Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

7. fejezet

Sakurának eddig nem volt alkalma repülőgéppel repülni a határtalan égen, ami olyan magasságokban közlekedett, hogy hamar eltűnt a föld alóluk. Volt egy kicsi félelem benne, de biztonságban érezte magát Sasuke mellett.

A Hawaii-szigetén nagy forróság köszöntötte őket. A nap perzselő sugarai minden hová elértek, ezért sok ember szalma kalapokban járkált. Sasuke nem egyszer járt már itt, mert jól ismerte a járást és a rájuk várakozó sofőrrel sem akkor találkozott először. A sofőr kinyitotta Sakurának a fehér limuzin hátsó ajtaját, majd amikor az utasai bent ültek a klímás járműbe, egyenes a tengerparthoz vezetett.

A tengerparton tiszta, nagyon világos homok volt, ami hamar bele ment az ember cipőjébe. Nagy pálmafák adtak árnyékot, amiken sárga érett banánok csüngtek. A víz hullámai folyamatosan érték a szárazföldet. Aztán váratlanul az Uchiha nevét kiáltotta valaki, aki szörfdeszkájával a hóna alatt rohant feléjük. Most jött ki nem rég a vízből, mert a lelapult vörös rövid hajából folyamatosan csöpögtek a vízcseppek. Alacsony, kaszvány testalkatú, világoskék szemű férfi volt, aki egyidős lehetett Sasukéval. Kezet ráztak, majd a vörös hajú férfi csodálkozón nézett Sakurára, aki félénken a szerelme mellett bújt meg. Aztán odavezette őket a táborhelyükre, ahol sok törölköző volt leterítve egymás köré és két nagy napernyő teremtett árnyékot nekik. Az egyik napernyő alatt üldögélt egy rövid, kék hajú nő, akinek kék rózsa díszelgett a frizurájában. Folyamatosan az öt éves kislányát tartotta szem előtt, aki azzal foglalta el magát, hogy a hullámok elől szaladt, hogy ne legyen vizes a lába. Hamarosan Shikamaru is megjelent, aki két sajtos-tejfölös lángos hozott a kezeiben, két olyan személy társaságában, akiket Sakura nem ismert. Gaara azonnal odament a testvéreihez, akik szintén több lángost tartottak a kezükbe. Letették a törölközőkre és az erős csontozatú Kankuro odalépett az Uchihához kezet rázni.
- Ki ez a kívánatos bige veled? - kérdezi Kankuro alaposan végignézve Sakurát.
Sakura nem szerette, ha ennyire bámulják, ezért az Uchihához bújt. Gaara leállította a szörfdeszkáját és csóválta a fejét, hogy a bátyja, hogy lehet ennyire tapló.
- Kankuro állítsd le magad.-mondta Itachi, aki pont akkor ért oda barátaihoz a feleségével. A két fiú gyermeküket a nagyszülőkre bízták erre a hétvégére, hogy kicsit kikapcsolódhassanak.

A robosztus férfi megadóan tárja szét a karjait, elvette a lángosát és nagyot harapott bele. Majd egy életvidám nevető lány üdvözölte Sakurát, aki úgy fel volt pörögve mint egy búgócsiga. Egy magasak voltak, de a vidám, rövid barnahajú lány még nagyon gyerekesen viselkedett 16 éves létére. Kankuro már azon volt, hogy leüti, mert ki nem állhatta a túlpörgött lányt, aki mellesleg az öccse barátnője volt. Olyan sokat beszélt, hogy Sakura nem is tudott szóhoz jutni. Yahikót nagyon idegesítette a hiperaktív csodabogár, aki egyszerű hétköznapi kis penészvirág volt. Itachi kedvelte Matsurit, mert mindig megnevettette és feldobta a körülötte lévők kedvét. Konan nehézkesen állt fel nagy hasával, ahol két fiú növekedett. Aztán Sakura megismerte a társaság összes tagját. Naruto amint kiért a vízből, máris nekirontott a nagy lángosnak és csámcsogva falta. Neji, aki a legközelebb volt hozzá már ökölbe szorította a kezét, mert irritálta a szőke idióta. Az volt a szerencse, hogy az unokahúga miatt próbálta figyelmen kívül hagyni a fajankót, de az még az ő hidegvérű természetét is megingatta nem egyszer. 
Kicsit később Sasuke elvitte Sakurát a közeli üzletekhez, ahol mindenféle strandcuccokat árultak. Az Uchiha kiválasztotta azt a bikinit, amit Sakurán akar látni.
- Sasuke-kun nem szükséges venned nekem fürdőruhát, mert nem is szerettem....meg nem vagyok megelégedve az alakommal...
- Vedd fel. Nem nyitok vitát. - utasította Sasuke és a lánynak adta a rózsaszín bikinit, amin lila szívecske minta díszített.

 

Mindketten fürdőruhában mentek vissza a többiekhez. Sasuke pontosan tudta, hogy mi áll jól a csajának, és mibe akarja látni. A szőke idióta is tátott szájjal bámulta, majdnem kiestek a szemei, de hamar észhez térítette Neji egy hatalmas fejbe koppintással. A szőke hangosan felordított. Egy árva könnycseppet lehetett látni kék szemébe, amiben harag tombolt. Az Uchihát több nő is elvörösödve nézte, de ez igaz volt a zavarban lévő lányra is mellette. 

Sakura a két kint maradt nővel beszélgetett és közben nagyon szomorú volt, hogy Sasuke nem foglalkozott vele. Jó ideje nem is látta, ezért gyakran figyelte a környéket hátha meglátja a férfit. A nyakán erőteljesen látszódott a lila kiszívás folt. Valamivel később meglátta távolabb a szerelmét egy másik nővel, akinek barna napbarnított bőre volt, a haja lófarokba himbálózott és kacéran nevetgélt. Temari a szőke rövid haját csavargatva ment ki a partra megszárítkozni Shikamaruval az oldalán. A Nara férfi fáradtan vetődött rá a töröközőjére. A víz minden energiáját kiszívta az amúgy is lusta fickóból.
- Temari szánj meg engem és hozz nekem egy jó hideg sört. Ezt a hőséget csak azzal lehet elviselni.
A szőke nő elfintorodott és forgatta zöld szemeit, hogy mennyire lusta lajhárba szeretett bele. Rekkenő meleg volt, most rohamozta mindenki a büféket, ahol ételt és italt is lehetett kapni. Temari előkotorta a táskájából a legyezőjét, hogy hűtse magát és megkérdezte, hogy kinek mit hozzon. Aztán oldalba rúgta a heverésző lajhárját és intett a fejével, hogy tápászkodjon fel, és segítsen neki hozni a nem kis mennyiségű alkoholt. Shikamaru lassan, öregesen kelt fel és nagyot nyújtózkodott. Sakura és a két nő, akik a napernyő árnyékában üldögéltek elmentek segíteni nekik, mert két ember sem tudta volna elhozni a rendelést.

 

A büfé előtt nagyobb sor kígyózott, ami láttán hamar elmúlt a jókedvük. Főleg úgy, hogy a büfénél még melegebb volt a sült halak, krumplik, kolbászok és a lángosok miatt, amit ott helybe készítettek. A várakozás közben Kankuro sompolygott hozzájuk és bájologni kezdett Sakurának, aki nem tudta mire vélni ezt. A robosztus férfi megtudta, hogy ez csinos szótlan lány egyszerű hétköznapi családból származik, akivel kedve lett volna eljátszadozni. Az ilyen senki kis cafkáknak csak a pénz volt a lényeg meg a szex. Nem ismert olyan nőt, aki 17 éves koráig nem vesztette el a szüzességét. Temari ismerte az idősebbik öccsét, ezért tisztában volt annak szándékaival is.
- Remélem van annyi eszed, hogy nem próbálkozol Sasuke csajánál.
- Ugyan, nem szeretheti annyira, ha más nővel ment el.
A szőke hajú nőnek összeszaladtak a ráncok a homlokán, de az öccsét ez nem zavarta, csak faképnél hagyta.


Visszaérve addigra mindenkijött a vízből és szárítkoztak. A négy lány kivételével mindenki erősen alkoholos italokat ivott. Közben dohányoztak és beszélgettek.

Később Sakura visszament a büféhez, hogy vegyen két nagy hűtött ásványvizet mindenkinek, hogy addig se unatkozzon, de annak nem örült, hogy Kankuro is vele tartott. Szótlanul haladtak egymás mellett, de a csend nem tartott sokáig.
- Nem tudom elhinni, hogy Sasuke képes volt egyedül hagyni téged. Csodálom, hogy nem félt attól, hogy valaki rádhajt.
- Remélem hamarosan vissza fog jönni...-mondta Sakura szomorúan.
Eközben Sasuke visszament a nővel a többiekhez. Temari arca elsápadt, amikor meglátta a férfit és törte a fejét, hogy hozza ki az óriási bajból az öccsét. Az Uchiha azonnal észrevette, hogy Sakura nincs velük és az elfehéredett szőke nőre nézett.
- Hol van?-kérdezte Sasuke vérfagyasztóan.
Temari félelmében nyelt egyet, egy árva hang sem hagyta el a száját. Gaara csendes férfi volt, aki nem szerette a konfliktusokat, ezért némán nézte a félelemtől megbénult nővérét.
- Elment a büféhez Kankuroval.-válaszolt Neji, megtörve a nyomasztó csendet.
Itachi megrázta a fejét, hogy ez nagyon nem volt jó ötlet. Mikor látta, hogy az öccse elindul azonnal elé áll Nejivel.
- Tűnjetek el.
- Higgadj le Sasuke. Nem lesz semmi baja.-mondta Neji.
Itachi intett a Hyuuga férfinak, hogy hagyják elmenni, mert úgysem fogják tudni meggyőzni.

 

Sakura az egyik ásványvizet vitte, míg a mellette jövő férfi a másikat. Egyszer csak Kankuro megragadta a kezét, hogy az üveg kiesett a lány a kezéből. Ijedten próbálta  kiszabadítani a kezét, mire a férfi erősen felemelte a fejét.
- Engedj el!-kiabálta Sakura.
Kankuro betapasztotta a kiabáló lány száját és szorosan fogta, aki el akart futni tőle.
- Gyönyörű, kívánatos nő vagy. Sasukénak nagyon jó ízlése van, de ahogy látom, nem nagyon érdekled. A viselkedésedből arra következtettek, hogy nem rég vehette el a szüzességed.-mondta Kankuro a lány fülébe súgva.
Sakurának elkerekedtek a szemei félelmébe és még jobban azon volt, hogy kiszabaduljon.
Sasuke-kun, Sasuke-kun kérlek segíts! ~ - könyörgött magában Sakura és abban a pillanatban meglátja az Uchihát.
- Engedd el!
Kankuro azonnal elengedte félelmében a fogva tartottját és hátrálni kezdett. Sakura azonnal Sasukéhoz szaladt és megölelte. Zokogni kezdett annyira megijedt, eddig soha nem történt vele ilyesmi. Sasuke elküldte Sakurát ahhoz a lépcsőhöz, ami nem messze volt ahhoz, hogy ne kelljen olyan dolgot látnia, amitől még jobban megijed. Mikor nem láttak már, Sasuke a féreghez fordult, miközben megropogtatta a kezét.
- Nyugi csak megvicceltem.
Sasuke abban a pillanatban behúzott neki egy nagyot és kicsavarta karájt, ezzel térdre kényszerítve az ellenfelét. Igaz, hogy Kankuro robosztus volt, de pont ezért lomha is, viszont az Uchiha egy éve hagyta abba a küzdősportot, mert minden fortéját megtanulta. Pár perc elteltével Kankuro felordított, ahogy Sasuke eltörte a karját. A földön ordítva káromkodott a kínzó fájdalomtól.
- Ha még egyszer a közelébe mersz menni, megöllek.-mondta dühösen Sasuke, aki egyáltalán nem mutatott csöppnyi megbánást sem.
Sasuke otthagyta a vergődő barmot, de az korán sem úszta meg ennyivel. 
Sakura a legalsó lépcsőfokon ült és amikor meglátta a szerelmét, odasietett hozzá és szoroson oda bújva hozzá megölelte. Az Uchiha védelmezőn karolta át az alacsony lányt.
- Soha többé ne merj elmenni olyan férfival, akivel nem engedem. Te csak az enyém vagy.-mondta Sasuke és hevesen megcsókolta Sakurát.
- Csak téged szeretlek....Örökké szeretni foglak... A tiéd vagyok mindenestül.-mondta Sakura csókolózás közben.
Útközben, amikor még messze voltak a többiektől Sakura elmondta mint mondott neki Kankuro, amire Sasuke még jobban feldühödött, de nem lehetett látni rajta. Ugyanolyan komoly és rideg volt mint mindig.
Visszaérve a többiekhez senki sem kérdezett semmit és azt a nőt addigra sikerült elpaterolniuk. Temari és Gaara aggódva néztek össze, amikor nem látták a testvérüket. A keresésére indultak, mert pontosan tudták, hogy nagy baj történhetett vele. Később értek vissza Kankurót támogatva, aki kétszer nehezebb volt náluk. Akik nagyon jól ismerték Sasukét, azok tudták, hogy ő törte el Kankuro karját. Narutót egyáltalán nem érdekelte, hogy milyen baleset történt, mert a mutatóujja kétszeresen nagyobb volt és lüktetett a fájdalomtól. Megtanulta egy életre, hogy a rákkal nem jó kikezdeni, mert ő húzza a rövidebbet, pedig fordítva kellett volna lennie. Sakura is elhitte a többieknek, amit a többiek mondtak neki. Nagyon hiszékeny és naiv lány volt.

 

Még nincs hozzászólás.
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG