Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

50. fejezet

Miután a kicsik megvacsoráztak Sakura gyorsan megfürdette Kireinát, aki alig látott ki a szemei alól az álmosságtól. Bebugyolálta a törölközőbe, majd óvatosan megtörölgette a kicsi testét. A világos szemű kislány ásítva nyújtózkodott fel az anyukájához. Sakura ismét felvette és bevitte a gyerekszobába, ahol addig maradt, ameddig a kislánya el nem aludt. 
A kádban langyos vizet engedett, hogy Ait is lefürdesse. Habfürdött öntött a vízbe, majd azt alaposan felkeverte. Néhány fürdéshez használt játékot is felsorakoztatott a fehér kád szélére. Ai vidáman pancsolt a fürdővízben. Olyannyira élvezi a vizet, hogy a fürdőkádból pár perc alatt kifröcskölte a víz nagy részét. Sötét dús haját teljesen lelapította a víz ezért Sakura úgy gondolta, hogy megmossa a kislánya haját. A baba hajsamponból a tenyerébe folyatott, majd elkezdte belemasszírozni a kis hercegnője hajába. Ai elkezdett hisztizni, mert nem szeretett hajat mosni. 
 - Ne mossunk hajat anyu.
 - Úgyis vizes a hajad. Nézd a jó oldalát, megmenekültél a holnapi hajmosástól. 
A hajmosás kész tortúra volt, mert Ai nagyon megnehezítette az anyukája dolgát. A kislány egész hajmosás alatt sírt. Mikor Sakura kiemelte a kádból, csak a törölközőért nyújt, de már ki is szaladt a kislánya. 
 - Ai, ne szaladgálj vizesen. Könnyen megcsúszhatsz. – mondta féltően Sakura, amikor a törölközővel a kezében a csemetéje után eredt. 
Sötét szemű kislány nem is figyelt az édesanyja szavaira, csak a házban futkározott előle. Mókásnak találta a fogacskát. Azt hitte, hogy az anyukája csak játszik vele, hiszen ha egyszer-kétszer Sakura fel is emelte a hangját, akkor sem fogadtak szót neki a kislányai. 

Sasuke a teraszon szivarozott, miközben a gyönyörű Naplementét nézte. A narancssárga Nap lassan ereszkedett lejjebb a tengerhez. A nyárban az volt a jó, hogy legalább kilencig még világos volt. Ai a teraszra rohant volna ki, ha meg nem botlott volna a küszöbbe. Elesett, amitől elkezdett bőgni. Csúnyán felhorzsolta a karját, ami kicsit vérezni kezdett. 
Az Uchiha megfordult és felkapta a lányát az egyik karjába. Sakura heves szívveréssel ért a terasz ajtóhoz. 
 - Nem fogadsz szót anyádnak? – kérdezte Sasuke haragosan. 
Ai megszeppenve lehajtotta a fejét és sírva az apukája vállára hajtotta a fejét. Az egész teste nedves volt még a fürdéstől. 
 - Kérdeztem valamit Ai. Ide figyelj, nagyon elegem van már abból, hogy soha nem hallgatsz anyádra. Ha még egyszer megtudom, hogy nem fogadsz neki szót, akkor úgy elverem a fenekedett, hogy jó ideig nem fogsz tudni leülni. Megértetted? 
Ai sírva válaszolta azt: „Igen apuci”. Sasuke elégedetten magához ölelte a kislányát és megvigasztalta. Sakura addig kihozta a fürdőből fertőtlenítőt és egy sebtapaszt. Sasuke leültette a napozó ágyba a kislányát, hogy a felesége el tudja látni a sérülést. Kis idő elteltével Ait is ágyba dugta. Gondoskodóan betakargatta a gyermekeit és megpuszilta őket, majd amikor kiment tőlük becsukta maga után az ajtót.

Sakura kimerülten feküdt bele a napozó ágyba. Rövid farmernadrágot viselt és az új fürdőruha felsőjét vette fel. Nagyon meleg volt, még most, amikor már azért kezdett lehűlni pár fokkal az idő. Hátradőlt a napozó ágyban és behunyta a szemét. A lenyugvó nap sugarai simogatták hófehér babaarcát, ami felüdülést jelentett számára. 

Noha nem volt megelégedve az alakjával, mégis nagy boldogsággal töltötte el, hogy ugyanazokat a ruhákat is tudta hordani, amiket a terhessége előtt. A szépségért meg kellett szenvedni és le kellett mondania a finom falatokról sokszor, de megérte a tökéletes alakjáért. A terhessége egyedüli ismertető jelei a terhességi csíkok voltak a hasán és a császármetszés fehér hegesedése. 
Kizárt maga körül mindent, így csak azt érezte, hogy az arcát simogatják. Felpattantak a szemei és mosolyogva fordította oldalra a fejét. A férje érintését bármikor felismerte, olyan egyedi hatást okoz neki a testén. Minden egyes érintésébe  belebizsergett és a szíve hevesen kezdett el a kalapálni. 
 - Gyere be velem a vízbe. – mondta Sasuke, aki már csurom vizes volt. 
A fürdőgatyája tökéletesen kiemelte méretes hímvesszőét. A felső teste is maga volt a tökély, szabályos kockás hasa volt, amiért sokan irigykedhettek rá. 
 - Nagyon mély a víz?
 - Minél beljebb megyünk, annál mélyebb lesz. Addig megyünk be, ameddig leér a lábad. – mondta Sasuke, amikor felhúzta a feleségét a napozóágyról. 
Kigombolta a rövid nadrágját, ami rögtön azután a földre hullott. A fiatal anyuka kilépett a földön lévő nadrágjából és kézen fogva a tengerhez sétálnak. Az élénkvörös fürdőruha teljesen kiemelte a hófehér bőrét. 
A hűsítő tenger víz enyhén hullámzott. Sakura a férje elé lépett, felugrott a karjaiba, hogy könnyen megcsókolhassa. A nyelvükkel egymás száját járták be, miközben a csókolás egyre hevesebbé vált. Sakura a lábával körbeölelte a férje derekát és kezeit a nyaka köré fonta. 
 - Szeretlek Sasuke-kun… nagyon szeretlek. Te vagy az életem. Méltó feleségeddé fogok válni. 
 - Jobb lett volna neked, ha nem találkozol velem. Akkor nem kellene ilyen életed élned mellettem. 
Sakura megrázta a fejét, majd megcsókolta imádott férjét.
 - A megismerkedésünk után kezdődött el az életem. 

 

A tengerparton a homokba terített pléden ültek egymásba gabalyodva. Sakura nagy poharas sűrű gyümölcslét iszogatott szívószálból. A hűsítő italt pont a nyári napokra találták. Amint a vitamindús rózsaszín folyadék a szájába került, érezte az eper, a málna, a meggy és a szilva fenséges ízét. Sasuke cigarettázott, miközben szabad kezével a feleségét ölelte magához. 
Az Uchiha egyszer csak lefeküdt a plédre és a karjait a tarkója alá kulcsolta. Sakura megbabonázva nézett hátra a férjére. Letette a rózsaszín gyümölcsös italát és a szerelme mellé feküdt hassal. Kioldotta a vörös melltartó részét a fürdőruhájának. 
 - Csábítgatsz? 
Sakura elpirultan kuncogott. Igaz nagyon szégyenlős volt, de a férje mellett kezdte elsajátítani a csábítás mesterségét. Sokszor még az Uchiha is zavarba tudta hozni, de vele szemben már nem volt annyira szégyenlős. Tetszeni akart mindig neki, ezért mindig úgy öltözködött, ahogy a férfi szerette. Szexis ruhákat vett, amikkel meg akarta bolondítani a párját. Mutatóujjával a homokba szívecskét rajzolt, majd beleírta a férfi és a saját nevét. 
 ~ Csak nekem lehet ekkora szerencsém, hogy rád találtam. A csiszolatlan gyémántból felbecsülhetetlen értékű gyémánttá alakítottalak. De még a mai napig megtartott a gyerekes naivságot. Valamiért ettől a tulajdonságodtól nem akarlak megszabadítani. ~ 
Az Uchiha felült, majd elkezdte végigcsókolgatni a felesége hátát. A fiatal nő olyan vékony volt, hogy a hátán lehetett látni a gerincét. 
 - Most nem elégszem meg egy menetel. Készülj fel, hogy nem hagylak aludni. - suttogta Sasuke a kedvese fülébe, amikor végigcsókolta. 
A babaarcú nő csábos mosollyal megfordult és karjaival körbefonta az Uchiha nyakát. A melltartója felcsúszott a mellein. Egyedül azért nem esett le róla, mert a nyakán meg volt kötve a pánt. 
Heves csókolózásba kezdtek, amikor Ai angyali hangját hallották meg. A sötét hajú kislány mezítláb ment le a teraszról, kereste a szüleit. A plüss cicáját szorongatta, miközben kétségbeesetten szólongatta a szüleit. 
 - Felkelt a kicsi. - mondta Sakura, miközben nyugtalanul feszengeni kezdett.  
Amint meghallotta a kislánya ijedt hangját, azonnal feltámadt benne az anyai ösztön és csapot-papot ott hagyva oda akart sietni hozzá. 
Az Uchiha ellenben nem engedte neki. 
 - Maradj. Gyorsan visszadugom az ágyba, utána kezelésbe veszlek.

Sasuke hamar odaért a lányához, aki rögtön odaszaladt hozzá. A kislány rögtön megnyugodott, amikor meglátta az apukáját. Minden ijedtsége abban a pillanatba elillant. 
 - Apu szomjas vagyok. Hiába kerestelek bent téged és anyut, nem találtalak...-mondta Ai könnyezve. 
Az Uchiha felvette a kislányát, majd letörölte a könnyeit. 
 - Nem hagyunk egyedül titeket. Valamelyikünk mindig veletek van. 
Ai bólintott és puszit nyomott az apukája arcára. Sasuke bevitte a kislányát, töltött neki körtelevelet, majd az ágyba dugta. A másik lányához is odament, aki nyugodtan aludt. Megsimogatta az arcát, majd kiment a gyerek szobából.

Sakura az estébe hanyatló festmény szépségű tájba meredt. Még mindig világos volt, de már érzékelhető volt, hogy hamarosan a sötétség felülkerekedik a világosságon.  Madarak szálltak az égen, éles látásukkal kémlelték a tengert halak után. Sakura lassan szívogatta a vitaminbomba italát. A lába leért a pokrócról a homokba. A melltartója még mindig kikötve lógott rajta. Felhúzott lábaival takarta a mellét, amit már nem fedett el tökéletesen a vörös bikini. 
Észre sem vette, hogy a férje visszajött, olyan hangtalanul járt. Összerezzent, amikor váratlanul hozzá ért. Elmerülten adta át magát a táj szépségének. 
 - Minden rendben Aival? 
 - Igen, csak szomjas volt. Mostanra biztos visszaaludt. – mondta Sasuke, amikor kivette a nő kezéből a poharat és a pokróc mellé tette. 
Ledöntötte a feleségét, majd ott folytatta ahol abbahagyta. Az ajkaik vadul egymásra tapadtak, miközben a nyelveik csaknem összegabalyodtak. Az Uchiha keze már a bugyi egyik oldalát kötötte ki, miközben Sakura smárolás közepette húzta le a férje fürdőgatyáját. Az Uchihának már ekkor felállt a pénisze, ami kidudorodott a gatyából. 
Sasuke hirtelen felrántotta a feleségét és az ölébe vonta. Sakura szétterpesztett lábbal ült szemben a férfival, majd hangosan felsíkotott, amikor megérezte, hogy beléhatol. Elkezdett ficánkolnii, miközben az erős karok körbefonták. 
Kipirosodott arccal, zihálva csókolta az Uchihát. Ekkor meghallották, hogy Ai újra szólongatja őket. Az Uchiha ingerülten húzta ki férfiasságát, majd felhúzta a gatyáját, miközben az ijedt Sakura magára rangatta a bugyiját. Gyorsan egy törülközőt tekert maga körré, mert annyi ideje nem maradt, hogy a melltartóját is visszavegye. 
Ai mezítláb ment oda hozzájuk. 
 - Miért nem alszol?! – förmedt rá Sasuke. 
A kislány lebiggyesztette a száját, majd a könnyeivel küszködve azt mondta: „Kireina sír…” 
Sakura felvette a kislányát és visszaindult vele a házba. 
 - Apuci mérges rám?
 - Dehogy. Semmi rosszat nem csináltál. – mondta Sakura, miközben megpuszilgatta a kislányát. 
A gyerekszobába érve Kireina már a gyerekágy korlátjába kapaszkodva sírdogált. 
Szinte nem is emlékezett arra Sakura, hogy mikor tudta nyugodtan végigaludni az éjszakát. A kislányai sokszor felébredtek éjszakánként. Hol szomjasak voltak, hol pisilniük kellett, vagy egyszerűen csak nem tudtak aludni.

Mikor végre a kicsik elaludtak, Sakura kiment a szobából és becsukta az ajtót. Sóhajtott, majd kiment, hogy összepakolja a kint lévő cuccokat. A férje hangját hallotta meg egy másik szobából. Telefonon beszélt valakivel. Mivel a fiatal nő nem akarta zavarni a férjét, gyorsan tovább indult. Dolga még akadt bőven. Kicsit később mosogatni kezdte a koszos tányérokat, poharakat. Egyszer csak két erős kar fonta körbe őt. 
 - Mondtam, hogy ma nem elégszem meg egy menettel.
 - De… el kell mosogatnom…
 - Hagyjad. Ma éjszaka csak az enyém vagy. Egyedül engem fogsz kényeztetni. – mondta Sasuke, amikor felkapta a gyönyörű nőt és bevitte a hálószobába.     

Még nincs hozzászólás.
 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?