Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

8. fejezet

Este egy kisebb villába mentek, ami a három testvér otthonául szolgált Régies berendezésű volt és sok helyiséget kulcsra is zártak, mert nem használta senki sem őket. Szegényesen éltek, mivel a villa ura több éve betegeskedett és az állapota folyamatosan rosszabbodott. A betegsége miatt nem tudott pénzt keresni, mint régen. A személyzet egy sofőrből, egy takarítólányból és egy szakácsból állt. Gaara kezdett el tenni annak ügyében, hogy megtarthassák az otthonukat. Kankuróra ezen a téren nem lehetett számítani, a nehezen megtakarított félretett pénzüket is mindig felélte, bulizásra és drogokra költötte. A három testvér apja szinte az egész idejét ágyban töltötte, egyedül a két papagája volt a társasága, ameddig a gyerekei haza nem értek. Nagy madárkalitkában tartotta a zöld színű, kongó papagáját, akinek csak addig volt kellemes a csicsergése, ameddig meg nem zavarták nyugalmát. A másik kedvenckéje, egy piros arapapagáj tudott egy kicsit beszélni is.


Mivel nem volt személyzet, akik feltalálják a vacsorát, ezért mindenki maga vitte a helyére a kaját. Sakura a lenti fürdőszobában mosott kezet, amikor a takarítólány megkérte, hogy segítsen neki becipelni a takarítószereket a helyükre. A takarító teljesen el volt fáradva, mivel a nagy épületet csak ő takarította.
Keresztül mentek a
z étkezőn és akkor mindenki ránézett. Sakura nem értette mi rosszat csinált, de Temari kétségbeesetten intett neki, hogy üljön le az asztalhoz. Sasuke ridegen, ellenkezést nem tűrve ráparancsolt, hogy azonnal üljön le mellé. Sakura makacskodott, mivel nem értette, hogy miért lett rá dühös a szerelme. Az Uchiha egyre jobban kezdte elveszíteni a türelmét, hogy a lány nem fogadott neki szót.

- Sakura nem mondom még egyszer.
- De mi a baj abban, ha segítek? Hamarosan visszajövök.
- Ne ne merj nekem visszaszájalni! - mondta Sasuke a türelmét elvesztve és felállt az asztaltól.
Egyenesen odament Sakurához és kirángatta az étkezőből. Nimera megfogta a férje karját, hogy rá figyeljen. Itachi pontosan tudta, hogy a felesége azt akarja, hogy állítsa le Sasukét és meg is tette volna, ha értelmét látta volna. Sakura átlépett egy határt, amit nem lett volna szabad.
Sakura sajnálom, hogy ezen túl kell esned. ~ - gondolta Itachi.

Sasuke egy távoli szobába rángatta Sakurát, becsapta az ajtót maga mögött és rögtön elfordította a zárban a kulcsot. Sakura az ajtó becsapódására összerezzent. A szoba teljesen üres, volt csak egy nagy kétszemélyes ágy állt benne, amin csak matrac volt.
- Ha egyszer azt mondom, hogy gyere vissza, akkor visszajössz! Nem mondok el semmit sem kétszer, megértetted?!
Sakura halkan alig halhatóan mondja: „igen...” és lehajtotta a fejét. Eddig soha nem volt ennyire dühös rá az Uchiha. Sasuke az ágyra lökte a lányt, akit rögtön megszabadított a rövid nadrágjától és a bugyijától, majd lehúzta a sliccét. Hamar Sakura fölé magasodott és felemelte a csípőjét, hogy így könnyebben beledughassa méretes hímvesszőjét, majd rögtön elkezdett mozogni és nagyokat lökni. Sakura felsikított a tegnapinál is durvább behatolástól. És még azt hitte, hogy előző este az Uchiha nem finoman csinálta. A férfi a csókjával akadályozta meg a sikítást, hogy ne hallják meg. Szinte folyamatosan csókolóztak, így Sakura csak akkor tudott hangos „AH” hangot kiadni, amikor levegőt vettek csókolózás közben. Amikor viszont nem tudta ki adni magából a hangot, akkor behunyta a szemét. A keze a férfi izmos hátán járt fel-le. Aztán meghallották, hogy valaki be akar nyitni és rázni kezdi a kilincset. Sakura azonnal abba akarta hagyni, de Sasuke nem engedte. Tovább csinálta nem félve attól, hogy benyitnak. Igazából ezért zárta magukra az ajtót, hogy senki se tudja megzavarni őket.

A szőke Uzumaki topogott az ajtó előtt és nem értette, hogy miért zárták be az ajtót. Aztán tompán meghallotta Sakura hangját és kíváncsian fülelt, hogy vajon tényleg jól hallotta-e. Yahiko és Konan csak azt látták, hogy Naruto közel van az ajtóhoz a füleivel. Eddig csak egyszer hallotta a halk, tompa hangot és kezdett volna elmenni, amikor szembetalálkozott az egyelőre még csak háromfős családdal. Konan majdnem kitekerte Naruto nyakát, hogy ilyen illetlenül viselkedett, Yahikonak meg vegyes érzései voltak. Ő inkább röhejesnek tartotta a szőke férfi viselkedését.
- Mi az Naruto, csak nem tanácsokat akarsz kérni Sasukétól szexterén, hogyan kell csinálni? - kérdezte gúnyosan Yahiko, akinek megrándult a szája a visszatartott mosolyából.
Konan időben tette a kezeit a kislánya füleire, hogy ne hallja ezt a témát.
- Ez, hogy jön ide? Majd pont tőle fogok tanácsot kérni...én most már öt éve űzöm az ipart. - mondta Naruto hencegve. - Csak azt hittem, hogy valamit hallottam...de végül csak a fülem csengett.
- Te aztán tényleg címeres lúzer vagy. Nem jöttél rá arra, hogy Sasukéék vannak bent? Te még kezdő vagy az iparban, ezért másnak ne nagyon büszkélkedj ezzel. Tényleg kérj tanácsot Sasukétól, de ha tőle nem, akkor tőlem is kérhetsz.
Konan mérges pillantást vetett a férjére, amikor nyíltan elmondta az Uzumakinak, hogy kik vannak a szobában. A szőke idiótának akkor esett le, és azonnal elvörösödözz. Majd újra meghallotta egy percre a hangot, amit most kristálytisztán hallott. Konan mérges zavarában szólt a férfiaknak, hogy menjenek el a szoba közeléből. Annyira lelkiismeret furdalása volt, hogy pont az ajtó előtt álltak.

Sakurán csak az Uchiha inge volt, ami valamennyire eltakarta a testét. Amint felkelt rögtön Sasukét kereste, aki nem volt a szobában. Aztán visszaemlékezett az estére és máris elvörösödött. Annyira más volt vele a férfi, mint előtte, szinte még mindig érezte a száján a csók ízét. Kilopózott a fürdőszobába és a tükörben meglátta a két erőteljes lila foltot a nyakán. Nagyon örült ezeknek a foltoknak, de hogy a francba tüntesse el, hogy a szülei meg ne lássák? Igazán nem tartozott rájuk, hogy mit csinál a szerelmével, mert nem voltak olyan kapcsolatban, hogy megossza velük ezeket a dolgait. Csak a nagymamájával volt olyan kapcsolatban, hogy neki mindent elmondhatott, hiszen benne megbízott.

Naruto duzzogva ült a kakaója és a szalonnás rántottája felett. Nem tudta megemészteni, hogy Yahiko azt állította róla, hogy még kezdő a szexben. Jó igaz, hogy tizenkilenc évesen volt először egy lánnyal, és ha ez még nem lenne elég, még gúnyolódtak is rajta emiatt. Sasuke idősebb volt nála egy kerek évvel ugyan, de miért lenne neki nagy tapasztalata?

Sasuke nyugodtan iszogatta az erős kávéját a reggeli cigi mellé. A tányérján csak néhány kiflimorzsa árulkodott arról, hogy megreggelizett, ameddig még mindenki durmolt. Mindig is levegőnek nézte, csak akkor beszéltek pár szót, ha nagyon muszáj volt. Soha nem jöttek ki jól egymással.
- Sasuke, te mikor voltál először egy lánnyal? Kíváncsi vagyok, hogy miért mondta azt Yahiko, hogy kérjek tőled tanácsot.
- Közöd? - kérdezte Sasuke szárazon, és ezzel le is zárta a beszélgetést.
Sakura mosolyogva köszönt a szerelmének, de érezte, hogy elég fagyos hangulat uralkodott, ameddig nem volt ott. Ezután mindenki kezdett folyamatosan leszállingózni az étkezőbe. Nami sírása felébresztett mindenkit, jobban mint a kávé. Konan tehetetlenül dajkálta, hogy megnyugtassa, de amikor ennek sem volt semmi haszna, letette a földre, hogy menjen ahová akar, ameddig kifújja magát. Sakura is teherbe akart esni Sasukétól, hogy közös családjuk legyen. Igaz nem régóta ismerték egymást, de biztos benne, hogy megtalálta az igaz szerelmét. Nem tudott volna az Uchiha nélkül élni, ő volt az élete értelme, de ezt egyelőre még csak az ő kis titka volt, hogy családot tervez.

Közben Kankuronak nagyon megnehezítette a dolgát a gipszelt karja a legkönnyebb feladatok elvégzésében is. Gaara segített neki reggel megreggelizni és felöltöztetni. A bátyja nem is ment ki a szobájából, mivel legkevésbé sem akarta látni az Uchihát, aki eltörte a karját. Az ágyán ült és egy kezével nyomkodta a laptopja billentyűzetét. 
- Ezt még nagyon megkeserülik mindketten.-mondta Kankuro mérgesen, és szinte csapkodta a billentyűket. 
Gaara nagyot sóhajtott, hogy a bátyjának annyi esze sincs, mint egy szivacsnak. Mindig csak bajba tudott keveredni és nem egyszer ment haza fiatal korában is megverve. Mindig olyanokba kötött bele, akikkel nem volt egy súlycsoportban. Lehet, hogy külsőre robotszúsnak tűnt, akit legszívesebben elkerülték volna az emberek, de ha valaki jobban megismerte, az rájött, hogy ez nem így van. Egyáltalán nem tudta megvédeni magát, mivel nem volt jártas ezekben a dolgokban, de pofázni aztán tudott. 
- Legyen eszed bátyám. Sasuke könyörületes volt veled, de ettől még ne hősködj, mert őt ismerve a következő alkalommal a temetéseden fogunk összegyűlni. 
- Nagyon vigyáz arra a kislányra. Ez egyáltalán nem jellemző Sasukéra. - morgott az orra alatt Kankuro, és a gondolataiba merül. 
Gaara miután mindenben segített a bátyánakm kiment a szobából, hogy a nyárias vasárnapi napon a barátaival lemenjenek kicsit még a partra. Kár volt, hogy a vendégeinek aznap vissza kell menniük a hazájukba, de legalább az vigasztalta, hogy a hétvégére idejöttek. A vörös hajú férfi mindig is szerette, ha közösségben lehetett, nagyon nem volt rá jellemző, hogy egyedül tengődjön valahol. 

A szokásos helyükön táboroztak le, ahol minden ideális távolságba volt. A törülközőket leterítették egymáshoz közel és Gaara egyenesen bevágtatott a vízbe, ahol lassan láthatókkal váltak a szörfözésre alkalmas hullámok. Pont jó időben érkeztek, hogy szörfözni is tudjanak, mivel ha később értek volna ki, akkor lemaradtak volna róla. Temari az öccse után szaladt a szörfdeszkájával a tiszta kék vízbe és egyenesen a hullámhoz úsztak. 
- Biztos jó ötlet ilyenkor bemenni, hiszen erősnek látszanak a hullámok? - kérdezte Sakura féltve a többieket, akik készülődtek bemenni a vízbe. 
- Ilyenkor a legjobb úszni. Igazából a szörfösöknek sokkal veszélyesebb. - mondta Neji, akinek hosszú barna haja össze volt fogva. 
Shikamaru szétterülve feküdt a törölközőjén és csak az egyik szemét nyitotta ki, hogy lássa mi folyik körülötte. Addigra csak Sakura és Konan maradt vele kint a parton. Törökülésben felült és pislogva nézte a távolban szörföző barátnőjét és annak öccsét. Hát igen meglátszott, hogy itt nőttek fel, mivel remekül vették a hullámakadályt. Temari őt is egyszer próbálta rávenni, hogy álljon szörfdeszkára, de hamar fel is adta. Valahogy nem neki találták ki ez a sportot. Persze szerette a vizet és jól is tudott úszni, de ha választania kellett volna, hogy mit csinálna szívesen, az egyértelmű lenne, hogy kint pihet volna a tengerparton, ahol végre nyugton hagyják. Mondjuk kezdett kicsit besokallni, hogy a két lány túlparázza az egészet, pedig nem volt rá okuk. 

 

2 hozzászólás
Idézet
2013.06.29. 09:28
Hikarisan

Szia Jenny!!! 

Nagyon öröül, hogy tetszik neked. Boldogsággal tölt el, hogy ez a kedvenc fanficcet.  Igaz sokat alakidgattok rajta, de hidd el, minnél többet írok annál ügyesebb leszek benne.  
Igen örülök, hogy a macska-egér harc hasonlított említetted meg. 
Hiszen, ahogy felismerhető Sakura teljesen Sasuke-kun ellentéte. Még is tökéletes párt alkotnak pont e-miatt. 
Mindig úgy gondolom, hogy az ellentétek vonzák egymást, ezért jönnek ki jól mindig, még akkor is ha nincs vagy nagyon kevés közös van bennük. 


2013.06.29 09:21
Jenny-chan

„ Nagyon jóóó lett :) Bár én minden történetedet nagyon szívesen olvasom, de ez az egyik kedvencem :D

Nagyon bejön, hogy Sasuke ilyen robbanékony... kicsit olyan mint a macska-egér harc.... folytasd hamar :D:D:D

Jenny

Idézet
2013.06.29. 09:21
Jenny-chan

Nagyon jóóó lett :) Bár én minden történetedet nagyon szívesen olvasom, de ez az egyik kedvencem :D

Nagyon bejön, hogy Sasuke ilyen robbanékony... kicsit olyan mint a macska-egér harc.... folytasd hamar :D:D:D

Jenny

 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?