Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

9. fejezet

Yahiko és a két Uchiha fivér korábban kimentek a vízből, mivel nekik ennyi bőségesen elég volt. A narancssárga hajú férfi csuromvizesen odafeküdt a felesége mellé és az ölébe hajtotta a fejét. Az öt éves kislányuk, aki nagyon hisztis és akaratos volt, nem hagyta nyugton a szüleit. Mindig kitalált valamit, amiért hisztihetett, egyedül csak akkor viselkedett jól, amikor az apja is ott volt. Naminak narancssárga rövid haja volt, ami még a válláig sem ért. A szemeiben mindig a csintalanság csillogott és mindig követelte az anyja figyelmét. Egyszerűen nem szerette, ha nem ő állt a középpontba. Itachi mindig szeretett volna egy kislányt, de úgy volt megírva neki, hogy két fiú gyermeke szülessen, akiket nagyon szeretett, de egy kislányt sokkal jobban lehetett volna szeretgetni. De néhányszor kislány volt és szinte minden órában toporzékolt valamiért. 

Sasuke leült a nagyobb törölközőre, ahol több ember is kényelmesen elférhet, Sakura pedig rögtön odabújt hozzá, mint egy kiscica. 
Az idősebbik Uchiha fivér magában mosolygott, amiért az öccse hagyta, hogy Sakura szeretgesse. Sasuke ezidáig semelyik csajának sem engedte, hogy ennyire szeretgessék. Mindig eltolta magától őket, ha megunta, de Sakurát még egyszer sem tolta el magától. Itachi tisztában volt azzal, hogy ez a fiatal naiv kislány nagyon jós hatással van Sasukéra. 


Kicsit később Shikamaru elővette a fényképezőgépét és elkezdett fotózni. Persze ennek nem nagyon örültek a többiek, de ezt látva a Nara rögtön megnyugtatta őket, hogy nem tartja meg a fotókat, hanem mindenkinek odaadja a sajátját.
Eközben Matsuri és Gaara kifosztotta a közeli zöldségest és finom, friss gyümölcsöket hoztak a többieknek. Sakura szerelme szájába adott egy eperszemet, és amikor az ujja a férfi szájához ért, azon kapja magát, hogy az Uchiha bekapja azt az ujját. Ettől elvörösödött, mivel a többiek is észrevették. 
A lány feltűzte a haját egy csattal, és így a kiszívás foltokat már nem takarta semmi a nyakán. Naruto jópofának akart látszani a lány előtt, ezért megint bárgyú vigyorral próbálkozott, hogy beszélhessenek. Nem járt sikerrel, mivel Sasuke hamar elküldte őt a közelből.

 

Amikor az idő dél tájba ért a repülőterén a két testvér elbúcsúzott a vendégeiktől és megbeszélték, hogy hamarosan újra elhívják őket, hiszen nekik is jól esett kicsit a barátaikkal lenni, és nem csak az apjukra figyelni napi 24 órában, mivel az bármikor rosszul lehetett. Igaz nem álltak jól anyagilag, Temari és Gaara igyekeztek, hogy megmentsék szeretett otthonukat attól, hogy el kelljen adniuk. Az utóbbi pár évben össze kellett húzniuk a nadrágszíjat, amióta az apjuk állapota nagyon leromlott, de nem mutatták ki a szomorúságukat, nem akarták elveszíteni a reményt. Bár igaz ami igaz, Kankuro és Gaara legszívesebben megszabadult volna a villától, de az apjuk hallani sem akar róla Temarival együtt. 
Gaara és Temari akkor is integettek a reptér ablakából, amikor a repülő felszállt a magasba, búcsút véve a Hawaii-szigetektől.

***
 

Este kilenc óra múlt és egy nagy, félig kész ház előtt állt egy szürke Toyota. A motorja folyamatosan járt és az első lámpái égtek, amik a földes, köves föld utcáját megvilágították. A kocsiban ülök hevesen csókolóztak. Sasuke vadul dugta át a nyelvét Sakura szájába. A lány tudta, hogy be kéne már mennie a házba, de nem akart. A férfi csókját jobban akarta mindennél, de bármilyen fájdalmas is volt neki, muszáj volt bemennie. Eddig még soha nem hozta haza ilyen későn az Uchiha, ezért többször is hívta az anyja, hogy hol van már ilyen sokáig. Legszívesebben a szerelmével maradt volna, már annak a gondolata is elszomorította, hogy nem sokára el kell válniuk egymástól.

Sakura bement a házába, amit ugyan az otthonának nevezett, de nem érzett így egyáltalán. Tényleg olyannak tűnt mintha, egy albérlő lett volna. Az volt az igazság, hogy nem érezte igazán, hogy a családhoz tartozna. Nem volt olyan szoros kapcsolatban az anyjával, a mostohaapjával és az idegesítő beteg testvérével meg pláne. Ezért gyorsan köszönt nekik, majd rögtön bezárkózott a fürdőszobába és forró vízzel hosszabb ideig zuhanyzott. Ezzel végezve felment a szobájába aludni.

Sakura éjszaka sokszor forgolódott az ágyába, mivel Sasuke-kunnal sokkal nyugodtabban tudott volna aludni, tudva, hogy ott van mellette. Amikor reggel hat előtt felébredt,  hiányérzete támadt, amiért nem a szerelmével aludt. Igaz az Uchiha mindig nem volt mellette mire fel kelt, de legalább éjszaka ott maradt, ami mindig jó érzéssel töltötte el. A Nap halvány sugarai szépen lassan fényárba öntötték a szobát, ahogy a nap elfoglalta az égen a trónját. A lila szobájában az ablakpárkányon az orchideák élvezték a hajnali aranyló fényt. Az asztalon különféle könyvek ácsorogtak egymás tetején, mivel nem volt külön helyük. Sakura megnézte aa telefonját abban reménykedve, hogy a szerelme küldött neki üzenetet vagy hívta, de sajnos semmi ehhez hasonlót nem látott. Hamarosan úgyis kelnie kellett volna, ezért felkelt és kiment a fürdőszobába, utána le a lépcsőn és előkotorta azokat a ruhákat, amiket fel akart venni. Szépen kisminkelte magát, majd kócos fekete haját alaposan megfésülte. Utána nem sokra rá az anyukája levitte a megállóba, ami gyalog túl messze lett volna neki. Nem szeretett iskolába járni és őszintén szólva, amióta Sasuke-kunnal együtt voltak, nem is érdekelte a tanulás. Nagyon elege volt a suliból, amit meg is lehetett érteni, hiszen elég sokat szenvedett  a tanulmányi nehézségei és a három év mínusza miatt. Egyedül azért viselte el, mert utána legtöbb találkozott az Uchihával. 

Ameddig a sulihoz ért, többször is próbálta hívni a szerelmét, de nem tudta elérni. Kezdett nagyon aggódni, ezért megkérte Hinatát, hogy hadd beszélhessen Nejivel, hátha ő tudja, miért nem veszi fel a telefont az Uchiha. A Hyuuga lány felhívta az unokabátyját és amikor beleszólt átadta Sakurának a telefonját. Neji először meglepődött, hogy más szólt bele, de aztán rögtön megnyugtatta a Haruno lányt. 
„Sakura nyugi. Sasukénak mindig sok dolga van, ezért gyakran el sem lehet érni. Vissza fog hívni, de addig várj türelmesen.” - mondta Neji mielőtt letette volna a telefont. 
Sakura ezt hallva kicsit megkönnyebbült, hiszen már attól félt, hogy valami történt a szerelmével. Eddig mindig visszahívta őt egy órán belül, de már lassan vége volt a tanításnak és nem kapott hívást a férfitól. 

Neji éppen egy kávézóban várakozott Suigetsuval. Rendeltek maguknak kávét és csokis kroasszant. Nem sokkal azután, hog kihozták az Uchiha is megjelent és leült közéjük. A Hyuuga kortyolt egy jó nagyot a forró barna folyadékból, aminek a felszínén fahéj ízesítés volt. 
- Beszéltem Sakurával. Nagyon aggódik amiért nem hívtad vissza eddig.

- Igen láttam, hogy nem egyszer keresett reggel, de nem volt rá időm, hogy beszéljek vele.-mondta Sasuke, mikor rágyújtott a cigarettájára.
- Hát igen, a munka közben nem lehet a nővel foglalkozni. Ezt nem érti meg Lea sem. Nem is merek belegondolni, hogy mit fogok még kapni, ha majd felhívom most két hét után.-mondta Suigetsu előre felkészítve a fülét hárpia felesége ordítozására.
Mindig azon aggyalt, hogy tudott belemenni abba, hogy elvesz egy olyan nőt, akivel csak egy egyéjszakás kalandot akart. Erre meg el kellett vennie, mivel így mind a két család jól járt. Csak egyedül ő nem. Vissza sírta azokat az időket, amikor egy-két hetente hódította a csajokat és szabadon élt megkötések nélkül. 
- Hahaha Lea ki fog herélni, az biztos. Okos nő, ezért pontosan tudja, hogy megcsalod. - mondta Neji nevetve, mivel mindig szórakoztató volt számára az a látvány, ahogy a Hoozuki férfi rettegett a felesége haragjától. 
Mondjuk Lea eléggé harcias nőcske volt, aki nagyon rövid pórázon tartotta férjurát. Viszont ezért Suigetsu volt egyedül a hibás, hiszen nem tudta megnevelni az asszonyát. Az ő körükben a nőknek nagyon sok mindenbe nem volt beleszólások, és az eszükbe sem mert jutni, hogy a férjeikkel szembeszálljanak. Ebből a szempontból igaz volta közmondás miszerint: amelyik kutya ugat, az nem harap, és ez kivált képen igaznak tűnt a Hoozuki férfira. Ha Lea az ő felesége lett volna, biztos megtanította volna neki, hogy hol a helye. 
Sasuke közben felhívta Sakurát, hogy elmondja neki, hogy a héten nem tudnak találkozni, mivel végig nagyon sok dolga lesz. A férfi nagyon sok mindent megtapasztal és látott az életben fiatal kora ellenére. Az apja nagyon szigorúan nevelte őket, és nagy elvárasai voltak a fiaitól, még akkor is, amikor kicsik voltak, emiatt hamar bevonta őket az alvilági ügyekbe, ahol szörnyű dolgokat kellett látniuk és megtapasztalniuk. De kicsi koruktól kezdve arra nevelte őket, hogy ne mutassanak érzelmeket, mivel az a gyengeség jele, legyenek mindig ridegek és komolyak. Mivel így nőtt fel, ezért pontosan tudta, hogyan tudja Sakurát ennél is jobban betörni, olyanná formálni, amilyenre akarja. Maga sem tudta, hogy tudottt beleszeretni egy ilyen lányba, de megtörtént, ezért fogni akarta a csiszolatlan gyémántot a legdrágább gyémántra szándékozott csiszolni. 
Hallotta Sakura hangján a szomorúságot, amikor elmondta neki, hogy nem tudnak találkozni. Néhányszor még őt is meglepte a lány rettentő naivsága, hogy mindent képes volt elhinni mindenkinek, de pont ez tette aranyossá.

2 hozzászólás
Idézet
2013.06.30. 17:55
Hikarisan

Hát még gyakran alő fog fordulni Sasukenél az ilyen érzelemmentes viselkedés, hiszen nem nagyon szereti kimutatni az érzelmeit a gyengeségét. Ám szépen lassan kicsit kezd változni, hála Sakurának, de ez lassú folyamat lesz. Megtanulniuk egymásért változni.  Hiszen az életbe is sokat változik az ember a szerelméért. 


2013.06.30 17:46
Jenny-chan

„ Köszi a gyors folytit :D

Sajnálom szegény Sakurát, hiszen a helyében én se lennék valami boldog, ha nem láthatom napokig a szerelmemet... remélem Sasuke nem "kínozza" ilyennel sokszor :D

Már várom a folytit :D

Puszi: Jenny

Idézet
2013.06.30. 17:46
Jenny-chan

Köszi a gyors folytit :D

Sajnálom szegény Sakurát, hiszen a helyében én se lennék valami boldog, ha nem láthatom napokig a szerelmemet... remélem Sasuke nem "kínozza" ilyennel sokszor :D

Már várom a folytit :D

Puszi: Jenny

 

Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?