Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

15. fejezet

Sakura este fellapozta a könyvet, ami a háromnegyedénél nyílt ki. Olyan témához sikerült érnie, ami a legjobban érdekelte. Igaz az eddigiek közül ez mutatkozott a legrövidebbnek, mivel a lap felét tölötték csak be a fekete betűkből álló mondatok.

 

Az eddigi uralkodó család tagjai
A legelső Kaminari uralkodó: Enomoto Gakushi:(halála ismeretlen)
– Szülei: Apa: Enomoto Engo Anya: Chika – Enomoto Engoné
– 
Testvérei: Két nővére és egy bátyja volt 
– FeleségeSuzume -Enomoto Gakushiné
– SzeretőjeRika
– 
Gyermekeik: Nincsenek

Utódjának kijelölt uralkodó: Yahiko hadvezér [Gakushi unoka öccse] 
(Shiawase első uralkodója végeztette ki)
– 
Szülei: Apa: Fukuda Naoki Anya: Benika [Gakushi idősebbik nővére] – Fukuda Naokiné
– Testvérei: Nincs (egyke)
– Felesége: Nincs 
– Szeretője: Konan (Shiawase egyik klánjából származott)
– 
Gyermekeik: Nincs

 

Második és harmadik Kaminari uralkodó: Neve ismeretlen: (haláluk ismeretlen)
– Szülők: 
Apa: Ismeretlen Anya: Ismeretlen
– 
Testvéreik: Nem tudni
– Feleségük: Nincs
– 
Szeretőjük: Nem tudni
– 
Gyermekik: Nem tudni

Negyedik Kaminari uralkodó:Uchiha Fugaku:(merényletbe hunyt el)
– 
Szülei: Apa:Uchiha Ikuei Anya: Eika – Uchiha Ikueiné
– 
Testvérei: Nincs (egyke)
– Felesége: Mikoto – Uchiha Fugakuné (a sötétség és alvilág úrnője) 
(merényletben hunyt el)
– 
Szeretője: Nincs
– 
Gyermekeik:  két fiú


Uchiha Itachi: (idősebbik fiú)
Szülei: Apa: Uchiha Fugaku Anya: Mikoto
- Testvérei: Egy öccse 
Felesége: Izanami – Uchiha Itachiné
Szeretője: A felesége előtti szeretőjének neve ismeretlen
Gyerekeik: – Uchiha Chiyoko 
– UchihaKazuho
– ?


Uchiha Sasuke: (kisebbik fiú)
Szülei: Apa: Uchiha Fugaku Anya: Mikoto
Testvérei: Egy bátyja 
Felesége: Keiko – Uchiha Sasukené (megölték)
Szeretője: Keiko, (másodiknak neve ismeretlen), Haruno Sakura (jegyese)
- Gyermekeik: – …......
– ?


Ötödik Kaminari uralkodó: Neve ismeretlen (jelenlegi uralkodó)
– Szülei: Apa: Ismeretlen Anya: Ismeretlen
– 
Testvérei: Nem tudni
– 
Felesége: Nem tudni
– 
Szeretője: Nem tudni
– Gyermekeik: Nincs


Fontos: Az imént felsorolt uralkodó családok leírása csak a fontosabb személyeket említik meg! 

 

Sakura azt hitte, hogy eddig csak a történelemben történteket ismerteti vele könyv, amelyeknek látta is értelmét. De az eddigi kaminari uralkodók és azok családjainak felsorolósának nem látta az értelmét. Őszintén szólva nem is mindent értett, csak az tudatosult benne, hogy Sasuke-kun feleségül vette Keikót. Csak azt tudta, hogy a rideg férfi szerette azt a bizonyos Keikót, de az meg sem fordult a fejébe, hogy el is vette. Ezt megtudva elkezdett sajogni a szíve a szomorúságtól. Tovább lapozott a másik lapra, ahol újra a történelmi leírás jelent meg ezzel a címmel: „Sötétség birodalmából származók”


Ebből a birodalomból lévőket más-más klánok alkotják.
A kezdetek kezdetén e birodalomból származók véres csatákat folytattak más nagyobb és kisebb klánokkal. 
Sok évtizeden át csak férfi uralkodók voltak, ameddig az első nő elfoglalta a trónt.
A nő ravasz és eszes teremtés volt, aki több férfi tanácsadójánál is jobban átlátta a háborús helyzeteket. 
Asayo úrnő beleszeretett egy, 
a birodalmából származó legerősebbek klánok közé tartozó férfiba, aki Inihara Junsaku nevén ismert az akkori kor. Az a férfi óriási hatalommal rendelkezett és kegyetlenségéről és vérszomjáról abban az időben mindenki rettegett. 

Sokan őt tartották a legalkalmasabbnak, hogy a trónra lépjen, mivel nem nagyon fogadták el, hogy egy nő lépett a birodalom élére. 
A házasságuk megkötése után hamar megfogant a gyermekük.
Kislányuk lett, akinek a Mikoto nevet adták, de sajnos nem sokáig élhetek boldogan együtt. A boldogságuk szempillantás alatt véget ért. Asayo súlyosan megbetegedett és semelyik gyógyító, és gyógyító angyal sem tudta meggyógyítani úrnőjét.
Egyedül egy lehetőség maradt: a szolgálatukba vettek egy nemes angyalnőt, akit csupán azért nem öltek meg rögtön, hogy bármelyik férfi, akinek kedve van hozzá meghághassa a birodalomból. (A férfi nemes angyalokkal viszont nyomba végeztek)
Nagyon kegyetlenül bántak vele és sokszor bántalmazták az őrök is. A testét sebek és hegek borították, és sok helyen a vörös vére látszott. Mivel a sötétség birodalmában tartották fogva, az ereje szépen fokozatosan elpárolgott örökre.
Ezért hiába próbálta összeszedni az erejét, nem tudott semmit sem tenni az úrnőért. Ám azzal, hogy megpróbálta erőltetni az erejét, az életébe került, mivel az életére fenntartott kicsi hatalmát is felemésztette. 
Junsaku persze nem nagyon örült ennek, hiszen nem kaparintotta meg a nemes angyal erejét. Hibáztatta magát, amiért nem ölte meg, hogy megszerezze annak a szárnyas nőnek a hatalmát. 
(A sötétség birodalma uralkodó családjainak volt egyedül fekete szárnyaik, mivel ők tartoztak a legerősebbik klánokhoz).
Másnapra Asayo is elhagyta az élőket, ami nagyon megviselte a családot. Junsaku úr folytatta tovább az uralkodást és a kedvenc szeretőjétől még két gyermeke született, de soha nem tudta elfelejteni szeretett feleségét. 
Ő is váratlanul hunyt el, és Mikoto vette át az uralmat, aki azután nem sokkal beleszeretett egy Uchihába, akik a legerősebb klánnak tartottak a kaminariak között.
Teljes szívükből szerették egymást és most először fordult elő, hogy a kaminariak és a sötétség birodalmában lévők között megtörtént a szövetség és egyúttal a béke. Mindkét birodalmat Uchiha Fugaku irányította, a merénylet napjáig.

 

Sakura becsukta a könyvet, mivel megint fájdalom nyílalt belé. Ezt a fájdalmat még azoknak sem kívánta, akikkel nem volt jó kapcsolatban. Olyan, mintha a fájdalom törni kezdte volna a csontjait. A könyv leesett a földre és alig hallhatóan puffant, mivel a hangos sikítások elnyomták a hangját. Közben a rózsaszín hajú lány lehányt a földre és sírva próbált négykézláb eljutni az ágyig. A térdei pirosak voltak, mivel ez idáig térdelve olvasott. A durva hideg talajon lassan csúszott térden, mivel ha pár miniméterre is felemelte a fejét. még erősebb fájdalom nyílalt belé. A térdei felhorzsolódtak, de ez volt a legkevesebb. 
Yugito rohant be hozzá, mikor a hangos sikításra felriadt. Azonnal segített felállni neki, de Sakura majdnem vissza esett, mivel érezte, ahogy a fájdalom erősödik. A szőke hosszú hajú nő látta, hogy a fekete jelek szépen lassan terjednek fejjebb minden alkalommal, mikor váratlanul rátör a fájdalom szegény lányra.
– Nagyon fáj! – mondta Sakura sírva. 
– Néhány lépést kell megtenned és lefeküdhetsz az ágyra. 
Sakura hiába feküdt le az ágyra, akkor se múltak el a fájdalmai. Furcsállta, hogy a gyógyító képessége semmit sem ér a fájdalom ellen. Mondjuk az is igaz, hogy nagyon le volt gyengülve és az ereje sem volt olyan, mint régen. Nyilván azért, mert sokáig élt a sötétség birodalmában, ami sok hatalmát elvette. Az volt a csoda, hogy még egyáltalán volt hatalma a kisebb gyógyításokhoz. 
~ Sasuke-kun....kérlek szabadíts ki....újra veled akarok lenni.~ 

Még nincs hozzászólás.
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG