Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

42. fejezet

Aznap este Sakurát rémálmok gyötörték. Álmában a tenyerébe mélyesztette hosszú körmeit, amikor ökölbe szorította. Felriadt, miközben a sírás határon volt, a férjéhez fordult és odabújt hozzá. 

 - Rosszat álmodtál? 
Sakura bólintott. – Igen, retteneteset álmodtam… Kérlek, nagyon vigyáz magadra, ha…
Sasuke elcsitította a feleségét, aki még mindig nem birkózott meg az igazsággal. Az igazságot jobb volt néha nem tudni, voltak olyan helyeztek, amit jobb, ha homály fedett. A fiatal nő egész teste remegett. Várandósan még érzékenyebb volt, és sokszor változott a hangulata. Boldogsága is az egyik percről a másikra depresszióvá válthatott. 
 - Feleslegesek a félelmeid. 
Sakura felült és a hálóingének a pántja lecsúszott a vállán. Az Uchiha is felült, és hátratette a felesége haját. Amint a feketére festett haj hátra került, a fehér nyakon láthatóvá váltak a kiszívások nyomai. Lehúzta a hálóing másik pántját is és hátra döntötte a feleségét az ágyon.

Október közepén kiderült, hogy Sakura ismét kislányt hord a szíve alatt. Sajnos a második terhességét is nagyon nehezen viselte. Most is diétázott, hogy minél kevesebb kilót szedjen fel.  A hasán látszott meg, hogy kisbabát vár. Nagyon fáradékony volt és ha tehette volna, a nap nagy részét átaludta volna, de Ai miatt ezt nem engedhette meg magának. 
Október utolsó hetében este fél tízkor Sasuke lépett volna ki a bejárati ajtón, amikor megszólította a felesége. Sakura lágy, selyemköntöst viselt a hálóinge felett. A vékony anyagon keresztül látszott gömbölyödő hasa, amin a kezét nyugtatta. A fekete haját csat tűzte fel a fürdés idejéig. A kezei még mindig pirosak voltak a meleg zuhanytól és kerek arca is enyhén rózsás volt. Vörös színű hosszú műkörmei élénkítették hófehérbőrét, a lábkörmei is vörös színűre voltak festve. 
 - Sokáig maradsz?  
 - Igen, ezért ne várj meg. 
 - Mennek veletek nők is arra a szórakozóhelyre? – kérdezte Sakura előre féltékenykedve. 
Mindig is féltékeny típus volt, de most mégjobban előtört belőle. Félt attól, hogy mindennél jobban imádott férje elhagyja egy másik nőért. Sasukénak az állandó féltékenységből elege volt már, ezért nem egyszer kijött a sodrából. 
 - Most fejezd be. Neji és Juugo barátnői jönnek el velünk. – mondta Sasuke és utána búcsúcsókot adott féltékeny feleségének.

A szórakozóhely a belvárosban volt, ahová az odajutás másfél-két órába került. Még úgy is, hogy az autópályán mentek, hogy gyorsabban odaérjenek. A szórakozóhelyhez tartozó parkoló dugig volt és a biztonsági őr egyenruhájában járkált a kocsi között, hogy nehogy bárki is megrongálja a méregdrága kocsikat, vagy ellopja őket. A zene olyan hangosan szólt, hogy még a kint járőröző ember is hallotta. 

Bent káosz uralkodott, a pincérek alig tudtak áthaladni a táncoló tömegen. A szivar és cigaretta szaga keveredett az alkoholéval. Persze ezen a szórakozó helyen be lehetett szerezni hangulatfokozókat is. Az itt lévő vendégek a legdrágább ruhákat viselték, és sokan ott ismerkedtek össze. Voltak olyanok, akik csak azért mentek, hogy hódítsanak. De a legfelső réteg közül szinte mindenki ismerte egymást, legalábbis látásból. Akiknek kisebb volt a vagyonuk, azokat nem is ismerték. Még a gazdagok körében is megvolt a rangsor. Az egyik asztalnál Nejia sokadik szivarját szívta, miközben keze a barátnője vállán pihent. Már több hónapja együtt élt a nővel, akinek barna göndör haja volt és a frufruja eltakarta a szemöldökét. Naokonak hívták, nagyon beszédes volt és mindenkivel megtalálta a közös hangot. 

Juugo elválaszthatatlan volt a barátnőjétől. Ő nem volt az a határozott férfi, aki odamegy egy nőhöz és randevúzni hívja. Igazából nem is volt sok barátnője az életében, csak egy-kettő, de ők is hamar otthagyták. A mostani barátnője rövid tejfölszőke hajában színes melír csíkok voltak. A szemei zölden csillogtak és a szemöldöke tűvékonyra szedetett volt. A ruhája igazán bő és visszafogott stílust képviselt, mert a testalkata eléggé duci volt. Reikának hívták és nem nagyon tudott kapcsolatot teremteni a többiekkel, mert nem nagyon hagyták szóhoz jutni, ha meg is szólalt, akkor is hamar a szavába vágtak. Nem nagyon volt a többieknek szimpatikus. Sasuke is a sokadik szívarája gyújtott és egy erős pálinkát is lehúzott. Itachi vodkát iszogatott. 
 - Sakura hogy van? – kérdezte Juugo jóindulattal. 
 - Elég rosszul viseli a terhességet. És nagyon féltékeny, emiatt gyakran kihoz a sodromból. – mondta Sasuke majd újra beleszívott a szivarjába.
Később Juugo és Reika elmentek táncolni, amit a táncparketten produkáltak nem volt mindennapi látvány. Juugo a maga merev, robotos mozgásával olyan szégyenletes volt, hogy a többiek úgy tettek, mintha nem is ismernék. Reika meg pörgött-forgott, mint egy búgócsiga. 

A két Uchiha fivér eleget látott, ezért egy utolsó italra a pulthoz mentek, mielőtt indultak. Amikor a pulthoz értek, azonnal felszabadult két hely és a pincér azonnal felvette a rendelésüket. Miközben iszogattak, két nő csapódott hozzájuk.  A két Uchiha igaz, hogy házasságba élt, de azért nem vetették meg a szép nőkkel való flörtölést. Miután megitták az italukat elindultak a parkoló felé, ahol a kocsik álltak, majd hazaindultak. 

December 24-én Sakurának már jobban kigömbölyödött a hasa. A diéta ismét meghozta az eredményét, mivel leginkább csak a hasa volt nagy neki. Kényelmes, lenge zöld nadrágot és hosszú ujjú pólót viselt. A sminkjét is az öltözékével összhangban készítette el. Ai a járókába ült,és két kezében egy plüss cicát tartott. Érdeklődve figyelte az édesanyja tevékenységét, miközben a fenyőfát díszítette. Nagyon fáradt volt, de most nem pihenhetett, hiszen más nem csinálta meg helyette a dolgokat. Mikor Ai megunta, hogy nem vele foglalkoznak, elkezdett sírni.  A gondoskodó fiatal anyuka felvette a kislányát. 
 - Azt mondtam, hogy ne te díszítsd a fát. Rosszul vagy ezért pihenned kell.– ment be Sasuke zuhany után a nappaliba. 
 - Hamarosan befejezem a díszítést. Majd neki láttok a vacsorának. Az is sok segítség, hogy a szolgálónő kitakarít. – mondta Sakura és odament a férjéhez. 
Sasuke átvette a feleségéttől a kislányukat, aki abbahagyta a hisztit és mosolyogni kezdett. Sötét haja két cofba volt fogva és sötét szemeiben vidámság csillogott, melyeket sűrű, hosszú szempillai emelték ki. 
Az Uchiha bár nem tartotta jó ötletnek, de végül ráhagyta a feleségére az ünnepi készülődés tevékenységeit. 

Este hét óra körül jött meg az Jézuska. A karácsonyfa alatt különböző méretű becsomagolt ajándékok hevertek. Ez volt Ai első karácsonya, ezért kamerával megörökítették, hol Sasuke – hol Sakura kamerázott. A kislányuk is boldogan mosolygott a szüleire miközben segítséggel bontotta az ajándékait. Egy óra elteltével Ai már nagyon fáradt volt és ezért kezdett nyűgőssé válni.  Ezt látva Sakura gyorsan lefürdette és elaltatta. 
Kicsivel később a nappaliban szólt a plazma tv a kandalló felett. A kandallóban ropogott a tűz, ami kellemes romantikus hangulatot varázsolt. Ők is már odaadták egymásnak az a karácsonyi ajándékaikat és utána élvezték az együtt töltött időt. Beszélgettek és egyszer Sakura hasában elkezdett mozogni a kisbaba. 
 - Ő is nagyon apás lesz. Ha a hangodat hallja azonnal elkezd mocorogni. 
Sasuke a felesége kigömbölyödött hasára helyezte a kezét és érezte, ahogy a kislánya mocorog. Amikor kiderült, hogy ez a baba is kislány lesz, jobban fogadta a hírt. Ait is nagyon szerette és amennyi szabadideje engedte, foglalkozott vele. Persze a pelenka cserélést, a tápszer elkészítését, a fürdetést a feleségére hagyta. Ennyit soha nem törődött a fiával, mint a kislányával.
Sasuke a vodkát iszogatott, miközben a szivarját is elszívta. A felesége az ölébe hajtott fejjel aludt. 
~Ki gondolta volna, hogy Sakurával lesz közös jövőnk. Amikor megismertem már akkor megtetszett, ezért egy kalandra mindenképpen meg akartam kapni. Feltétel nélkül szeret, ezért bármit megtesz nekem. Az sem érdekli, hogy egy olyan világba csöppent, ahol sok aljas játszma folyik. Meg fogom védeni mindenkitől, nem fogom hagyni, hogy bárki ártson neki. ~ 

Még nincs hozzászólás.
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human