Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

43. fejezet

Január utolsó Yume egy hétre Uchiháéknál vendégeskedett, hogy segítsen a lányának. Sasukénak gyakran el kellett mennie és olyankor a nap nagyobb részét távol töltötte. Viszont a felesége állapota aggasztotta ezért kénytelen volt bele egyezni abba, hogy egy hétre az anyósa az otthonában szálljon meg. Az egyik este Sakura a nappaliban olvasott miközben pléddel takarta be magát. A hasa is már jó ideje görcsölt, ezért sokszor a kigömbölyödött hasához kapta a kezét. Egyszer csak hallotta a közeledő lépteket. Hamarosan az anyja lépett be és látszott rajta, hogy fel van dúlva. 
 - Egy nő hívott, hogy Sasuke később jön. Gyanús nekem ez az egész… Lehet, hogy egy másik nővel találkozgat… ha a terhes feleségét szinte egy teljes napra magára hagyja, akkor valami ilyesmi lehet a háttérben. Hiszen az első terhességednél is volt kisebb-nagyobb kalandja a volt feleségével. 
Sakura rögtön féltékeny lett, amikor meghallotta, hogy egy nő adta át a férje üzenetét. Az anyja csak még jobban fokozta benne a féltékenységét. Levette a plédet magáról és felállt, miközben a gömbölyű hasán nyugodott a keze. Felkapta a dohányzóasztalon lévő fehér iPhone-ját és a nagy ablakhoz sétált. A keze remegett a pocakján, mivel annyira rettegett attól, hogy a férje más nővel van. Rögtön hívni kezdte az Uchihát. A hatalmas fali ablakon át el lehetett látni a messzi sötét tájra. Mivel egyáltalán nem volt forgalmas környék és ritkán fordultak elő ezen a környéken luxusvillák, így nem volt nagy utcai kivilágítás. Többször próbálta elérni a férjét, de a próbálkozásai kudarcot vallottak. Idegességében elkezdte a szájáról a bőrt tépkedni és már a sírás határán volt.  
 - Ne idegeskedj, azzal csak ártasz a babának. 
 - Ne idegeskedjek? Lehet, hogy a férjem összeszedett valakit,és azt kéred, hogy ne idegeskedjek. 

Sakura aggódva elkezdett járkálni, mire még erősebben kezdett görcsölni a hasa. Alig tudott visszamenni a kanapéhoz a kínzó fájdalom miatt. Yume azonnal talpra szökkent és azonnal hívta a mentőket. Majd felsietett, hogy bepakoljon a lányának pár ruhát. Eközben Sakura ismét próbálta hívni a férjét, de megint nem vette fel, Itachit is próbálta elérni, és amikor őt sem sikerült, Nimerát hívta. Nimera próbálta nyugtatgatni, de nem nagyon sikerült neki. 
Fél óra elteltével Yume már bepakolt minden fontosabb dolgot a nagy táskába és gyorsan levitte a hallba. A mentősök majdnem egy teljes órán belül érkeztek csak meg. A szőke hajú asszony nagyon mérges volt, hogy liyen sok idejőbe telt neki odaérni. A kis Ai is érezte, hogy valami baj van ezért sírdogált és a szájacskáját is lebiggyesztve. Az édesanyja kerek arcára fájdalom ült, ijedtség töltötte el.

Eközben a belváros közelében egy hatalmas égigérő épületben lévő nagyobb tárgyalóteremben, a bézs színű falakon szolid, de mutatós lámpák világítottak. A nagy asztal körül székek voltak, de nagy részük most üresen állt. Ritkán akadtak olyan alkalmak, hogy az összes széken ültek. Ez az épület kívülről semmiről nem árulkodott, hogy belül sötét titkot rejtett. Senki nem gondolta volna, hogy ott van a központja az alvilági csoportnak. Gaara feszengve ült és a beteg apjára nézett, hátha meggondolja magát. Helytelenítette az apja döntését, ahogy azt is, hogy személyesen utazzon el ide. Az idősebb férfin látszott, hogy nincs jól, de belül erős volt, a lelkét még nem törte meg a betegség. A vörös hajú fia jelentette neki a támaszt és bátorságot, hogy nehogy meggondolja magát. 
 - Jól meggondoltad? – kérdezte Itachi, amikor a csekktömb felett forgatta a tollat az ujjai között. 
Gaara a szürke hajú férfira nézett és bár beleegyező bólintással erősítette meg, az apja döntését, látszott rajta, hogy szemernyit sem ért egyet azzal. Sasuke a szerződési papírok tartalmát futotta át, amiből legalább tíz másolat volt és mindegyik alján több pontozott sor, ahová az aláírások kerültek. Gaarától jó pár székkel arrébb ült egy rózsaszín, hosszúhajú nő, aki idegesen keresztbe tette a lábait.
 - Vissza akarom kapni a pénzemet! Ha nem kapom meg még ma, akkor nagyon megjárod tata! 
 - Csillapodj lem Tayuya. – szólt a heves nőre Sasuke. 
A nő az asztalon heverő fegyverére nézett, majd gyilkos pillantást vetett Gaaráék felé. 
 - Nyugodj meg, pár perc múlva visszakapod a pénzed. – mondta Itachi, amikor kitöltötte a csekket. 
Sasuke gyorsan aláfirkantotta a papír példányokat, majd tovább adta és amikor mindenki aláírta, kopogtattak az ajtón. Egy férfi fémtáskával a kezébe ment be és Tayuyának adta. 
 - Ezzel a döntéssel nem jutottál előrébb. Csak annyi változott, hogy most már Itachinak tartoztok az összeggel. 
 - Azért kértünk kölcsön Tayuyától, hogy ki tudjunk téged fizetni határidőre…- mondja megkeseredve Gaara apja. 
A vörös hajú férfi felsegítette a székből az apját és köszönetet mondott Itachinak, aki volt olyan kegyes és kisegítette őket ebből a kényes ügyből. 
~ Sasukénak igaza van. Semmivel nem lettünk előrébb… Minden elkövetek annak érdekében, hogy kimásszunk az adósságokból, de Kankuro ügyei miatt csak egy helyben toporgok. Temari szerencsére sokat segít nekem és szinte szemhunyás nélkül azon gondolkozunk, hogyan lehetne megszabadulni az adósságoktól.~ - merült a gondolataiba Gaara, aki egy percre minden kizárt maga körül. 

A rózsaszín hajó nő felvette a fegyverét és a táskájába tette, majd még kotorászott benne, hogy ráleljen a kocsi kulcsára valamint a cigis dobozra. Amint kivette azokat, azonnal rágyújtott egy szálra és a szájából kifújta a nikotinos füstfelhőt. Elégedett volt, hogy visszakapta a pénzét, de még mindig neheztelt Gaaráékra. 
Itachi elővette a telefonját a zsebéből, amikor Gaaráék és a Tayuya elmentek. Emiatt az ügy miatt rezgő állapotba kapcsolta a mobilkészülékét, de tudta, hogy sokszor keresték. Visszanézte a nem fogadott hívásait, amikor az öccse dühös hangjára figyelt fel. 
 - Sakura nem tudja felfogni, hogyha nem veszem fel a kurva telefont, akkor nincs időm vele beszélni?!   

- Nézd el neki, hiszen az utolsó hetekben van. Szerintem most nem ok nélkül hívogatott.  – Itachi megnézte a beérkezett SMS üzenetét is, ami szintén a felesége küldött neki.  Elolvasta az üzenetet, majd annyit mondott: „Ki kellett hívni a mentőket Sakurához, mert megindult a szülés.” 

Sasukénak nem is kellett több, azonnal elindult a kórházba. A kórház nem volt túl messze attól az épülettől, ezért rövid időn belül odaért. Az első emeleten lévő eldugottabb helyen volt a szülészet. Sakurát a műtőbe vitték, mivel azonnal meg kellett császározni. Yume a műtőhöz közeli várakozó helyen tartózkodott és próbálta megnyugtatni a kisunokáját, aki nem nagyon akarta abbahagyni a sírást. 

 - Hol van Sakura? 
A szőke nő szemrehányó pillantást vetett a vejére. Amióta ismerték, nem szívlelték egymást, ezért elég fagyos volt körülöttük a levegő. Annak örültek, ha nem látták a másikat, ezért az elmúlt pár napban is mentek kettőjük között a rosszindulatú célozgatások. Sőt előző nap már ordítozásig fajult. Az Uchiha mély, férfias hangjától zengett az egész rezidencia.   
 - Nemrég vitték be a műtőbe. Jó, hogy el tudott téged érni. Késő estig magára hagyod a terhes feleségedet? Mit képzelsz magadról? 
 - Ne merjen engem számon kérni! Semmi köze ahhoz, hogy mit csinálok! 
Amikor Yume látta az Uchiha szemeibe a fenyegető veszély szikráit, hátrált pár lépést. Nem félt eddig egy embertől sem, de az előtte álló férfi szemeiből kiolvasta, hogy jobb, ha elhallgat. Az volt a megérzése, hogy nagyon veszélyes alak. A lánya mindig jó kislány volt, aki nem is mozdult ki a biztonságos négy falközül, ezért nem értette, hogy a sors miért pont Uchiha Sasukét szánta neki. 

Ekkor a távolból meghallották a sírást, és Sasuke nyomban a hang irányába indult. Mikor odaért, a nővér éppen akkor hagyta el a műtőt, a karjai között tartotta a kis újszülött kislányt, akit egy vékony fehér anyaggal tekertek körbe. A fiatal nővér amikor észrevette a sötét hajú férfit, azonnal elpirult. 
 - Gyönyörű, egészséges kislány. Január 31-én, 22:20-kor látta meg a napvilágot. – mondta a fiatal nővér, aki kis időre átadta Sasukénak.  – Mi lesz a neve? 
 - Kireina. 
A kislány elveszett az édesapja karjai között. A vékony fehér anyag nem sokat ért, mert így is fázott a kicsi. Törékeny és védtelen volt, a szülei szeretetére, gondoskodására, védelmére volt szüksége. A feje tetején lehetett látni jó pár selymes sötét hajszálat. Az édesanyjától örökölte a szemei színét, amit a hosszú szempillái hangsúlyoztak ki. 
Yume is megérkezett Aival és mikor meglátta a másik unokáját, menten elolvadt. Kireina is nagyrészt az édesapjára hasonlított, de ő egy-két dolgot az édesanyjától is örökölt. 
 - A feleségem jól van? – kérdezte Sasuke. 
A nővér nem válaszolt, csak félrenézett. 
 - A műtét közben vérezni kezdett… a doktor úr mindent elkövet annak érdekében, hogy megmentse. Nagyon le van gyengülve a szervezete, a baba minden táplálékot „elvett” tőle, és a diéta miatt semmi tartaléka nem maradt. Ennek okából kellett azonnal megcsászározni.

A koraszülött osztályon Sasuke a kislányát nézte az ablak üvegen keresztül, ahogy az ügyeletes nővér tapasztalt, rutinos kezeivel helyezte be az inkubátorba a csecsemőt. A sötét hajú férfi vállán Ai fejecskéje pihent. Végre elaludt az édesapjánál. Ai kicsi törékeny teste még mindig elveszett az édesapja erős, biztonságos karjai között. Egyszer csak Yume sétált oda hozzájuk és lehetett rajta látni, hogy még mindig hibáztatja az Uchihát. 
 - A lányom nagyon naiv és hiszékeny, így az orránál fogva tudod vezetni. Még az életénél is jobban szeret téged, és te még így sem vagy képes megbecsülni. 
Sasuke fenyegető pillantást vetett a szőke hajú amazonra, aki mindig megfelejtkezett arról, hogy kivel is beszél. 
 - Engem nem tudsz becsapni. Biztos vagyok benne, hogy más nőd is van Sakurán kívül. Ha tényleg szeretnéd, akkor kedvesebben bánnál vele és ha érdekelne, akkor felvetted volna a terhes feleségednek azt a rohadt telefont. 
Sasuke amúgy is elég rossz kedvében volt és az anyósa sikeresen elvette a maradék türelmét is. 
 - Utoljára figyelmeztetlek, hogy ne szólj bele az életünkbe. Semmi közöd hozzá, te csak egy senki vagy, akit könnyen tönkretehetek. Azt hiszed, nem tudom, hogy te szajkózod Sakurának azt, hogy megcsalom? Biztos a te kezed is benne van abban, hogy hamarabb megindult a szülés Sakuránál. 
Yume erre nem válaszolt semmit. Mindketten nagyon dörzsöltek voltak, és szinte képesek az emberekből úgy olvasni, mintha nyitott könyvek lennének. Nem tudta őket senki sem hülyíteni, mivel pontosan átláttak mindenkin. 
Sasuke elővette a legújabb iPhone-ját és a kórházhoz hívatott egy taxit. Nem látta értelmének, annak, hogy az anyósa tovább maradjon. Ennek okából hazaküldte őt a lányával együtt.
Az Uchiha hajnali kettőig maradt a kórházban Sakura mellett, aki végig az altató hatása alatt volt.

Még nincs hozzászólás.
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG