Ha szeretnéd nálunk megosztani a történeted, akkor küldd el nekünk e-mail-ben! Mielőtt bármit is küldenél,  kattints:

 
 
 
Szerkesztők Aimi és Emilly
E-mail: Aimi aimiikachan@gmail.com
E-mail: Emily emilly.palton@gmail.com
Nyitás 2016.03.18.
Téma anime fanfiction
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory
 

Írói kisokos

 

1. Alapok, helyesírás, párbeszédek helyesírása, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők
 
Chat
 

Jiraiya Tolla

Szabályzat
Kulcsok 2017
Történetek 2017

 
Társoldalak
 
Kedvenc linkek 

Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 
2. fejezet

2. A randi

 

Tenten éppen a helyrepofozott tortát vágta szeletekre először, amiből férjének adott elvégre, ő volt az ünnepelt. Mohóságában fehér bajusz rajzolódott az orra alá, amit rögvest lenyalt. Váratlanul baljós aura változtatta zorddá az idilli pillanatot. Az Uchiha tért be hozzájuk újból. A házaspár értetlenül nézett össze, mert nem számítottak rá, hogy ismét köreikben üdvözölhetik. Az asszony gyorsan hellyel kínálta, de a démoni vezér a gyengeség jelének tartotta, ha valaki az alkalmazottai előtt leült, ezért állva maradt. A csoki tortát is visszautasította, amit műkedvességgel nyújtottak felé. Neji egyre feszültebbé vált, s akkor esett igazán pánikban, mikor meglátta Sait, aki a legjobb bérgyilkosok közé tartozott. Minden piszkos ügyet vele intéztettek el. Specialitása a néma gyilkolás, ezért a halál angyalának nevezték. Az éj leple alatt nesztelenül, párducként mozgott, miközben az áldozatát követte. Fekete haja és bőrdzsekije még vészjóslóbb kinézettel ruházta fel. Nála félelmetesebb kisugárzással csak a parancsolója rendelkezett.

– Beszédem van veled –intett fejével Sasuke.

A Hyuuga féltő pillantást vetett hitvesére, aki kezdte érzékelni a veszélyt. Bólintott, majd az irodájába kísérte őket.

A sötét hajú férfi leült a főnöki székbe, közvetlenül mögötte harci ebe liheget. A ház ura közömbösségével rejtette el félelmét.

– Hol van a pénzem? – kérdezte borzongatóan nyugodtan az Uchiha, miközben az ujjával csettintett.

A mögötte álló kikapta övéből a fegyverét, és célra a tartotta. A bérgyilkos végtagjai ledermedtek, mint a legkeményebb kőszobor. Arca rezdületlen maradt, miközben régi ismerősére meredt.

– Kezdj el beszélni! Azt akarod, hogy Tenten megözvegyüljön?!

– Ne merd bántani! – hördült fel Neji beleütve a falba. – Az alvilági kutyáddal akarsz kinyíratni?

Sai elsütötte pisztolyát, amelynek golyója felsértette a hitszegő fülét. Vörös vér csepegett le a türkizkék kárpitra. A bérgyilkos nekirontott a ház tulajdonosának, és behúzott neki egyet. Rövid időn belül véget ért a küzdelmük. Neji kicsavart karral térdelt a földön, fejét erősen nyomták lefelé. Sasuke leguggolt hozzá, és belebokszolt a gyomrába, amitől szájnedv csorgott a méretre szabott ingére, melyet undorodva vett szemügyre.

– Legközelebb nem fogod ennyivel megúszni.

Abban a pillanatban egy felkontyolt hajú asszony rontott be partvissal hadonászva.

– Csillapodj le. Nem szánok a Hyuugákra többet a drága időmből – mondta a maffiavezér ridegen, mikor távozni készült. – Ügyelj arra, hogy az a két lány ne kíváncsiskodjon.

Mikor Nejit szabadon engedték, asszonya hanyatt-homlok rohant oda hozzá. A szerzett sérülést aggodalmasan vette szemügyre. Ekkor jöttek rá, hogy miért kereste fel őket a főnökük. Eleinte azzal álltaták magukat, hogy csupán baráti gesztusból történt meg a látogatása, fel sem merült bennük az ellenkezője.

 

*

A termálfürdő hőforrásos medencéjében az Uchiha relaxált, miközben körülötte tavirózsák lebegtek. Furcsamód gondolatai folyamatosan a rózsaszínhajú tünemény körül forogtak. Emlékezetébe égett a babaarcú kislány látványa, aki szégyenlőségében elpirulva megadta a telefonszámát. Lélegzetelállító mosolya kiemelte őt a többi nő közül.

Előtte a fából épült ház teraszán Sai törölgette vizes nyakát.

– Sajog mindenem. Veled erősíteni maga a pokol – közölte a bérgyilkos a vállát paskolva. – Jut eszembe, felhívtad a kiscsajt?

– Nem. Váratom még.

– Karin mindig azzal nyaggat, hogy mikor megyünk vissza. Utálsz itt lenni, ezért érthetetlen számára a helyzet. 

– Ejtsük a témát. Inkább Ino Yamanakával törődj!  Az a nő nem fogja annyiba hagyni a történteket.

A feketehajú férfi elmosolyodott. Régóta nem kapott ilyen kellemes feladatott, kedvét lelte a szőkeség megfigyelésébe.

 

A gyógyfürdő teaházában ültek, és Sasuke a fekete teáját itta. Közvetlenül a pohár mellett cigarettásdoboz hevert. Sai szertartásosan kortyolt bele forró italába. A betért vendég itt úgy érezte, mintha a természet lágy ölén lenne. A sivárságot bambusz festményekkel űzték el a tulajdonosok. A felszerelt hangfalakból andalító fuvola zene szólt. Ez a környezet megihlette a bérgyilkost, ezért előkapta a jegyzettömbét, és ráfirkantott. Később vette csak észre, hogy öntudatlanul a Yamanaka lányt kezdte el lerajzolni. Az Uchiha összevonta a szemöldökét, és elvette a noteszt. Ingerülten tépte ki a lapot, amit összegyűrt, és a művészhez vágta.

– Hülye! Nem szerethetsz bele! Nem tartoztok egy súlycsoportba.

– Csak eljátszadozok vele, ahogy te is Sakurával. Rejtély számomra, hogy mit látsz benne. Vannak nála sokkalta szebbek.

A sötét hajú férfi kővé dermedt, szívét tomboló harag emésztette.

– Csak nyikkanj meg újra, és kitépem a nyelvedet! –hangzott el a fenyegetés.

A pincérnő ijedten sietett hozzájuk, hogy rendre intse őket. A vendégek kíváncsian forgolódtak feléjük. Az Uchiha elengedte alkalmazottját, majd a pultra csapta a pénzt és távozott. A zsoldos a fejét vakargatta, majd elbűvölő mosolyával elnézést kért a felszolgálótól.

 

*

Szombat délelőtt a Haruno lány idegesen futkározott az otthonában. Több ezer ruhát próbált fel, míg végül megtalálta a tökéletest. A szett rövid topból és hosszú farmernadrágból állt. A fürdőszobában sminkelte magát, mikor az anyukája, Mebuki mosolyogva megjelent.

– Fülig szerelmes vagy. Végül csak megéltem, hogy elmész egy fiúval randizni. Mesélj, milyen? – érdeklődött a szőke asszony.

Anyai ösztönei felébredtek. A polcon lévő fonott kosárból kivette a hajkefét, és fésülni kezdte gyermeke haját.

– Sasuke Uchihának hívják. Nagyon jóképű, komoly, határozott személyiség és harminc éves lesz.

Mebuki földre ejtette a tenyerében lévő tárgyat. Azt hitte, hogy leánykája valami korabeli sráccal fog randizni. Rossz érzése támadt. Az ösztöne azt súgta, hogy az a férfi csak ki akarja használni. Leültette csemetéjét a kád szélére.

– Vigyázz azzal az alakkal. Ha erőszakoskodni próbálna, azonnal hívj fel!

– Semmi bajom nem lesz.

A békés hangulatot egy szőke hajú tizenéves fiú zavarta meg, aki tornádóként forgatott fel mindent maga körül. Bőszen eszegette a gumicukrot, miközben hergelni próbálta a nővérét.

– Ikou, ne kötözködj! ­­– fedte meg a szülő csintalan porontyát.

 

*

Ueno park lombkoronái alatt a napsugarak átszűrődtek, megvilágítva az ösvényt, melyen pimasz galambok totyogtak. Egészen közel merészkedtek az emberekhez, akiknek többsége elhessegette őket. A gyepet elszórtan díszítették a kamilla virágok és pitypangok. A padokon szerelmesek gabalyodtak össze, vagy iskolások csaptak nagy hangzavart. Rock zenét bömböltettek elviselhetetlen hangerővel, mely az egész környéket felverte. A randizók felháborodottan figyelték a neveletlen kölyköket, hátha azok észreveszik magukat. Üres energiaitalos dobozt dobáltak a járda túloldalán lévő kukába, mely minden egyes próbálkozásnál a fűre pattant.

 

Sasuke és Sakura összekulcsolt ujjakkal sétált a park elágazó csapásán. Mikor a suhancok előtt haladtak el, füttyentések duettje követte őket. Egyszer-egyszer oda is kurjantottak a szépségnek, aki figyelembe se vette őket. Lépte szaporább lett, de udvarlója megállt és visszanézett. A serdőlő kamaszokban meghűlt a vér, amikor a félelmetes tekintett keresztülszúrta testüket. Szinte érezték, ahogy egy dárda pengéje hasítja át a húsúkat. Gyorsan a honuk alá csapták a rádiót, majd gördeszkájukra ugrottak, és elillantak.  A maffiavezér bosszúsan indult utánuk, mert gyűlölte a lókötő suhancokat, akik menőknek akartak látszani, de csak gyáva nyulak. Azon kapta magát, hogy a belékaroló gyönyörűség botladozik utána. Túl gyors iramot diktált a társával szembe. Megadóan fújta ki tüdejéből a lebegőt, majd kemény tenyerével elrejtette a kecses kacsót.  A Haruno lány angyalian rámosolyogott, amitől a zord férfi megkívánta. Alig bírt úrrá lenni késztetésén, hogy a vállára dobja, és visszavigye a kocsijához. Legszívesebben rögtön magáévá tette volna a tüneményt.

A kialakított pihenő helyre értek, aminek sarkaiban panda formájúra vágott bokrok álltak. Az ovis korosztály nem győzte csodálni a magas mackókat. A lányt is elvarázsolták a bokrok formája. Rajongott a cuki dolgokért, különösen akkor, ha azok valami állatott jelenítettek meg. A rozsdás korláton át látni lehetett a tavat, melyen csónakok ezrei haladtak. A vakító aranysugarakat meghosszabbították a kicsiny hullámok, melyeket az evezők gerjesztettek. Az instabil ladikba besegítette a férfi kiszemeltjét, akinek arcára fagyott a mosoly. Úgy szorongatta az Uchiha kezét, mintha az élete múlna rajta.

– Azt ne mond, hogy nem tudsz úszni.

– Félek a víztől. Kiskoromba majdnem megfulladtam – magyarázkodott Sakura.

– Ameddig velem vagy, nem érhet bántódás.   

Az állóvíz közepére érve a smaragd szemű lány óvatosan kinyúlt, és megérintette egy lótusz lágy szirmát. Sasuke elővette a zsebéből a kését, és levágott egy rózsaszín növényt.

– Köszönöm! – örvendezett Sakura, mikor meglátta a virágot. – Mindig hordasz magadnál tört?

– Szokásom – mondta Sasuke, miközben végigsimította a kipirosodott pofit. – Más vagy, mint a többi.

Hirtelen megcsókolta az ártatlanságot, és hosszú ideig nem eresztette. A telt ajak rabja lett, úgy vonzotta, mint méhet a legédesebb nektár. A szapora lélegzés csak tovább fűtötte az amúgy is feltüzelt vágyát. A kislány bekerült a hálójába, ahonnét nem tudott menekülni. A csók után az angyali teremtés megérintette a harapdálásától lüktető ajkát. Az ármányság mérge tudta nélkül igázta le, szabad akaratából lépett a veszedelmet sejtető sötétségbe.

A naivság rövid hajában észrevétlenül barnaszárnyú szerencselepke pihent meg. Ujjai között tartott tavirózsát az orrához emelte, hogy illatát beszívhassa.

 

Ebédtájban beültek a liget szomszédságában lévő susuhi étterembe. Eldugott asztalt választottak, hogy távol legyenek a bámészkodó emberektől.

A pincér eléjük tette az étlapot, melyben a gusztusosabbnál-gusztusosabb Nigiri és Makik által összeállított menük sorakoztak. Rendelésük után felszolgálták a lazacgolyókat kapros, mascarponés tésztával és a susit. A Haruno nehézkesen birkózott meg a nagyobb méretű algával körülkerített tekercsekkel. A rágós polippal édesített darabok a tányér szélére kerültek. Az Uchiha átgörgetett két halgömböt meghódítottjának, majd wasabiba forgatva bekapta a kitolt göngyölegeket. Miután mindent megevett, rágyújtott egy szál cigarettára. Sakura illedelmesen visszautasította, amikor a férfi őt is megkínálta.

– Megfelelési kényszered van? Állandóan engedelmeskedsz a szüleid akaratának? – kérdezte helytelenítően Sasuke, miközben arra gondolt, hogy a világ legromlatlanabb teremtését fogta ki.

Az ilyen típusú nők irritálták a legjobban, ezért eddig messziről kerülte őket. Bár az is igaz, hogy körülötte nem gyámoltalan kislányok forogtak. Az esze azt diktálta, hogy mihamarabb vessen véget a kezdődő viszonynak, de a szíve magáénak akarta a rózsaszínhajú lányt.

– Igyekszem az elvárásoknak eleget tenni. Nem szeretek gondot okozni.

– Van egyáltalán szabad akaratod?

– Persze. Nem jártam azokkal a fiúkkal, akik udvaroltak nekem – mondta a Haruno.

A sötét hajú férfi átlátott a gyerekes trükkön, mulatatta az, ahogy ez a teremtés féltékenyé akarta tenni. Alig töltöttek együtt egy kis időt, máris kiismerte. Átnyúlt a köztük lévő akadályon, és megragadta a hideg kezet.

– Nálam nem válnak be az amatőr fortélyaid.

Sakura azt hitte, hogy a föld alá süllyed szégyenében. Az igazságot hallva nem tudott mit felelni. Rosszul sült el a terve. Szerencsére a pincér akkor ért oda, hogy elvigye a az üres tányérokat. Az Uchiha lenézően mérte végig a pincért, majd tömören közölte vele, hogy fizetne. A lekezelő fellépés sértette a lelkiismeretes alakot, aki végig kedvesen bánt velük.

– Köszönjük, nagyon ízlett az ebéd – mondta a smaragdszemű lány megsajnálva a felszolgálót. 

Ahogy a fickó elment a maffiavezér ledorgálta a vele szembeülőt a kedveskedése miatt. Elmagyarázta neki, hogyan kell viselkedni az emberek aljával.

 

Megszeppenve haladt a szerelmébe karolva Sakura, mikor meghallotta, hogy a nevét kiáltják. Hátrafordult, és észrevette a felé rohanó Akamarut, aki után a szakálas Kiba loholt. A fehér eb boldogan ugrott rá a rózsaszínhajúra, aki kacagva simogatta mindaddig, amíg egykori osztálytársa oda nem ért. A fickó az öröm mámorában repdesett, mikor találkozott régi szerelmével. Egyoldalú szerelme soha nem talált viszonzásra, de ennek ellenére baráti viszony alakult ki köztük. A méretes kutya behúzott farokkal somfordált el. Nyüzsögve dörgölőzött gazdájához, aki akkor vette észre a félelmetes Uchihát.

– Hali, Kiba Inuzuka vagyok – mutatkozott be Kiba, miközben kézfogáshoz nyújtotta a kezét.

Sasuke az udvarias gesztust nem viszonozta, sőt szóra sem méltatta. Az Inuzuka összeráncolta a homlokát, majd visszafordult ismerőséhez.

– Kerítsetek más alkalmat a dumálásra – jelentette ki Sasuke, és elhúzta Sakurát.

– Bocsi, majd később beszélünk – mondta a rózsaszínhajú lány visszanézve egykori diáktársára.

Kiba félrebillenő fejjel vizslatta a távozókat. Felment benne a pumpa, mikor a durva rángatás nem csillapodott. Akamaru nyüszítve húzta visszafelé gazdáját. A srác felsóhajtott, néhányszor elgondolkodott azon, hogy melyiküknek van több esze. Négylábú barátja drasztikusan a tudtára adta, hogy nem járna jól, ha hőst játszana. Ezzel a fickóval nincsenek egy súlycsoportban, alvilági aurájától felállt a szőre a kutyásnak.

 

Sakura ügyetlenkedve próbált talpon maradni az agresszív huzavonában. Pirosodó csuklója fokozatosan kezdett el sajogni. Bőszen feszegette a rákulcsolódott kezet, majd lábával dacosan dobbantott a járda betonján. Az Uchiha a legközelebbik fához préselte a makacs teremtést. Testével útját állta az egyetlen szökési lehetőségnek. A fa vastag, erezetes kérge belenyomódott a fogvatartott hátába.

– Megtiltom, hogy ilyen puritán alakokkal beszélj! – szabta meg Sasuke az elvárását. – Legalábbis a jelenlétembe!

– Arrogáns vagy. Azt hiszed, különb vagy másoknál?

A feketeszemű szája cinikus mosolyra húzódott. Gyűlölte az ellenkezést, és általában egy ilyen megjegyzést halállal büntetett, de érhetetlen módon roppantul szórakoztatta a lány őszintesége. Hüvelyk, és mutató ujja közé fogta a Haruno állát, arra kényszerítve, hogy rá nézzen.

– Versenyre kelni velem értelmetlen. Győztesnek születtem, a kitűzött céljaimat állandóan elérem. Ne merj holmi senkikhez hasonlítani – mondta Sasuke bosszúsan, mielőtt elkezdte csókolgatni a kecses nyakszirtet.

Lassan haladt felfelé, hogy ingerelje az ártatlanságot, aki szenvedélyesen pihegett. Sakura védelme pusziról-puszira semmisült meg. Az ösztönei úrrá lettek rajta, lábujjhegyre ágaskodott, és kezét le-fel járatta az izmos háton. Ajkuk találkozásakor mindketten úgy érezték, mintha felrobbanna körülöttük az univerzum, kizártak minden zavaró tényezőt. Megfelejtkezve merültek bele a szenvedélybódító folyamába.  

– Rólam is ez a véleményed? – kérdezte félénken Sakura a csók hatása alatt.

– Nem.

Az Uchihanak nem volt szokása köntörfalazni, sokszor bántóan fejtette ki a véleményét, legkevésbé sem törődve az adott személy lelki világával. Valóban érdekesnek találta a kislányt, még nem akadt dolga hozzá hasonlóval. Úgy gondolta, ez a tünemény kedvességgel és szeretettel van tele, de emellett még a visszahúzódása is felcsigázta. Kíváncsi lett arra, hogy mit rejteget a lelkében, fel akarta törni a diót, hogy lakmározzon az ínycsiklandozó belsejéből.

Ahogy homlokuk összeért, és szapora lélegzetük egymás arcát melegítette, elkezdett csepegni az eső. A felhőtlen nyári délutánnak a szürkeség vetett véget. Az apró vízcseppek egyre sűrűbben érték a talajt, ezzel átláthatatlan függönyt varázsolva a világra. A járókelők pillanatok alatt bőrig áztak, néhányuknál akadt a táska mélyén egy újság, amelyet esernyőként használtak fel, és egy ideig védelmet nyújtott, de a puha lapok percek alatt rongyosra áztak.

 

Sakura gyorsan behuppant a kocsiba, majd nedves testét dörzsölgetni kezdte. Rettentően fázós típus volt, és a hűs csapadék kellően lecsökkentette a hőmérsékletet.

– Fázol? – kérdezte Sasuke döbbenten, mikor bekapcsolta a fűtést.

A maffiavezér tenyere közé fogta a lány jéghideg ujjait, majd leheletével, egyesével melengette fel. Elképedt a saját viselkedésén, hiszen soha nem foglalkozott másokkal. Legszívesebben pofán vágta volna magát, hogy felébredjen, mégis a lelke mélyén törődni akart ezzel az ügyetlen kislánnyal. Olyan, mint egy virágszál a zord tájon örök veszélynek lenne kitéve.

– Köszönöm – felelte pirultan a Haruno oldalra nézve.

 

*

Sasuke a lépcsőházban sétált felfelé a lakásához, mikor a hatodik emeletre érve szembe találta magát gyerekkori barátjával. Suigetsu Hozuki a folyosóra nyíló tömör ajtónak dőlve várakozott. Lila tekintetét akkor emelte az Uchihára, mikor annak lépései elhaltak. Szürkésfehéres haját hátrasimította, mely rögtön visszaugrott eredeti helyzetébe.

– Csinos babát találtál. Gondoltam, hogy nyomos okból maradtál, de azt nem sejtettem, hogy nő van a dologban.

– Kémkedtél utánam? – kérdezte Sasuke ridegen.

– Nyugi, csak azt láttam, ahogy bementek az étterembe. Beléd van esve, ezt a vak is látja. Téged ismerve, már biztos megdöntötted.

– Nincs időm a hülyeségeidre! Fogadj el egy jó tanácsot, ne merj Sakura közelébe menni!

– Mi van veled? Nem kell tőlem féltened. Agresszív leszel, ha róla van szó.

Suigetsu elállt az útból, így az Uchiha gond nélkül kijutott a fülledt levegőjű folyosóról.

Otthonában makulátlan rend honolt. A márványpadló, mely az egészet uralta, olyan tiszta volt, hogy a tükörképét látta viszont az ember. A nagy ablakokon Tokió esti fényei kápráztatták a szemet. A nappaliban tapssal kapcsolódtak fel a plafonba épített lámpák. A főszobát a hideg színek uralták, fekete bőrkanapé és fotel. Az üveglapú dohányzóasztalon hevert a laptop. A kandalló felett trónolt az óriási plazmatévé. A színtelen falakon festmények függtek, hogy megakadályozzák a csupasz hatást.

A két bűnöző negyedóra elteltével gondtalanul italozgatott. Hamar felhajtották a pohárból a pálinkát, majd a vendég újabb kört töltött.

– Viccelsz?! Nem kufircoltatok?! – döbbent meg Suigetsu.

Torkán félre csúszott a tüzes víz, ami erőteljes köhögésre sarkalta.

– Hidd el, én se jólelkűségből fogom vissza magam. Túlságosan félénk, és csak elijeszteném, ha egyből a lényegre térnék.

– Ennyit nem ér! – közölte Suigetsu, mikor hüvelykujját lefelé mutatta. – Tucat nő közül válogathatsz.

– Őt akarom! – dörrent fel a feketeszemű, miközben markában szorította a poharat. Az üveg a rámért erőtől megrepedt. – Kíváncsi vagyok, meddig tud ellenállni.

Sasuke önelégülten lehúzta az alkoholt, mielőtt az ablakhoz sétált. Az esti égbolt hatalma alá kerítette a földgolyó eme felét. A város fényei újjáélesztik a területet. A frekventált úttesteken a kerekek dübögtek, mint lovak patái, amikor hintót húznak. Villódzó színáradat irányította a forgalmat, ahol a gyalogosok, és a gépjárművek közlekedhettek. A zsúfolt tömeg morajlásának a hangja behallatszott az otthonukba.

A Hozuki gyanakodva szemlélte barátját, aki váratlanul megfordul, és megpörgette ujján a kocsi kulcsot.

– Ott találkozunk – felelte vigyorogva Suigetu, miközben dörzsölte a tenyerét.

Az éjszakai óra felkelt intenzív ködképéből. Abban a másodpercben kezdődött el a nap a két maffiózó számára. Tűkön ülve várták, hogy találkozzanak a bandával.  

2 hozzászólás
Idézet
2017.04.23. 20:05
Aimi

Kedves Reii igyekszem, de nem rajtam múlik. Most nem fogok tudni gyakran frissel szolgálni, de igyekezni fogok.

Előre is köszönöm a türemedet. :)

Idézet
2017.04.21. 19:38
Reii
Annyira jó imádom egyre jobb vagy!:$ Csak próbáld gyorsabban hozzni légyszii:'((