
Fugaku mindig is szívtelen embernek tartottam, aki szereti a fiait, de nagyon nagy elvárásai vannak mindenki felé. 
Sasuke meg mivel alból kicsi koráttól kezdve nem nagyon babusgaták, így ő is ridegé és érzelementés vált. Rájött hamar milyen ember az apja, ezek okából nem nagyon engedet az apja akaratának. Ezért is mondta azt: Soha nem tudot neki parancsolni. 
 


2013.06.30 17:42
Jenny-chan

„ Nagyon jóóó lett, ahogy mindig 

Fugaku sosem tartozott a kedvenc szereplőim közé, sőt kifejezeten utáltam.... nem csoda... egy igazi szemétláda, ha engem kérdezel minden tekintetben... örülök, hogy nem képes irányítani Sasukét :)

Folytasd hamar 

Idézet
2013.06.30. 17:42
Jenny-chan

Nagyon jóóó lett, ahogy mindig 

Fugaku sosem tartozott a kedvenc szereplőim közé, sőt kifejezeten utáltam.... nem csoda... egy igazi szemétláda, ha engem kérdezel minden tekintetben... örülök, hogy nem képes irányítani Sasukét :)

Folytasd hamar 

 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?