Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

28. fejezet

Sakura alig hagyta el pár lépéssel az ajtót, nem sokra rá a fehére festett faajtó újra kinyílt. Az Uchiha szokásos kimért megjelenését és kisugárzását még mindig nehezen viselte el a fiatal lány, hiszen nem nagyon volt hozzá szokva az ilyesfajta dolgokhoz. Igaz, ez tette számára a férfi  ennyire vonzóvá. A ridegsége és a komolysága. Első pillantásba belehabarodott, csak egy pillanatra találkozott össze akkor a tekintetük, de Sakura azonnal le is sütötte a szemeit szégyellősen. Mostanáig nehéz volt neki elhinni, hogy összeházasodtak. 
– Mi bajod van? Ha nem mondod el, akkor nem tudjuk megbeszélni. – mondta Sasuke türelmet erőltetve magára. 
A felesége viselkedése gyakran kihozta őt a sodrából, mivel nagyon naiv és gyerekes volt. Persze mindig türelmesen viselkedett vele, csak akkor kiabált, ha nagyon rossz hangulatában kapta el.
– Semmi...csak nem vagyok idevaló...a barátaid sem fogadnak be és...és az a nő is mindig melletted van... 
– Ne foglalkozz velük, nehezen fogadnak el másokat. 
– Semmire sem vagyok jó. Azok a nők, akik itt vannak, sokkal jobban illenek hozzád...
Sasuke erre odament Sakurához, és felemelte a fejét, hogy a tekintetük találkozzon.
– Ne merj még egyszer ilyeneket mondani. Sokkal értékesebb vagy náluk. – mondta Sasuke, majd szempillantás alatt vadul lesmárolta a feketére festett hajú Sakurát.
Nem sokra rá zörögni kezdtek, olyannyira, hogy az ajtó remegni kezdett. Majd benyitott egy férfi, aki csak annyit mondott: „Mikor jössz vissza pókerezni? Nyerő szériában vagyok!” – hallatszott a férfi rekedtesen nevető hangja.
Sasuke megfogta Sakura kezét, és kézen fogva mentek vissza a társasághoz. Mindenki döbbenten nézett a jóképű Uchiha férfira. Nemvolt jellemző rá, hogy annyira kedvesen viselkedjen. A féltékeny női tekintet megrémisztette Suigetsut. „Nincs rémisztőbb a féltékeny nőknél.” – gondolta Suigetsu, akinek megmaradt az a rossz szokása, hogy mindenkit képes volt felheccelni. Odament a féltékenységtüzébe éget nőhöz és átkarolta a vállát, majd nagyon közel odahajolt hozzá.

– Szokj hozzá a látványhoz kedvesem. Felejtsd már el Sasukét, nem lesz köztettek soha semmi.
– Azt akarod bemesélni nekem, hogy egy ilyen hülye lány ellen nincs esélyem?! Majd megmutatom neked, hogy tévedtél! – mondta a nő, akinek zöld szemeiben magabiztosság jelent meg.
Suigetsu alig tudta visszatartani a röhögést, ami nagyon ki akart szabadulni belőle. Összeszorította a száját, hogy megakadályozza a mosolygást is.
– Szép álom, kedves. Majd jót fogok röhögni, amikor pofára esel. – mondta Suigetsu, aki tarkójára kulcsolta a kezét és visszaindult az asztalhoz, amin a pókerlapok lefelé voltak fordítva. 
Sasuke elengedte a nála jóval alacsonyabb lány kezét, és visszament az asztalhoz. A férfiak újra körülülték az asztalt, újra fogyni kezdett nagy mennyiségben a cigaretta, és alkoholos ital. Sakura félénken állt összefont kézzel, hiszen érezte a többiek rosszalló, szúrós tekintetét. Arról nem is beszélve, hogy fájt a dereka, hiszen már a hetedik hónapba volt. Igazából csak a gömbölyű hasán látszott a terhesség, hiszen az elejétől kezdve diétázott. 
Eközben a féltékeny nő a többi barátnőével együtt kiment az kis udvarba, ahol magas, kusza gyep terült el. Nem nagyon tartotta rendben a kertet a nyaraló tulajdonosa, ezért sok gyomnövény elburjánzott. A kert közepén bográcsozó hely volt kialakítva. A többi nő barátságos hangot erőltetett magára és kihívták Sakurát is magukkal.

A kertben a nők is rágyújtottak és kacagva beszélgetek. Aztán az egyik nő, akinek barna, rövid göndör sűrű haja volt, úgy mértevégig Sakurát, mintha vizsgának vetné alá. Rebeka is alacsony volt és lehetett látni napbarnított bőrét a sokat mutató ruházata miatt.
– Elárulod nekünk, hogy voltál képes elérni azt, hogy Uchiha Sasuke beléd szeressen?
– Sasuke-kun csak játszadozik veled kislány. Fogalmad sincs mennyi csaja volt, és téged is csak hülyít. Egyedül azért vehetett el téged, mert teherbe estél tőle...De vajon meddig marad veled?

~ Bízom a férjemben, de nem először hallom azt, hogy előttem sok nője volt. Az életemnél is jobban szerettem őt, de az első találkozásunk után több ideig nem tudtam elérni...Tényleg csak játszik velem? ~ gondolta magába Sakura kétségbeeseten. 
A többi nő elégedettek voltak magukkal, hiszen a fiatal terhes lány arcáról a vak is leolvashatta az érzéseit. Sikerült a tervük és teljesen elbizonytalanították. A gazdagok körébe nem fogadnak be senki kívül llót. Mindenki maradjon a saját rangjabelinél!

Késő este Sakura nem nagyon tudott aludni mivel már annak a gondolata is bántotta, hogy a férje nem szereti. Annyira emésztette magát, hogy könnyek törtek elő a szemeiből. 
Semmire sem vagyok jó! Egyáltalán nem illek Sasuke-kunhoz...Csak szégyent hozok rá, amiért ilyen tudatlan vagyok. ~ 
Sakura a falhoz fordult és a takaróval eltakarta sírástól kipirosodott arcát. A patakokban folyó könnyei nedves nyomot hagytak a párnán. Mikor az ajtó kinyitódott, a lány visszatartotta a sírást és behunyta a szemét. Nem akarta a férjét az ostobaságaival nyaggatni, mert sok esetben csak rá lett mérges tőlük.

Sasuke ledőlt az ágyra és halk síró hangot hallott meg. Felült és lejjebb húzta a takarót Sakura arcáról. 
– Miért sírsz? – kérdezte Sasuke.
Sakura nem válaszolt semmit, csak megölelte a férjét. A szerelme közelségére vágyott, csak az nyújtott neki vigaszt. 
Sasuke soha nem szerette az értelmetlen sírást, mivel az a gyengeség jele volt. Egyáltalán nem tudott együtt érezni senkivel, aki gyáva módon a sírásba menekült ahelyett, hogy saját erejéből megbirkózzon a felmerülő problémáival. A felesége is nem egyszer feldühette az ilyes fajta viselkedéssel, de furcsa módon nem zavarta. Mindig egy sebezhető rettentően naiv kislánynak tekintette, aki egyedül nem tudott volna boldogulni az életben. 
~ Sasuke-kun, nem bírnám ki, ha más nőt is szeretnél. Ne adja Isten, de ha ez megtörténik, abba belehalok. Jobb esetben a testem még élne, de a lelkem nem. Rossz esetben a testem is meghalna a lelkemmel, mivel elvesztíteném az életem értelmét. ~

Sasuke a két keze közé fogta Sakura szép kerek arcát és hüvelyujjával letörölte a csordogáló csillogó könnyfolyamot. 
– Ilyenkor régen aludni szoktál. Valami nagyon aggaszt téged.

– Sasuke-kun...a lányok azt mondták, hogy gyakran váltogatni szoktad a barátnőidet...Én nem olyan vagyok, mint azok a nők akikkel együtt voltál. Ráadásul terhes is vagyok... 
– Terhesen is kívánlak. Nagyon kevés nő ilyen vékony, amikor várandós.
Sakura erre elpirult és oldalra nézett, de hamar újra a férje szemébe kellett néznie. 
~ Igen, a terhességem elejétől kezdve szigorúan diétázom...annak érdekében, hogy nehogy sok kilót felszedjek. Hiszen Sasuke a legelején is hangoztatta, hogy ő a nagyon vékony nőket szereti...Nem akarom, hogy kiábránduljon belőlem, ezért, amint megszültem a kislányunkat, rögtön elkezdek jobban diétázni! A férjem kedvéért, akit az életemnél is jobban szerettek! ~

Sasuke rögtön vadul beledugta a nyelvét a felesége szájába és vad hevességgel csókolta. Sakura szíve hevesebben kezdett el kalapálni, kívánta a férjét minden porcikájával. Elkezdett bizseregni, és hamar azon kapta magát, hogy azt akarja, hogy az Uchiha magáévá tegye. Ám valami megakadályozta ebben, hirtelen elkezdett pánikolni, hiszen most nem egyedül voltak a nyaralóban. Az Uchiha férfinak nem is kellett semmit sem mondania, mivel már olyan jól ismerte Sakurát. 
– Figyelek, nehogy a sikolyaid kihalasztódjanak. – mondta Sasuke, és levette a felesége testét takaró hálóinget, majd arrébb dobta. 
Hátratette Sakura haját és szabaddá tette a nyakát, ami kiszívás foltoktól hemzsegett. A lány elkezdte csókolgatni a férjét telt ajkaival. 

Reggel fél hét körül járhatott, amikor Sakura kezdett ébredezni és mosolyogva nézett fel a férjére, aki jó pár órája fent volt már. Mindketten meztelenül feküdtek az ágyban a takaró alatt. Az Uchiha nem volt fázós típus, és nem is nagyon szeretett betakarózni, ezért úgy igazította a takarót, hogy csak tekintélyes szerszámát takarja. Majd hirtelen Sakura a hasához tette a kezét, mivel a kislányuk a szokásos reggeli rugdosással adta az édesanyja tudtára, hogy fent van. Amikor tegnap este befejezték a szeretkezést, akkor is elkezdett izegni-mozogni. Szexelés közben mindig Sasuke volt a felül, mivel így mutatta ki a dominanciáját, de a fiatal lány ezt egy csöppet sem bánta, sőt inkább örült ennek. 
Sasuke hirtelen maga alá fordította Sakurát és megcsókolta. 

Még nincs hozzászólás.
 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?