Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

24. fejezet

Két nappal később vasárnap este nyolc órára beszélték meg a találkozót a mozi előtt, hogy át tudják venni a lefoglalt jegyeket. A plázában a hétvége utolsó napján nem sokan tartózkodtak, és a boltok többsége is akkor kezdett el bezárni. A mozi nagy volt, sok vetítő termmel. A pénztárnál nagy plakátok voltak üvegtartókba téve, hogy az emberek láthassák, hogy a filmekben melyik színészek játszanak. Az üvegajtó érzékelős volt, ezért amikor az emberek közeledtek felé, szétnyílott. A büfé résznél sajtos, magvas perecek voltak kosarakban letakarva, piros csíkos nagymamaféle törlőrongyokkal. Ezen kívül kicsi, közepes és nagy zacskós pattogatott kukoricák sorakoznak. A pult szekrény részén láthatóak voltak a csokik, cukorkák és azok az üdítő italomk melyeket nem a hűtőbe tartottak Nagy sor állt a két pénztárnál, mivel most volt az első időpont, amikor a legrémisztőbb horror film második részét vetíteni kezdték a mozikba. Az első része nagy sikert tudhatott magáévá és rengeteg pénzt hozott azoknak, akik kicsit is segítették a film elkészültét. 
Sasuke nem rég érkezett meg Kármennel a mozihoz és pont tökéletesen időzítettek, mivel Yahiko büszkén lebegtette a jegyeket a kezében. Ritkaságba ment, hogy az itt lévő férfiak arra vetemedtek, hogy beülnek egy két órás mozi filmre, mivel őszintén szólva a filmek 98% untatta őket. Egyedül a két idegen férfi szeretett nagyon filmeket nézni, akikkel eddig Sakura nem is találkozott. Nem véletlenül, hiszen a két férfi rokoni kapcsolatban álltak egymással. Az idősebbik középmagas és szőke hajú szemüveges férfi volt, akit Kazuyának hívtak. Az a férfi a barátnőjét is magával cipelte és az unoka öccsét, aki nála kicsivel magasabb volt. Ő volt Chuugo, aki minden szép nőt hajkurászott, de csak addig tartott a nagy udvarlása, ameddig meg nem döntötte a kiszemelt prédáját. Sötétbarna hajú és zöld szemű volt, enyhén borostás és ő utána is kapaszkodtak a nők. 
- Kíváncsian várom a filmet, mivel ez az egyetlen igazi horrorfilm. A többi meg sem közelíti. - mondta Yahiko, mikor szétosztotta a jegyeket a többieknek. 
Itachi rosszallóan nézett Kármenre, aki még azt is kiharcolta magának, hogy elhozza magával Sasuke erre a filmre. Persze nem az volt a baja, hogy nők is jönnek velük erre a filmre, hiszen a két másik lánnyal semmi baja sem volt, egyedül csak a szőke nőszemély idegesítette. 
Aztán Sasuke meglátta messzebb Sakurát, aki egyedül nézte a plakátokat. Abban a hittbe van még, hogy nem azt a horror filmet nézik majd meg, aminek még a plakátjától is megijedt. Aztán Chuugo ment oda hozzá a szokásos ismerkedős szövegével. Eddig nem nagyon nyílt arra alkalma, hogy Sakurával ismerkedjen. Ha egyszer-kétszer próbálkozott is, akkor is a lány egy két szóval válaszolt csak neki. Nem zavarta egyáltalán az sem, hogy a fiatal nőnek kicsit jobban lehet látni a gömbölyödő hasát. Igazából arra sem volt tekintettel, hogy szegény Sakura nagyon rosszul viselte a terhességet, csak az érdekelte, hogy mihamarabb a bizalmába férkőzzön. De nem volt könnyű dolga, mivel félénk és szótlan volt az a lány, aki körül legyeskedett. Az udvarlási szövegétől Sakura elpirult, de nem azért, mert tetszett neki, hanem mert nagyon könnyen zavarba lehetett hozni mindig is. 
Sasukénak nagyon nem volt ínyére, hogy a feleségét más férfi társaságában látja. Rögtön a bátyjára nézett, amiért az elhozta erre a filmre Sakurát, aki nem is mert semilyen horrorfilmet sem megnézni. 

Nem sokra rá Sakura elindult a többiekhez, de amikor pár lépést előrelépett, meglátta a férjét. Földbe gyökerezett a lába, mivel azt meg sem említették neki, hogy Sasuke is jelen lesz. Újra úgy érezte, mintha tőrt döfnének a szívébe, amikor együtt látta imádott szerelmét Kármennel. Nem akarta együtt látni őket, csak még jobban fájt neki. Chuugo barátságosan a vállára tette a kezét és együtt mennek a többiekhez. Sakura hamar elhúzódott a férfitől, mivel már túl közel érezte magához. A barna hajú férfi nem is tudta, hogy az a lány, akit körbeudvarol, kihez tartozik. Persze azt tudta, hogy férjnél van, mivel látta a jegygyűrűt a bal gyűrűsujján, de ez sem zavarta. Egy kis kalandra több férjes asszonyt is elcsábított már, ezért tudta, hogy ez a naiv, butuska lány sem fog nagy gondot okozni neki. 
Mikor odaértek, Sakura lehajtott fejjel állt és a karjait maga köré fonta. 
- Azt mondtátok, hogy nem a horror filmet nézzük meg.
- Igazából Nimera jött volna el, csak a két kicsit nem akarta egyedül hagyni. - találta ki gyorsan Itachi a hazugságot. 
Nem nagyon akart hazudni, de ha elmondta volna felesége örült tervét, akkor Sasuke nagyon bedühödött volna és abból semmi jó nem sülhetett ki. Kármennak nagyon nem teszett, hogy Sasuke folyamatosan a fekete hajú Sakurát nézte, de ebből a szituációból is remek feszültséget tudott csinálni. 
- Nahát milyen szép pár lennétek Chuugoval. Te nem így gondolod Sasuke-kun?-kérdezte Kármen és átkarolta az Uchihát. 
Chuugo felvonta az egyik szemöldökét, mivel nem értette, hogy a fiatalabbik Uchiha fivért miért érdekelné az, hogy melyik lányt akart az ágyába csábítani. Soha nem érdekelte eddig másoknak a párkapcsolata. 
- Tényleg, te még nem is tudod, hogy Sakura Sasuke felesége. - mondta Yahiko, majd az egyik moziban dolgozó szólt a vendégeknek, hogy bemehetnek a vetítőterembe. 
Mikor elindulnak befelé, Chuugo verejtékezni kezdett és kellő távolságban ment az Uchiha előtt a sötét terembe. De váratlanul minden félelme elszállt, mivel úgy tűnt, Kármennel újra összejönnek. A meglátásától minden félelme elillant és újra belevetette magát az udvarlásba. 

Az utolsó előtti sorba szólnak a jegyek, ahol a legjobban lehetett látni a filmet. Sakura ült belülre. Chuugo ült le mellé és pár perc múlva elsötétült a teremben minden és a hatalmas vetítőképernyőn az elmaradhatatlan reklámok játszódtak le mielőtt a filmnek neki kezdtek volna. Mikor az unalmas reklámok lementek, elkezdődött a film. Mindenki elcsendesedett és a filmet kezdték el nézni. A film első tíz percében is nagyon párás volt, pedig nem történt benne még semmi durva se. Sakura az első tíz percben is többször megijedt és amikor elkezdődött az igazi horror, már nem is merte nézni. A telefonjával foglalta el magát, de az ijesztő hangokat folyamatosan hallotta. Chuugo amikor látta, hogy a mellette ülő fiatal terhes lány nem tudja tovább nézni a filmet, megfogta a kezét és kiindult vele a teremből. Kármen önelégülten mosolygott, mivel most már teljesen biztos volt benne, hogy újra kezdhetik az Uchihával. De mikor a sötétbarna hajú férfi hozzájuk ért, Sasuke felállt, megragadta a felesége karját és visszahúzta. Noha nem látszott semmi rajta, nagyon nehezen tudta visszatartani az indulatait. A teremben lévők mikor meglátták, hogy konfliktus van a két férfi között, rögtön nem érdekelte őket tovább a film. Yahiko mentette meg a helyzetet, mivel nem jött volna jól nekik, ha felhívnák magukra a többi ember figyelmét. Ők is arra törekedtek először, hogy normális módon intézzék el a problémákat, de az esetek 95%-ban durvább módhoz szoktak folyamodni. 
- Engedd el őket Sasuke. Te is látod, hogy Sakura nem bírja a filmet. - mondta halkan Yahiko, amikor lenézett az alattuk lévő sorokra, ahonnan kíváncsi tekintetek figyelték őket. 
A többi néző meglátta, hogy a narancssárga hajú férfi rájuk néz és azt mondja nekik a tekintetével: „Nincs semmi látnivaló. Ha jót akartok magatoknak nézzétek tovább a filmet.” Sasuke még mindig nem engedte el Sakurát, de végül eleresztette, így engedve, hogy kimenjenek a moziból. 
Ebből még nagy baj lesz....Sasukét még soha nem láttam így viselkedni. Hogy a francba tudott erre rábeszélni Nimera? Ajjaj ki kell találnom valamit, hogy ne szabaduljon el a pokol. ~ - gondolta Itachi. 
- Röhejes, hogy nem tudja végignézni a filmet. Betöltötte legalább a tizennyolcat, vagy becsempészted erre a filmre Itachi?-kérdezte Kármen gúnyosan. 
Itachi hideg pillantást vetett a bosszantó szőke némberre, eddig senkinek sem engedte meg, hogy így beszéljen vele. Soha nem kedvelte az egykori sógornőjét, és ez tovább fokozódott. 
- Április 26-án lesz 19 éves. Pont a gyerekes naivsága és félénksége teszi vonzóvá. - mondta Sasuke szárazon, mikor újra helyet foglalt. 
Kármennek eltorzult az arca egy pillanatra a válasz miatt. Soha nem gondolta, hogy a kegyetlen és rideg Uchiha Sasuke valaha is így fog beszélni egy nőről. Sok nővel volt dolga, de egyikkel sem bánt ilyen lágyan. A hosszú szőke hajú nőt megszállta a féltékenység, mivel még ő vele sem viselkedett így soha az Uchiha. 
Itachi csak mosolygott és a féltékeny személyre nézett. Majd visszafordította a figyelmét a filmre. 

 

Eközben Sakura a mozi WC-jén tartózkodott, mert felkavarodott a gyomra. Miután végzett, kiment és elmentek a Chuugoval sétálni a több emeletes plázában, ahol minden boltban vagyonért árulták a dolgokat. A butikok bezártak, mivel a hét utolsó napján csak nyolcig voltak nyitva. Csak az éttermek és a mozi tartott nyitva késő estig. A mozgólépcsőn lementek a földszintre és a lenti butikok kirakatait nézegették. Sakurát zavarta, hogy a férfi csak miatt nem tudja nézni a filmet, ezért azt mondta neki: „Nyugodtan visszamehetsz, elleszek addig egyedül.” 
- Szeretnék veled maradni, jobban érdekelsz mint a film. - mondja Chuugo amikor megfogott Sakura hajából egy nagyobb tincset. 
Erre Sakura hátralépett és eltávolodott kellő távolságra a férfitól, aki egyre jobban közeledett felé. Távol akatr kerülni tőle, ezért a következő butik felé vette az irányt. 
- Látom nem kedvelsz.
- Jól látod. Szeretem a férjemet, nekem ő az egyet férfi az életemben. 
- Hahaha ugyan már. Sasuke hamar dobni fog és akkor egyedül fogsz maradni a gyerekkel. Ha szeretne, akkor nem a volt feleségével kavarna megint. 
Sakurának az elejétől nem szimpatikus ez a férfi, ezért minél hamarabb ki kellett találnia valamit, hogy megszökhessen előle. A legbiztonságosabbnak a mozit találta, ezért visszament oda és ott egy asztalnál várakoztak Chuugoval.

Még nincs hozzászólás.
 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?