Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

6. fejezet

Sasuke és Sakura két hónapja voltak már együtt, de még mindig nem feküdtek le egymással, ezért az Uchiha más nőkkel elégítette ki férfias vágyait.

Az október utolsó előtti hét hosszú hétvégéjét Sakura Sasukéval készült tölteni. Nagyon várta az egy órát, hogy érte jöjjön az Uchiha, de még sokszor eluralkodott rajta a félelem, mert fogalma sem volt, mire számítson. Persze az anyjának nem mondta el, hogy a pasijánál fogja tölteni a hétvégét, ezért azt hazudta, hogy a nagyszüleinél alszik. A nagymamájára mindig számíthatptt, meg is beszélte vele, hogy falazzon neki a hétvégén. Csak annyit tudott az anyja, hogy pénteken Sasuke érte jön, majd tőle megy a nagymamájához.
Yume az ebédet készítette, miközben a fiacskája a konyhában gépezet
t. Sakura boldogan ugrándozva közlekedett a házban és kisminkelte magát. Szépen felöltözött és magas talpú cipőjébe járkált. Miközben csinosította magát, megszólalt a telefonja és amikor meglátja ki hívja, hevesen kezdett verni a szíve. Sasuke megérkezett, ezért izgatottan köszönt el az anyjától és kisietett. Yume addig soha nem látta a lánya udvarlóját, mert nem nagyon árult el részleteket a szerelméről, csak annyit tudott, hogy hét évvel idősebb nála. Kezdte egyre jobban furdalni a kíváncsiság, hogy mégis milyen lehet az a férfi, akibe Sakura beleesett. Arra ment ki, hogy a lánya a férfit öleli a kocsi előtt. Közelebb ment és akkor a férfi rideg pillantást vetett felé, és köszönésre sem méltatta. A nőt nagyon felháborította, hogy még csak nem is köszönt neki a lánya udvarlója, de valamiért félelem kerítette hatalmába a férfit látva. Sasuke elengedte a nála sokkal alacsonyabb lányt és elvette a táskáját, hogy betegye a csomagtartóba. Yume odament a lányához, aki zavartan ellépett tőle néhány lépést. A kíváncsi paraszt szomszédasszony is kijött két gyerekével, hogy kíváncsiskodjon. Yume leesett állal nézte a kocsit. Fogalma sem volt, ki ez a jóképű fiatalember, de sejtette hogy sötét dolgoknak lehet a vezére. A kisugárzása, a viselkedése mind erre engedte következtetni, főleg mivel tudott mihez viszonyítani. Neki is volt pár ilyen pasija, akik rossz fiúk voltak, de még tőlük sem félt.

- Sasuke-kun, ő itt az anyukám.
Az Uchiha lecsukta a csomagtartót, ránézett a szőke nőre és bemutatkozott, bár szíve szerint még erre sem méltatta volna. Nem akart tovább maradni, ezért ráparancsolt Sakurára, hogy üljön be a kocsiba. A lány megszeppenve azonnal engedelmeskedett. Amikor Sasuke is beült, azonnal kitolatott az utcából, hogy a földes úton homokfelhőt hagyott maga után.

 

A nap folyamán a parkban sétáltak, ahol magas fák magaslottak a tiszta kék égig. Némelyik fának olyan széles törzse volt, hogy el lehetett bújni mögötte. Olyan kellemes idő volt, hogy nem is tűnt fel az embereknek, hogy beköszöntött az ősz. Nem kellett szerencsére előkotorni a vékony kabátot, mivel pont ideális volt az idő. Nem volt az a rettentő meleg, sem az a hűvös őszi idő. A parkban volt egy nagyobbacska tó, aminek fahídon lehetett átmenni a túloldalára. A koszos tó vízében kacsák úszkáltak, fürdőztek. Pár kacsamama közelebb merészkedett az emberekkel a kicsinyeivel, akik követék a felnőtt barnás kacsát. Sakura a hídról nézett le a vízimadarakra és mosolyogva pillantott fel a mellette álló férfira. Sasuke nem tudta miért akarja ennyire a visszahúzódó lányt. Eddig nem várt egy nőre sem, és nem is találkozott velük olyan sokszor, mint Sakurával.
Magához húzta a lányt és vadul megcsókolta, nem tűrve az ellenkezést. Sakura soha nem ellenkezett az Uchiha csókja ellen, de néhányszor annyira vadul csókolta, hogy nem bírta tartani vele a tempót. A férfi minden csókjától a mennyországban érezte magát és az érintései után sóvárgott. Sakura szinte mindig Sasuke közelségére vágyott, ezért gyakran hozzábújt, mint egy kiscica Mindennél jobban szerette az Uchihát, eddig még senkit sem szeretett ennyire.

 

Este kilencre értek a belvárosba, ami este is olyan forgalmas volt, mint nappal. Ezen a környéken sem hétköznapi emberek laktak. Magas épületek voltak, több lakásosak, amelyekből csodálatos volt a kilátás. Az első emeleten lévő egyik lakásba mentek be. A lakásban két nagyobb szoba kapott helyet, valamint még egy konyha és egy fürdő. A nappali falait fehér és barna téglákból rakták, az alacsony sötétbarna szekrényen plazma tv állt a fehér kanapéval szembeállítva. A dohányzó asztal közepén hamutálca volt. Ez a szép lakás Sasuke tulajdonát képezte, akinek ezen kívül volt egy nagy háza is. Nem szeretette a szülőországát, ezért nem is nagyon élt itt, a két házát is csak azért vette, hogy tudjon hol aludni.

Az Uchiha a fehér kanapén ülve iszogatta a whiskyét, a cigaretta addig a hamutálcán füstölgött. Mivel Sakura nem ivott alkoholt, ezért a férfi csak ásványvízzel tudta csak kínálni. A lány belekortyolt a hideg buborékos vízbe, de nem tudta meginni. Egyre jobban kezdett izgulni, ahogy Sasule keze félsiklott a combján és másik kezével hátradobta a lány haját, hogy szabad utat kapjon a nyakához. Érezte, hogy Sakura reszket, de nem érdekelte, egy nehezebben tudott magán uralkodni. Sakura megálljt parancsolt, amikor túl gyors volt neki az Uchiha férfi közeledése. Megmentésére sietett a telefon csörgése, ami rezegni kezdett az asztalon. A reszkető lány kihasználta az alkalmat, ameddig Sasuke telefonált és bement a fürdőszobába. Annyira sietett, hogy semmit sem vitt be magával, de csak akkor vette észre amikor már lezuhanyozott. Csak egy törölköző lógott a fogason, amit maga köré tekert. Mikor kiment, az Uchiha addigra befejezte a telefonálást és az inge is a kanapé végére volt kiterítve. Sakura a forró zuhanytól is kipirosodott, de amikor meglátta a szerelmét, olyan vörös lett mint a főtt rák.
Azon kapta magát, hogy Sasuke előtte áll és bevezeti a szobába, ahol sötét volt. Az ablakon beszűrődő város fényei adtak csak egy kis világosságot. A falhoz volt beállítva a franciaágy, amin látszott, hogy nem feküdt rajta egy ideje senki. Sasuke lehúzta a gatyája cipzárját és levette magáról. Sakura szíve hevesen kalapált, de nem mert odanézni, háttal állt neki és az ágyat nézte. Úgy remegett, mint a kocsonya és szorosan fogta magához a törölközőt. Sasuke megfordította és elvette a lány szorító kezét a törölközőről, ami abban a pillanatban leesett földre. Sakura szégyenlősen el takarta a mellét és nem mert felnézni az Uchihára, aki ráfektette az ágyra és felé magasodott. Szétterpesztette alatta fekvő lány lábait és azon nyomban méretes hímvesszőjét belédugta. Sakura erre fájdalmasan felsikított és könnyek gyűltek a szemébe. Szabadulni akart ettől a fájdalomtól, ezért mocorogni kezdett, de Sasuke hamar lefogta a kezét.
- AHHHHH...Sasuke-kun...fáj...
AHHHHH...AHHHH!
Sasuke megcsókolta Sakurát és egyre lejjebb kezdte el csókolgatni, a nyakához érve abbahagyta és elkezdte kiszívni. Gyakran megsimogatta a lány kerek arcát, hogy megnyugtassa, majd elkezdett gyorsan mozogni és erőseket lökött rajta. Sakura hanga töltötte be az egész lakást. Magas hangja volt, ezért szerencse volt, hogy senki nem hallotta meg. A karjait összekulcsolta a férfi nyaka körül és lágyan megcsókolta. Fájt neki az első szex, de a teste égett Sasuke érintéseitől, az ajkaira vágyott és meg is kapta. Minden porcikája kívánta Sasukét. Soha nem okoztak neki ekkora örömöt. Igaz a fájdalom könnyei gördültek le az arcán, de azok egyben az öröm könnyei is voltak. Sasuke nem nagyon volt gyengéd vele, mert nem nagyon volt dolga még szűz lányokkal.

- Ne görcsölj.-mondta Sasuke, aki újra Sakura nyakát kezdte el kiszívni.
- Nagyon...szeretlek...Sasuke-
kun!-zihálta Sakura.
Mikor Sasuke végzett és teljes mértékig kielégítette magát, lefeküdt az ágyra. Sakura moccanni sem mert, az Uchihánál kereste a védelmet és a mellkasára hajtotta a fejét. Sokáig nem jött álom a szemére a reszketése miatt.
Sasuke az alvó lány arcát és meztelen hátát simogatta. Mikor észrevette, hogy libabőrös, betakarta és tovább simogatta. Az Uchiha hajnali háromkor aludt el, de egy óra múlva fel is kelt és a lány mellett maradt, hogy ne ébressze fel.
Reggel félt hétkor Sakura is ébredezni kezdett és mosolyogva nézett fel Sasukéra. Mostantól mindig a férfi mellett akart ébredni. Aztán a férfi megfogta a kezét, ahol mostanra rózsaszínes szorítás nyoma volt.
- Enyém lettél.
Sakura sugárzó mosollyal bólintott és megcsókolta Sasuke-kunt. Még mindig fájt neki „ott”, de egyáltalán nem bánta meg, hogy az Uchihának adta az ártatlanságát.
Mikor kibújtak az ágyból, Sakura akkor vette észre, hogy vérfoltos lett az ágynemű.

 

Sasuke nem sokára közölte vele, hogy elmennek hétvégére a Hawaii-szegetekre. A hírre Sakura meg sem tudott szólalni. Még soha nem volt más országban és útlevele sem volt, de kiderült, hogy szerelme mindenről gondoskodott. Gaara és testvérei hívták meg barátaikat egy hosszú hétvégére, akik már tegnap oda utaztak, és már várták a fiatalabbik Uchiha testvért.

 

 

Még nincs hozzászólás.
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu