Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

22. fejezet

Nagyon messze az angyal országoktól, sötét színű gránit palota állt a hely legmagasabb pontján. Alatta voltak a gránitból készül házak, amiket különböző mintázatok díszítették. A talaj kopár, szürkés színű volt, a repedésekben piros, forró, láva folyt. Az egész birodalmat füst lengte körül, és a láva tenger egyre mélyebb helyett égetett ki magának a növekedéshez. Az égig érő vaskapun hatalmas írásjel volt. A jel jelentette a védelmet a birodalomnak, mivel csak azok tudtak bejutni, akik meg tudták törni azt. Suigetsu erőteljesen izzadt a láva forróságától, és remegő lábakkal bújt el a tömörebb testű Juugo mögé. Ez a hely egyáltalán nem tartozott a kedvencei közé. Kezdett azon gondolkodni, hogy amíg van esélye felhúzza a nyúlcipőt. 

Sasuke tudta miképpen lehet könnyedén bejutni a kapun, de nem szerette az egyszerű megoldásokat. Nagy tűzgolyókat hívott az égből, amelyek egyenesen a kaput ostromolták. Már az első tűzgolyó betörte a tömör vasajtót, a többi pedig lerombolta a magas vasfalakat. Ám akkor pókhálók repültek feléjük, és egy férfi az egész romokba heverő falat pókhálóval pótolta ki ideiglenesen. 

– Sasuke harcolni jöttünk ide? – kérdezi Juugo, mikor elrántotta a köpenyét a Hoozuki férfi kezéből. 
Suigetsu zavartan elkezdett nevetni, és a tarkójára tette a kezeit, lazaságot mutatva. Nem tartozott a félénk férfiakhoz, de attól a helytől nagyon félt, meg attól az alaktól is, aki ideiglenesen vezette a birodalmat. 
– Nem egészen, de aki az utamba áll azzal végzek. – mondta Sasuke, mikor újabb tűzgolyókat indított a hálóból szőtt falakra. 
– Idegeneknek tilos a belépés. Ha nem mentek el, kénytelen leszek végezni veletek. – mondta figyelmeztetőn egy fiatal fiú, aki 13-14 éve lehetett. 
Igazából meg akarta félemlíteni akarta a behatólakót, de a hangjából kicsengett a rettegés  és remegett, mint a nyárfalevél. Négy korabeli társa jelent meg mellette, akik más-más helyeken őrizték a falat. Sasukénak ez a hely volt a másik, ahol szabadon engedhette a gonosz hatalmát, amitől mindenkit rettegés fogott el. 
~ Sasuke égen nem engedte szabadon a teljes erejét, eddig csak a felére nyomta vissza. Elképesztő, milyen félelmetes az ereje, szinte az egész birodalomban érezni lehet. ~ gondolta Ju
ugo, amikor az egyik karját átváltoztatta szürke szörny végtagra. 
~ Megtanítjuk ezeknek a kölyköknek, mi az igazi félelem. Nincs szerencsés napjuk. ~ húzta mosolyra a száját Suigetsu a gondolattól. 

Suigetsu az Uchiha háta mögött termett és azt mondta neki: „Hagyd ezeket a kölyköket ránk”. Sasuke bólintott, és megfigyelőként figyelte tovább az eseményeket. Az öt fiú rettegve nézte a behatólakot, eddig még soha nem találkoztak ilyen baljós hatalmú személyekkel. Aztán egy undorító nevetést hallottak, és nem kellett sok, hogy az undorító fekete, hosszú hajú férfi megjelenjen. A sárga, kígyó szemei körül lila csík húzódott. Az öt fiú azonnal előtte termett, és meghajolva a férfi előtt csak annyit mondtak: „Orochimaru-sama”. 
– Nem ilyen gyáva férgeknek képezlek ki titeket vakarcsok. A gyáváknak, és a gyengéknek nincs helyük a tanítványim között. 
– Orochimaru kezdesz ellágyulni öregségedre? Mióta képezel ilyen esélytelen kölyköket? – kérdezte Sasuke.
Suigetsu újra biztonságosan a narancssárga hajú cimborája mögé bújt. Orochimaru mindig félelmetes volt, amikor itt tanult, akkor sem tudott nyugodtan aludni. Az ágyában maga mellett tartotta a szúró pengéjét a biztonság kedvéért. Juugo csak forgatta a szemeit. 
– Uchiha Sasuke-kun, nem hittem volna, hogy valaha is újra látni foglak téged. Persze rólatok sem gondoltam.

~ Tudod, ki akart ide visszajönni. Örülök, hogy végre elkerültem innen. Ha nem Sasuke parancsa lett volna, soha nem jöttem volna vissza. ~ gondolta Suigetsu. 
Az öt fiú egymásra nézett, és még jobban elkezdtek rettegni, amikor meghallották kikkel kerültek szembe. Hálát adtak Istenek, hogy nem került küzdelemre sor, mert, akkor nem élnének. 
– Nem szoktál ok nélkül visszatérni a démonok birodalmába. Kíváncsivá tettél, kövessetek. – mondta Orochimaru elindulva palota felé. 

A palotában Orochimaru azonnal lányokat hívatott, hogy szórakoztassák őket. Az italok is elkezdtek fogyni rendesen, és mikor egy-két pohárral lehúztak, rátértek a beszélgetésre. A palota egyik nagy helyiségében voltak, ahol a nők lenge öltözetben csüngtek a férfiak nyakán. A többi nő táncolt, szórakoztatta őket, miközben néhány lány hangszerrel zenét játszott nekik. 
– Hahaha meg is felejtkeztem róla, hogy jó dolgok is voltak itt. – mondta nevetve Suigetsu, akinek a mellette lévő nő ruhája alatt volt a keze.
Juugo helyeslően bólintott, mikor újabb alkoholt húzott le egyszerre. 
– Bármelyik szépséget választhatjátok, hogy kedvetekre legyenek. 
– Ha előre tudom, hogy ilyen fogadtatásba részesítesz, akkor előbb eljöttem volna. Annyira unom már az angyalnőket.
Orochimaru felnevetett, és megint teletöltötte a poharakat. Viszont észrevette, hogy az Uchiha mennyire nem viszonozza a nő közeledését. Persze visszacsókolt neki, és lejjebb gombolta a ruhát, de akkor is, mintha valaki mást akarna kényeztetni.
– Orochimaru azt akarom, hogy segíts nekem abban, hogy elsajátítsam az Uchihák teljes erejét. Olyan hatalmat akarok, mint ami az apámnak volt. – mondta Sasuke szárazon. 
– Szóval most már el akarod sajátítani a démoni erődet? Jól van, legyen hát. Itachi kis idővel a halála előtt felkeresett, hogy tanítsam meg. Kár a bátyádért, de arra még mindig nem jöttem rá, kinek volt meg az ereje, hogy legyőzze. 
Sasuke erre nem válaszolt semmit, csak a poharáért nyúlt, hogy igyon az alkoholból. Orochimaru megköszörülte a torkát, majd teljesen komoly hangon azt mondta: „ Suigetsu, Juugo nektek is fejleszteni kell a hatalmatokat. Tudhatjátok, hogy nálam nincs lazsálás.” Hoozuki férfi rögtön félre nyelte az italát, mert pontosan tudja, milyen edzésmódszerei vannak abnormális kígyónak. 
Pont ezért nem akartam idejönni. A vér nem válik vízé. Várjunk, ha Sasuke meg akarja szerezni az Uchihák teljes erejét, akkor ez azt jelenti, hogy még sötétebb hatalommal fog rendelkezni? ~ gondolta Suigetsu hirtelen nem látva a fény az alagút végén. 
Innentől kezdve minden meg fog változni. Nem véletlenül rettegik az Uchiha nevet, de hamarosan még jobban tartani fognak tőle.

 

Sasuke másnap reggel felvette a sötétkék nadrágját, és az ugyanolyan ujjatlan felsőjét. Mikor felöltözött, és készült kilépni a szobából, az ágyon lévő nőre pillantott, aki nem takarta el semmivel sem magát. 
– Nem akarlak itt találni, mire visszajövök. – hallatszott Sasuke rideg hangja. 

A palotáttól messze eső helyre ment, ahol forró, izzó láva csordogált. A földből a láva megállapíthatatlan időközönként tört fel. Orochimaru mosolyogva álldogált egy másik férfival az oldalán. A férfi annyi idős volt, mint az Uchiha, de rögtön harag szikrázott a sötét szemeibe, amikor meglátta a közeledő férfit, akinek már messziről megérezték a vérszomját. Orochimaru elégedetten húzta mosolyra a száját, amikor látta Sai bosszúszomjjal teli szemeit. 
Sasuke vörös szemei úgy izzódtak, mint az őket körbeölelő, szerteágazó lávafolyamok. 
– Mit keres itt ez a söpredék? Egyszer már elárult téged Orochimaru.
– Valóban, a tulajdon fiam rögeszmésen követte a legjobb barátja nézeteit. De mentségére mondom, hogy a mihaszna anyja miatt vált az ellenségünké. 
Sai megvetően nézett Orochimarura, aki lehet, hogy vér szerint az apja volt, de nagyon gyűlölte. 
– Soha nem fogok engedelmeskedni a parancsaidnak! Elcsábítottad anyám, majd se szó-se beszéd elhagytad, mielőtt tudomást szerzett arról, hogy várandós...
– Ó! Még mindig haragszol rám, amiért a szemed láttára végeztem Shizunéval, a szülő anyáddal? – kérdezte Orochimaru mosolyogva. Nos, most nem érünk rá ezt megvitatni, hiszen Sasuke-kun a másik erejét is uralni akarja. 
Az aljas kígyó először az elméleti részére tért rá, ezért egy koporsót idézett elő a földből. A koporsó lassan lejjebb ereszkedett, és nem sokra rá láthatóvá vált a személy, aki lassan kilépett a helyéről. A férfi felnézett az égre, majd a kezeit elkezdte mozgatni. Mikor meglátta a vele szemben álló férfit, elkerekedtek a szemei. 
– Régen láttalak, apám. – mondta Sasuke, akinek a sötét szemeiben elhatározottság csillogott. 
Természetesen örült, hogy viszont láthatja az apját, de a céljai érdekében meg kellett még jobban keményítenie a szívét. 
– Örülök, hogy viszont láthattam az immár felnőtt fiaimat. De az Uchihák soha nem érzelgősködnek. A démoni erődet akarod uralni Sasuke, de előtte mesélnem kell a régi időkben élt klánunkról. 
Fugaku a két alakra nézett, akik figyelemmel kísérték a jelenetet. Orochimaru bólintott, és intett a fejével a fiának, hogy most már el kell tűnniük innen, ameddig apa és fia megbeszélik a dolgokat. 
Fugaku figyelemmel kísérte a két férfit, ameddig el nem tűntek a szeme elől. Majd a fiához fordult. Hosszú ideig néztek farkasszemet egymással, hiszen akármennyire is érzelemmentesek voltak, mégiscsak egy családhoz tartoztak. Végül Sasuke szólalt meg elsőnek. 
– Te tanítottál meg a tűz erőm használatára. Akkoriban mindent megtettem annak érdekében, hogy büszke legyél rám, és elismerj, de ez régen volt. Most az a célom, hogy túlszárnyaljalak. 
Fugakunak egyetlen arcizma sem rándult, csak behunyta a szemét, és összeszedte a gondolatait, hogy elmondja az Uchiha klán szigorúan titokban tartott történetét. 

2 hozzászólás
Idézet
2014.04.28. 16:52
Hikarisan

Szia Ildi-chan! :)

Örülök, hogy tetszil neked az (Uchihák történelme).  A kövi fejezetben kifejtem bőveben a történelmet, és sok dolog kifog derűlni. 
Amint tudom, és elkészült küldöm a következő fejezetet. ;)

Idézet
2014.04.26. 10:27
Ildi-chan

Szia! ^^

Érdekesnek hangzik ez az Uchiha történet. Folytasd hamar! :))

~ Csildi 

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG