Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

7. fejezet

Buborékok

 

Pár nap elteltével Sakura dörömbölésre figyelt fel, félve a falhoz préselődött. Minden egyes koppanásra gyorsult a szívverése, idegességében a körmét rágta. Robajjal tört apró darabokra az ajtó. Deidara fülig érő mosollyal kukucskált be a fogvatartotthoz, aki sikítva rohant a szekrényhez. Felkapta a porcelán kancsót, és egyenesen a szőkéhez hajította. A kanna alig szállt el a lánytól, máris lezuhant.

– Tanulj meg célozni – jegyezte meg a robbantós alak fanyarul, mikor a szilánkokra nézett. – Karin, úgy tűnik, létezik nálad ügyetlenebb nő is.

Karin fenékbe rúgta robbantó társát, majd megigazította orvosi kesztyűjét. Vörös haja lófarokba himbálózott utána, miközben odasétált az angyalhoz.

– Hagyjatok engem békén! – szaladt el a Haruno.

A szőke hajú férfi a kísérleti nyúl előtt termett, aki belé ütközött. Sakura azt érezte, hogy a testére valami rátekeredik. Fehér százlábú bámult az arcába, amitől ijedten szökkent hátra. A rémisztő teremtmény úgy kezdett világítani, mint megannyi tavon úszó lámpás. Arra eszmélt, hogy a doktornő injekciót szúr a gerincvonala mellé, amitől azonnal elkábult. Deidara kapta el a magatehetetlen lányt.

– Iparkodjunk – sürgette Karin a társát.

Pár lépésre voltak a szoba kijáratától, mikor jég torlaszolta el útjukat. A színtelen tükörben megjelent Haku, aki dobótűket hajított a két behatolóra. Karin hátra lebbentette hajzuhatagát, majd kunaival elhárította a sebonokat.

– Rosszul jársz, ha nem kotródsz arrébb – szólt flegmán Deidara, akiből robbanó pókhadsereg ugrált kifelé.

A jéghasználó ismételten rájuk támadt, de akkor a teremtmények rátapadtak a vastagon megszilárdult vízfalra. Alkotójuk csettintésére rögvest pukkadozni kezdtek. A tömör jégen csupán repedéseket értek el. Erre Haku komoly hangon tájékoztatta őket, hogy több kell ahhoz, hogy legyőzzék. Karinak és Deidarának elvette az eszét a méreg. A szőke letette a karjában fekvő ájultat, majd magához rántotta Karint. Lehúzta válláról a felsőt, és mélyen beleharapott, elszívva tőle ez erejét egy időre. A férfi tenyerén lévő szájból gólem ömlött ki, amely könnyedén megsemmisítette a fagyós akadályt. Haku a folyosó falához vágódott, szájából vér folyt.

– Hová viszitek?

– A laboratóriumomba. Vizsgálatokat kell végeznem rajta – közölte a doktornő hidegen.

– Nem vihetitek sehová! Gakushi-sama engem bízott meg, hogy viseljem gondját a lánynak. Az ő parancsait szegitek meg!

Haku kész lett volna nekimenni a feljebbvalóinak, ha ezzel megmentheti a rózsaszínhajú lányt. Nem bírta tovább nézni, hogy megkeserítik az életét. Elég csapás sújtotta az elmúlt időben. A gyengéket eltaposni a legaljasabb dolog, ebben nem fog részt venni. Karin pökhendien felelte, hogy aznap kapta meg a parancsot, hogy analizálja a foglyot. A jéghasználó meggörnyedt a hírre. Kevés ahhoz, hogy megvédje a Harunot. Deidara győzedelmesen húzta ki magát, majd biccentett nőstény társa felé, hogy induljanak. Karin nyomban hátat fordított a jéghasználónak és úgy ment tovább, mintha semmi problémája nem lenne.

Az jég parancsolójának lecsurgott az arcán egy verejtékcseppekből álló folyó. Az itt élők pontosan tudták, hogy a gyógyászati labor milyen szörnyű hely. A szemüveges asszony volt az orvosi egység vezetője, és kiváltképp szeretett másokat boncolgatni. Neki köszönthetően sokan meggyógyultak, mivel addig kutatta az ellenszereket, míg végül meg nem találta. Ha kellett, alvás nélkül is kibírta.

*

A vegykonyha a palota egyik eldugott szárnyában kapott helyet, amerre senki sem tévedt, akinek nem volt ott rendszerességgel dolga. A világos szoba mindenhol fehér és zöld színekben pompázott, kimondottan nyugtató hatást ébresztett az ide hurcolt tesztalanyoknak. Mindenféle félelmetes eszköz sorakozott az asztalon. Az ágyon észre lehetett venni az öveket, amiket nyilvánvalóan arra használtak, hogy mozgásképtelené tegyék a túszokat. Sakura azonnal vissza akart fordulni, mikor meglátta a szörnyűségek zugot, de Deidara az útját állta. Félve nézett a kék szeműre, akin az együttérzés árva jelét sem látta.

– Mért hoztatok ide? Mit akartok velem csinálni? ­– kérdezte hisztérikusan.

Karin felhúzta a fehér kesztyűjét, és egy gardrób szobában átvette a váltó ruháját. A vörös frizuráját lófarokba fogta össze. A pólóján nem volt nagy kivágás, de így is látni lehetett, hogy irdatlan mennyiségű harapásnyom tátongott a testén.

– Nyugi. Ha együtt működsz, annál gyorsabban lesz vége a rémálomnak – mondta Deidara, miközben két kezét a mögötte álló lány vállára helyezte.

A szőke hajú férfi arcára bestiális árnyék vetült. A nagy orvosi székhez taszította, majd erősen lekötözte az angyal csuklóját és lábát. A Harunoban felébredt a menekülő ösztön, segítségért sikított, s próbálta ellazítani a zsineget. Ficánkolni kezdett, körme a tenyerébe mélyedt az erőlködéstől. A karmazsin amazon összevonta a szemöldökét, és hatalmas tűt döfött a rab vénájába. Olyan szert fecskendezett belé, amitől Sakura végtagjai elgémberedtek. Forogni kezdett vele a világ, látása elhomályosult. Szájából enyhén kibuggyant a nyál.

– Rád bízom a többit – vette oda Deidara csapattagjának.

 

Hanyagul intve távozott. Karin feljebb tolta orrnyergén a szemüvegét, majd előkészítette kínzó felszerelését. Hosszú órákon át gyötörte a tehetetlen angyalt, aki ordított és zokogott. A vizsgálatok nap-nap után folytatódtak. A rózsaszínhajú lányon hemzsegtek a lila foltok, az arca holtsápadttá vált. Állandóan vért vettek tőle és éheztették. A gyógyszerek apránként kezdték szétmarni a gyomrát. Véresett köhögött, és csak árnyakat látott. Kezdte feladni a reményt, már azt kívánta bárcsak meghalna. A csuklója, és a bokája véresen gennyedzett a durvaszálas zsinórtól, amivel megkötözték. Elvesztette az eszméletét, és sötétségbe lebegett gondtalanul. Hangfoszlányokra kezdett ébredezni. Lassan pislogva tért magához.

– Pihennem kell.

– Menj csak, addig vigyázok rá – mondta az uralkodó legfőbb bizalmasa, miközben hüvelyk és mutatóujjával a túsz állát közrefogta. – Alig él.

– Felesleges őrizned.

A két alak nyomban kámforrá vált, magára hagyva a kiszolgáltatott helyzetben lévő lányt.  A Haruno nehezen kiszabadította magát, és remegő lábbal elindult. A vérveszteség miatt a látása nyomban ködbe borult. Tapogatózva botorkált a fal mentén. Ahogy haladt előre szellő simogatta meg orcáját. A légáramlat iránya felé kezdet el haladni, és egy kitárt ablakhoz ért. Átlendítette magát rajta, és egy bokorra zuhant. Pókháló és levél akadt a hajába. Rongyos ruháját piros foltok festették, ahogy csuklója hozzá dörgölőzött.

Menekülése közben a talpát kövek sértették fel. Alig bírt lépkedni, s mikor az akarata is alábbhagyott, egy tóba esett. Jó ideig tűrte a hideg víz vendégszeretetét, mikor maradék erejét összeszedte, és kimászott négykézláb a partra. Vacogott, és csak annyit kérdezett magától, hogy mennyit kell még szenvednie. Iszonyatosan elfáradt az elmúlt napok viszontagságai miatt, ezért hamar elbóbiskolt.

*

Sokáig úszott a fénytelen világban, melyben nem volt sem öröm, sem bánat. Úgy érezte, békére lelt végre, itt nem kell tartania az üldözőitől. Fájdalma, mely eddig gyötörte elszállt, mint a friss levegő. Örökké ebbe a kozmoszba akart maradni. Pár nap alatt annyit szenvedett, mint bárki egész életében. A sors csúnyán elbánt vele. Kérdések záporát zúdított magára, de csak egyetlen lehetséges válasz fogalmazódott meg benne.  A szíve gonoszsággal lehetett tele, máskülönben nem érné ennyi csapás. Abba a hittbe ringatózott, hogy jó lány, mivel mindig is arra törekedett, hogy a körülötte lévőknek segítsen.

 

Világosság tört át a színtelenségen, melytől feleszmélt. Puhaság ölelte körbe igénybevett alakjának körvonalát. Elmosolyodott a kellemes érzésre, de amikor jobban megfigyelte környezetét, pánik uralkodott el rajta. Idegen szobába került, és ismeretlen ágyba fetreng kényes macskaként.

Hangokat hallott, mintha csobogó víz habjainak moraja csapódna a sziklához. Óvatosan kiténfergett a kertbe, ahol megpillantott egy férfit, akinek felső testét nem takarta semmi. A patak felszínén állt, és villám szikrázott a kicsi hullámon. Egyszer csak a villám egyre nagyobbra nőtte ki magát, oly annyira, hogy már sárkány alakot öltött. A teremtmény hihetetlen gyorsassággal szelte ketté a vizet, mely leplezetlenül Sakurát vette célba. A lányban meghűlt a vér, reagálni sem tudott, a lába földbe gyökeredzett, mintha egy mozdíthatatlan diófa lenne, amit még a legpusztítóbb vihar sem tudna kitépni az anyaföldből. Az orra hegyén érezte a sárkányvillám testét, amikor az eltűnt. Semmi nem maradt belőle, és a kettéválasztott csermely újra összeforrt.

– Ha meg akarod élni a holnapot, ne gyere mögém – közölte ridegen Sasuke, miközben rá se tekintett az angyalra.

– Te hoztál ide?

– Hülye lehetsz, ha ezt megkérdezed. Nem jókedvemből, és főként nem szánalomból cipeltelek a birodalmamba. Csak most már nem láttam jónak, hogy a palotába maradj.

– Hogy? A te birodalmadba? – kérdezte ámuldozva a rózsaszínhajú lány, aki ekkor vette észre, hogy a hely fikarcnyit sem hasonlított arra a helyre, ahol eddig fogságban tartották.

Hűvös, félhomályos klíma uralkodott, dörgött-villámlott az ég, vadul süvített a szél. A palota ajtaja előtt kőből faragott sárkányok, és oroszlánok keverékei őrködtek. Mérgező- és gyógynövények burjánoztak a kertben.

Erről a helyről a nemes angyal soha nem hallott, azt sem tudta, hogy létezik. Azt is meg merte kockáztatni, hogy nem ő az egyedüli, akinek ismeretlen. A térképeken sem jelölték, őszintén azt sem tudta, hogy a csudába keveredett oda. Megpróbált elmenekülni abból a királyságból, amiről azt hitte, hogy nincs rosszabb a világon, erre még nagyobb bajba került. Nyakig benne volt a lekvárban, ahol azt is megkérdőjelezte, hogy van-e egyáltalán kifelé vezető út. Elkezdte mozgatni a szárnyát, de ijedten tapasztalta, hogy nem moccannak meg. Kővé váltak számára.

– Felesleges erőlködnöd. Itt a képességeid elhagynak. Olyan vagy itt, mint egy játék baba, aki csak pár dolgot tud csinálni. Ha életben akarsz maradni, akkor ne ugrálj sokat és lapulj meg, mint nyúl a fűben – jegyezte meg az Uchiha gúnyosan a lány előtt teremve, miközben markába zárta a rózsaszín zuhatagot. – Áruld el, hogy maradtál életbe?

A Haruno felszisszent a vad rántástól, melytől néhány hajszála a földre hullott. Az anyukája, nem egyszer a szájába rágta, nehogy kifecsegje ezt a titkot. Nem tudta, hogy melyik döntés lenne a legjobb ebbe a szituációba.

– Ölj meg inkább, ahogy a szüleimet is! Te gyilkos! – fakadt ki a lány.

A démon felpofozta a kiabálót, amiért az tiszteletlenül beszélt vele. Az angyal, sajgó arcához érintette a kézfejét.

– Semmim nem maradt, nincs otthonom, családom, mindent elvesztettem. Fogalmad sincs, milyen érzés az, ha a szeretteinket elveszítjük. Gonosz és szívtelen vagy! – kiabálta a rózsaszínhajú. Mikor visszarohant a helyiségbe hangosan felzokogott.

Egy taps hallatszott a magas sárkány, és oroszlán kőforma tetejéről. A férfi a kő szörnyeteg orrán állt, és körülötte buborékok lebegtek. Hosszabb barna haja eltakarta egyik barnás-narancssárgás szemét. Kék hosszú felsőt viselt, sötétebb nadrággal. Az átlátszó gömbök osztódni kezdtek, és pillanatokon belül rengeteg lett belőlük. Többségük az eget cicomázta, mintha karácsonyfát díszítenének. A másik részük a víz nyugodt felszínén csónakázott. Jó pár vízi képződmény keringett az idegen körül, aki halvány mosollyal nézett démon társára, majd mellette termett. A buborékok, amelyek a közelében voltak, és körül táncolták, ugyanabba a ritmusban folytatták tovább a mozgást. Sasuke néhányat félre lökött, amelyek körülötte lábatlankodtak. Látta bennük a tükörképét, ahogy könnyedén úszkálva haladtak tovább.

– Csodás show-t produkáltatok az imént. Kicsit engedékeny vagy ezzel a kislánnyal, azt vettem észre. Ha valaki más így beszélt veled, az nem úszta meg ennyivel.

–  A türelmemmel játszol Utakata. Általában, ha nincs feladatod, akkor a feleségeddel vagy.

A vízi démon megvonta a vállát, és egyhangúan folytatta, hogy szereti a hitvesét, de a régi cimborájáról sem akart megfeledkezni. Az Uchiha hátat fordított neki, és elindult befelé, ahol egy fogason a felsője pihent. Magára kapta, miközben folytatta útját, az őt követő buborékos szövetségesével.

 

 

1 hozzászólás
Idézet
2013.06.29. 09:46
Jenny-chan

Hát ez nagyon izgire sikeredett :D Öröm volt olvasni :) Csak így tovább, már nagyon várom a folytatást. Kíváncsi vagyok, mik történnek még szegény Sakuval... és remélem hamar fellobban a szerelem kedvenc párosunk között 

By: Jenny-chan

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG