Aranypenna

Mielőtt bármit is küldenél, kattints:
Beküldési szabályzat
Fanfiction kifejezések
~ Hibabejelentő ~

Szerkesztők Celia Celin és Emilly
Elérhetőség: aranypenna.info@gmail.com
Facebook oldal:   Aranypenna (link)
Facebook csoport:   Aranypenna (link)
Nyitás: 2016.03.18.
Téma írás, olvasás
Régi designok megnézem
Grafika Ninaa
Kódok LindaDesign | GlamourFactory

 

 
Az oldal hivatalos lektorai

Akikhez fordulhatok segítségért, ha úgy érzitek, hogy nem a legtökéletesebb a helyesírásotok:
Zakuro
elérhetőség: sarada11@citromail.hu
Naoto
elérhetőség: naoto@citromail.hu

 
Jiraiya Tolla

Szabályzat  2018

Kulcsok 2018

Történetek 2018

 

 
 
Írói kisokos
1. Alapok: helyesírás, lektor
2. Szóismétlések, szereplők gondolatainak szövegbe ágyazása
3. Vesszők 1.
4. Vesszők 2.
5. A történet kezdése, információadagolás

 

 
Társoldalak

 
Kedvenc linkek 
Ennyien jártatok itt:
Indulás: 2012-03-04
 

1. fejezet

Augusztus harmadik hetén a Hyuuga Neji házában, hatalmas parti készülődött délután egykor. Sakura igazából soha nem gondolta, hogy valaha is meg fogják hívni egy buliba, hiszen nem nagyon voltak barátai. Nem nagyon tudott barátkozni, hiszen 18 évesen még mindig a gimi második szándékozott elkezdeni másnaptól. Igen furcsának hatott, hogy annyi idősen még csak másodikba járt, de sajnos ennek is meg volt az oka. A tavalyi tanév szerencsére nagyon gyorsan eltelt és nagyon könnyű volt. Egy nagyon könnyű suliba járt, ami kimondottan a tanulási nehézségekkel küzdő tanulókra specializálódott. Igazából most is csak Hyuuga Hinata hívta meg őt a partira, amit az unokabátyja rendezett. Hinata egy gazdag családból származott, és mindig a vaskalapos apjának akart csak megfelelni, aki a kisebbik lányát ajnározta. Sakura soha nem volt még ilyen partin, ő volt a fekete bárány, mivel neki nem voltak gazdagok a szülei. Jól éltek, de meg sem közelítették a jelenévők családját. 
Hinata kísérte be a partira a nála két évvel idősebb Haruno lányt, aki kezdte rossz ötletnek tartani, hogy eljött. Neji köszöntötte az unokahúgát és annak barátnőjét. A férfi 25 év körüli volt, hosszú barna haja és világos lila szemei voltak. Meglátszott, hogy rangban sokkal előkelőbb. Majd egy nevető locsi-fecsi lány ugrott rá és mosolyogva köszönt a két lánynak. Tentenek hívták, aki ugyanabba a suliba járt mint Sakura és Hinata, csak velük ellentétben ő mmár készült érettségizni. Legalább nem csak Sakura volt az egyedüli, aki nem gazdag családból származott. 

Pár óra múlva a többi vendég is megérkezett, akik egy igazi ereszd el a hajad partivá varázsolták a hangulatot. Több ijesztő alak is feltűnt akik figyelték Sakurát, aki ettől még kényelmetlenebbül érezte magát. Nem nagyon szeretett bulizni, és nem nagyon tudott feloldódni sem. A házban több tárgyat is levertek, akik részegre itták magukat és a Hyuuga férfi rögtön ki is küldte őket a szabadba, hogy tiszta levegőt szívhassanak. Később többen odamentek a két most érkező vendéghez, akik este hatra estek be a buliba. Neji is rögtön odament hozzájuk és nagyon boldogan fogadta őket. A nők elpirulva áradoztak az egyikükről. Csak olyasmiket mondogatnak egymásnak: „ Úgye milyen jóképű?”, „Még dögösebb lett azóta, amióta nem láttam.”, „Szívesen lefeküdnék vele.” - mondogatták a lányok összeesküvőn összebeszélve, vihorászva. 

Hinata kint beszélgetett az erkélyen Sakurával, mivel ők nem szerettek nagyon bulizni. Az erkélyre menekültek a nagy tömeg és az iszogatók elől. A korlátnak támaszkodtak és számukra fontos témákról beszélgetnek. 
- Szóval fogalmam sincs mit csináljak, hogy észrevegyen. Naruto nagyon jóképű, de nem is vesz észre még akkor sem, amikor mellettem megy el. Ami még rosszabb, hogy Neji ki nem állhatja őt, mert szerinte hozzám más pasi való. - öntötte ki bánatát a rövid fekete hajú Hyuuga lány, aki minden tanácsot szívesen fogadott. - Tényleg Sakura, neked még mindig nincs olyan férfi a láthatáron, aki tetszik? 
- Sajnos nincs.-mondta szomorúan Sakura, aki már nagyon várta azt a napot, amikor végre megtalálja az igaz szerelmet. 
Igen furcsa volt pont a mai világban hinni az igaz szerelemben, hiszen a mostani fiatalok, már 15 éves korukban túl esnek az első szexen és váltogatták a partnereiket. De Sakura hitte, hogy neki tényleg az első szerelme lesz az igaz, akivel az életét leélheti. Tizennyolc évesen még egy pasija sem volt, ami nagyon furcsának számított, de ő az igazit várta és a nyár elején el is kezdte érezni, hogy hamarosan találkozni fog vele. 
Az elmélkedését Tenten zavarta meg, aki a Hyuuga lánynak ment szólni, hogy Neji be akarja mutatni a két vendégnek, akikkel még az egyetemen egy osztályba jártak. Hinata engedelmesen beindult, de Sakurát is megkérte, hogy jöjjön vele. 

Neji háttal állt nekik egy üveg pálinkával a kezében és néhányszor nagyokat húzott belőle. Hinata megszólította a barna, hosszú hajú Hyuugát, aki odafordult felé és intett a lányoknak, hogy jöjjenek közelebb. 
- Hinata hadd mutassam be a két legjobb haveromat, akikkel együtt kitűnőre diplomáztunk le három évvel ezelőtt: Hoozuki Suigetsu és Uchiha Sasuke.
Hinata jól nevelten köszöntötte őket, majd bemutatta nekik is az osztálytársnőjét. Sakura amikor meglátta az Uchihát, menten elvörösödött és lesütötte a fejét. Ilyet még nem érzett soha, a szíve elkezdett hevesen kalapálni és nem jött ki hang a torkán. Nem mert a jóképű 25 éves férfi szemeibe nézni, de ő volt a legjobb pasi az egész világon. Mikor kezet fogtak, akkor nézett fel először a nála sokkal magasabb férfira. Amint belenézett sötét szemeibe, azok rögtön megbabonázták és rögtön elfordította a tekintetét. A férfi, aki még ilyen soha nem tapasztalt kellemes érzést váltott ki benne sötét hajú, fehér bőrű volt. Az ing, amelyet viselt remekül látni engedte az izmait tökéletesre kidolgozott felsőtestén. Tökéletes teste volt, de ez a Hyuuga és a Hoozuki férfira is igaz volt. Amikor fogta a kezét, azt hitte ott fog elájulni és hirtelen minden erő elhagyta a lábát, alig bírt megállni. A gyomrában az ügynevezett lepkék elkezdtek repdesni. Suigetsu csak sejtelmes vigyorra húzta a száját elnézve az elvörösödött, kerek arcú lányt. Nem gondolta okosnak, mert tizennyolc évesen még mindig a gimi első éveit taposta egy kisegítő iskolában. Pont olyan volt, akit jól ki tudna használni bármelyik férfi. Sakura gyorsan elment Hinatával, valami gyerekes ürügyet kitalálva. 
- Szép lány, nem gondolod Sasuke? - kérdezte Suigetsu sejtelmesen, a tarkójára kulcsolva a kezét. 
- Lehet, hogy szép, de csak egy közönséges lány. Ezért kérlek, ne csináljatok vele semmit, mert nem érdemli meg, hogy kihasználja valamelyikőtök. - mondta Neji a két férfinak, mert nem akar ebből bonyodalmakat. 
- Nyugi nem kell félned, nem szoktam ilyen kislányokkal kezdeni. Viszont Sasukénak nem tudod megtiltani, bár kétlem, hogy próbálkozna nála. - mondta a nevetést erőltetve Suigetsu, majd elkapott egy nőt és lesmárolta. 
Neji csak rázta a fejét, hogy a szürke hajú cimborájának soha nem fog már benőni a feje lágya. 

Sakura éppen a kertbe ment volna ki, amikor egy nagyobb férficsoportba botlott, akiket el akart kerülni. Nem nagyon szerette a tömeget, meg kicsit mindig is félt az idegen férfiaktól. Arról nem is beszélve, hogy a többségük már többet is ivott a kelleténél. Egy szőke hosszú hajú, kék szemű férfi, aki a 30 éves volt elkezdett fütyülni utána. Csak a rózsaszínes hajú férfi, aki mellette állt szólt rá, hogy fejezze be. Azt a férfit Sasorinak hívták, aki alacsony és gyenge fickó volt, inkább fortéllyal befolyásolta az embereket. 
- Deidara, hagyd békén a kislányt. Harminc évesen már nem a kislányokat kéne hülyítened.
- Ne szólj be, Sasori. Ez a kislány igen szemrevaló, ezért nem engedem, hogy elrepüljön előlem, mint egy madárka. 
Sasori a homlokára csapott a kezével, hogy az idióta haverja megint túl részeg ahhoz, hogy hallgasson a szép szóra. 
- Kislány, kérsz pálinkát? Igyuk meg egyet együtt és közbe megismerhetnénk egymást közelebbről. - mondta Deidara rákacsintva a kiszemeltjére. 
- Nem iszok és nem akarlak megismerni sem, ezért kérlek engedj tovább menni.-mondta Sakura. Folytatni akarta az útját, de a szőke férfi nem engedte neki, mindig elé állt. 
Tenten éppen arra haladt el, és amint meglátta, azonnal visszasprintelt megkeresni Nejit, aki épp másokkal beszélt. 
- Neji, Neji! Gyere kérlek, mert Sakurára valami barom rászállt és nem hagyja békén! - mondta Tenten ijedten és elkezdte húzni a férfit. 
Neji azonnal helyre pofozta magát, hogy most már vége a szórakozásnak. Pont ezért tartotta rossz ötletnek, hogy az unokahúga meghívott egy közönséges lányt.

- Kérlek engedj el. - kérte Sakura, aki próbálta kiszabadítani a kezét a szőke férfi markából.
Deidara ellökte magától Sakurát, aki a földre esett, de a szekrényben lehorzsolta a karját. Sasuke dohányozott a közelben, amikor meghallotta egy lánynak a hangját. Rögtön felismerte a lágy, halk hangot és annak forrásához ment. 
- Ne gyenge kislányokkal erőszakoskodj, Deidara. Ez már szégyen, hogy így vagy csak képes felszedni valakit. 
Deidara annyira holtsápadt lett, mintha szellemet látott volna. A szemei elkerekedtek, félelmet és rettegést lehetett látni bennük. Sasorin is ez volt megfigyelhető, aki eddig tehetetlenek bizonyult, hogy meggyőze a cimboráját, hagyja békén a lányt. Sakura felállt és nem értette, hogy a kisebb csoport mitől fél ennyire. Sasuke olyan rideg és érzelemmentes volt, hogy mindenki tartott tőle. Soha nem tudta senki sem, hogy mire gondolt és mi járhat a fejében, merő titokzatossá volt.
- Uchiha Sasuke. Nem gondoltam volna, hogy még valaha is visszajössz ide. Valami nagyon fontos dolgod lehet, ha képes voltál visszajönni. - mondta Sasori megdöbbenve, majd beletúrt rendetlenül álló hajába. 
- Semmi közötök ahhoz, hogy miért jöttem vissza, de ne féljetek, nem maradok sokáig. 
Az Uchiha utána Sakurára nézett, majd visszafordult a két idiótához és csak annyit mondott, tűnjetek el.

1 hozzászólás
Idézet
2014.04.04. 22:12
Sasubi

Szia! kurva jó ez a történet! fogok sok komit küldeni! :) ;)

 

 

Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?